Скандинавска литература - тема №2

• 5 860
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
  • на село
Трилогията за Йесика Ниеми на Макс Сеек е доста добра, препоръчвам я за любителите на трилъри. Имам и трите книги в електронен формат, ако някой се интересува.

Аз, аз Blush може ли ?
Ще пиша емайл на лични Hug

Благодаря много, получих ги HeartHug
Имат ли някаква плоследователност или няма значение?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 20:39 от НелиСА

# 76
Интересуваме се, разбира се Yum

# 77
  • София
Последователност на книгите на Макс Сеек

1.Ловци на вещици
2. Мрежа
3. Омраза

# 78
  • София
Последователност на книгите на Макс Сеек

1.Ловци на вещици
2. Мрежа
3. Омраза
И аз ще помоля за книгите, ще пиша на лично с имейл, тъй като получих "Омраза" от размяна и да прочета първите две.
Аз влизам и да похваля друга поредица - на Самюел Бьорк с разследващи Крюгер и Мунк. Страхотна е, току-що завърших четвъртата - "Островът с враните". Simple Smile

# 79
  • София
Ще помоля и аз за трите книги на Макс Сеек на емайл    num_lock@abv.bg.
Благодаря.

# 80
  • София
И аз с молба за трите книги на Макс Сеек на имейл:
Скрит текст:

Открих Ирса Сигурдадотир и съм силно впечатлена. Прочетох ДНК и Водовъртеж и вече съм на третата - Изкуплението. Грабна ме много - като стил на писане, като истории, социалните теми, които засяга, съдбите на героите и как са навързани. Леко ме напряга играта на "котка и мишка" между главните герои (криминалистите Хюлгар и Ерса и психоложката Фрея), струва ми се, че тази нездравословна работна среда, в която работят в полицията е леко преувеличена, но на фона на общата история я подминавам. Ама какви имена имат тези исландци! Не успявам да ги изчета, запомням ги като картника, в повечето случаи Flushed
И в този ред на мисли - ако някой има следващите от поредицата  (четвъртата книга "Бездна", 5 - Куклата и 6-Падане) в електронен вариант, ще съм изключително благодарна да ги сподели Heart

# 81
Открих Ирса Сигурдадотир и съм силно впечатлена. Прочетох ДНК и Водовъртеж и вече съм на третата - Изкуплението.
Аз съм чел само "Плячка" на Ирса. Не е толкова уау, но ми хареса Wink

# 82
И аз с молба за трите книги на Макс Сеек на имейл:
Скрит текст:

# 83
  • Чукарландия
Да се наредя и аз за книгите на Макс Сеек, ако може. 🤗

Скрит текст:

# 84

Открих Ирса Сигурдадотир и съм силно впечатлена. Прочетох ДНК и Водовъртеж и вече съм на третата - Изкуплението.
...
И в този ред на мисли - ако някой има следващите от поредицата  (четвъртата книга "Бездна", 5 - Куклата и 6-Падане) в електронен вариант, ще съм изключително благодарна да ги сподели Heart
И аз се нареждам за 4, 5, и 6 част ако някой ги има в електронен вариант
Скрит текст:

# 85
  • Sofia
Включвам се в темата, като фен на скандинавските  автори. Тепърва ще се върна да прочета какво сте писали, но за да не е просто запис- в момента чета "Хана сама вкъщи" на Карин Герхардсен. Харесва ми, но ми е една идея по- подробна. Но съм само в началото още, все пак.

# 86
А може ли отзиви за книгите на Макс Сеек? Аз сигурно прекалено много Сканди произведения съм чела, но напоследък всички по-нови автори, които започвам, ми се струват много еднакви.

# 87
Ще помоля и аз за книгите на Макс Сеек
mizinya@gmail.com

# 88
  • около Варна
Здравейте, може ли и на мен да изпратите тази трилогия. Абсолютен фен съм на скандинавските трилъри, все по-трудно си намирам нещо, което не съм чела, а този автор сега го чувам.

# 89
  • София
А може ли отзиви за книгите на Макс Сеек? Аз сигурно прекалено много Сканди произведения съм чела, но напоследък всички по-нови автори, които започвам, ми се струват много еднакви.
Започнах първата, ще дам отзиви като я прочета.

Общи условия

Активация на акаунт