Скандинавска литература - тема №2

• 5 828
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Дидка, ще чакам с нетърпение!

# 91
  • в сърцето на един мъж...
Аз още не съм ги чела, но баща ми ги чете и не остана очарован. Каза, че били писани все едно от някой шизофреник и ужасно досадни

# 92
  • София
Чела съм само "Мрежа", защото не знаех, че е част от поредица, но ми беше достатъчно, за да реша, че Сеек не е моят автор. Преди време беше и не помня много добре подробности, но не ми хареса стилът - все едно писано от петокласник, някак отвлечено, разпиляно и неподредено, без никакъв живец. Образите бяха плоски, безинтересни и без никаква дълбочина.
Книгата до самия край не успя да запали искра, да ми провокира интереса и да ме развълнува да разбера какво точно се е случило. Прочетох я само на инат. Ако мога да обобщя само с няколко думи - книга без никаква душа, за мен не си заслужава отделеното за четене време.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:24 от Reinа

# 93
За съжаление нося лоши новини - Юси-Адлер Улсен е болен от рак:
https://emasbooks.com/datskata-krimi-zvezda-yusi-adler-ulsen-s-tejki-novini/

# 94
  • в сърцето на един мъж...
За съжаление нося лоши новини - Юси-Адлер Улсен е болен от рак:
https://emasbooks.com/datskata-krimi-zvezda-yusi-adler-ulsen-s-tejki-novini/
Видях на страницата на емас и ми стана много тъжно. Но поне е написал, че ще довърши поредицата.

# 95
Поредицата се прехвърля в ръцете на Лине Холм и Стине Болтер. Нищо не съм чела от тях, макар да имам електронно "Сърце в лед" (закупена от Озон). Четенето и без това не ми върви никак, може и да ме извади от кризата.

# 96
  • София
Сетих се, че бях обещала да пиша за Макс Сеек. Ами не е лоша "Ловци на вещици", чете се много бързо, държи в напрежение. На мен лично ми е една идея по-слаба от Самюел Бьорк и неговите книги. Ще прочета и другите две де, така или иначе ги имам. Но с интервали между тях.

# 97
Ще помоля и аз за трите книги на Макс Сеек на е-майл misty123@abv.bg.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт