Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 801
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
Ботовете не са само в сметките и фирмичките вече. Те са и в генетиката. Това се каза.
Иначе, раждайте, де. Особено за пари.

# 301
Ботовете ще са все по-доминиращи и харесвани.
Малкото ще сме малко.
//
Дренка ви каза - ще се ражда на конвейр. Сладки снимчици, сладки бащи в родилното, сладко технологично животче.

Няма да забравя думите на колега от направление АР - абе, всичко трябва да е наред с ембриона….е, ако не му стане нещо при размразяването. Ше пробваме пак, и пак. Яко, а?
Инак, хората си се страхуват от чипиране, ваксиниране, следене и пр., де.😀
Приветствам технологизацията, но с разум и оптимален подход.

# 302
Елора, същото ми се случи с А1. Едвам се свързваш с човек, супер нагло отношение, никаква полза, понеже повтаря глупостите на бота, че накрая те и таксуват.

# 303
Това е предвидено преди години още. Че в един момент числеността на световното население ще спре да се увеличава рязко и това ще се дължи на по-късно раждане и спиране до 1 или 2 деца, за да им се осигури по-добро съществуване. Може би този момент все още не е съвсем достигнат, но се върви натам в цивилизованите страни.
Който го е предвидил не е познал (засега). Не знам и дали въобще ще познае.
Защо да спре да се увеличава? Ако има място на земята за още един, все някой ще го роди - ти ли ще му забраниш? Ти като не искаш, не раждай - гените ти ще се изгубят, а този, който иска неговите да се възпроизведат ще го направи вместо теб.
без значение от етноса или расата всяко дете, което вече е родено и съществува, може да се превърне в грамотен и полезен за обществото човек, ако попадне където трябва, а именно в семейство, което се интересува от бъдещето му и полага грижи за него. А дали ще се отглежда и обича дете с по-тъмен или светъл цвят на кожата, кафяви, сини, зелени или някакъв друг цвят очи и монголоидни, европеидни или други черти, какво ги бърка едни родители.
Ти така ли направи?
Аз пък проповядвам да спрат войната в Украйна, ама не съм отишъл да се бия с Путин, нали? Така че и моите, и твоите проповеди звучат еднакво тежко.

# 304
Това е предвидено преди години още. Че в един момент числеността на световното население ще спре да се увеличава рязко и това ще се дължи на по-късно раждане и спиране до 1 или 2 деца, за да им се осигури по-добро съществуване. Може би този момент все още не е съвсем достигнат, но се върви натам в цивилизованите страни.
Който го е предвидил не е познал (засега). Не знам и дали въобще ще познае.
Защо да спре да се увеличава? Ако има място на земята за още един, все някой ще го роди - ти ли ще му забраниш? Ти като не искаш, не раждай - гените ти ще се изгубят, а този, който иска неговите да се възпроизведат ще го направи вместо теб.

Всъщност ще стане рано или късно. Планетата не може да изхранва население, нарастващо в геометрична прогресия.
Хората в цивилизованите страни предпочитат да имат 1 или 2 деца и да им предоставят приличен живот, отколкото  5 или 10, които да са гладни и необразовани. Все още има и от вторите, обикновено са от третия свят и/или роми, при които това е житие-битие.

# 305
Аз не казвам, че ще нараства безкрайно в геометрична прогресия - това още Малтус е забелязал, че е невъзможно.
А казвам, че ако има място за още един, то ще се запълни от някого - това е естествен природен закон. И ако "цивилизованите" не искат да раждат, то "нецивилизованите" - по твои думи - го правят и ще заемат мястото им.
Ето новина от миналата седмица:

# 306
  • Sofia
Темата се отклони много от основния въпрос.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт