Кей-поп не е просто музика - 3

• 14 118
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Сега знам че Ateez имат европейско турне.
И аз се радвам, че ставаме все повече Hug Само да кажа, че билетите за Ateez свършиха светкавично, дори за допълнителната дата, това за Лондон, предполагам и на другите места е същото. Аз едвам успях да се урея с билети Smile

# 226
Аз да измрънкам, че песните на Джин са ми като саундтрак за К драми, нещо не ме грабват, но пък той си е искал да бъде актьор и соло албума му звучи Така... Може би е в момента съм по-напрегната, пък те са меланхолични...
С дъщерята коментирахме соло албумите им и тя слага на РМ последният на първо място. После Джимин и Шуга делят второто, Джей Хоуп трети, V и JK четвърто и накрая Джин. Това не ми пречи новият ми скрийнсейвър на тел да е тази снимка

Към новите попълнения във фен клуба:
Хъни, развесели ме с този плакат в реален размер. Ние имаме един плакат на БТС който е голям и стои зад вратата на стаята на дъщерята. Вратата като е затворена се виждат всички, като е отворена я гледа само Ви. Имаме и един малък кът със снимки на РМ и сме го кръстили Олтарън на Намджун - смяташе че и дава сили да учи... хаха.
Баща и успяхме да го приобщим като му пускахме клипчета с техни участия при американските водещи - в тях се вижда колко са артистични и забавни, освен талантливи.
Мирела, не знам къде сте, но откакто дъщерята е студентка в София видя колко много клубове има за к поп танци и въобще фенове. Тя примерно замина със снимки на  V и JKook отзад на телефона и много колеги които ги знаят са я заговаряли заради тях. Ходили сме на кино концертите им в София и Пловдив беше пълно с фенове, билетите се разпродаваха бързо. В София и Варна знам, че се правят и кпоп партита в клубовете. Там е пълно с майки завели дъщерите си хаха. Много е приятно, чак пак ми се ходи...
Не бих разчитала някой да ми организира екскурзия за концерт, освен ако не се обединят няколко майки... Аз още съжалявам, че отказах на моята да идем на концерта на Стрей Кидс в Милано. Четох пътепис на една леля завела племенницата си - голям дъжд и студ е било и чащане с часове, въобще емоция. Сега знам че Ateez имат европейско турне.

От малък крайдунавски град сме. Заради любовта си към к-поп искаше да я пусна да учи в езикова гимназия с корейски език след 8-ми клас, но е прекалено малка... ще трябва да почака да се премести в София поне докато стане студентка.
За кино концерти не бях чувала. Започвам да търся и следя и за тях Simple Smile
И аз си мислех, че би било много хубаво, ако открия и други майки, които искат да се обединим в търсенето и посещението на концерт в Европа.

# 227
Току що ми излезе инфо ,че има препродажба на билети на нормални цени за Ateez В Лондон на ATEEZ

Mon 27 Jan, 2025 18:00 | The O2 arena, London, ако някой иска https://shop.axs.co.uk/Lw%2fYCwAAAACNAnbnAQAAAABG%2fv%2f%2f%2fwD … 9b3ba4025ba0d6641
Примерно в този сектор

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:01 от Danifin1

# 228
Да се коригирам: Кпоп партитата които са в нощни клубове са забранени под 18.
Мирела кориестика има и във Великотърновският университет.
Дани, хубаво предлагаш..., добре че щерката е в сесия тогава BlushGrinning

# 229
  • София
Лъчестлъч, ние бяхме на Stray kids в Милано. Дъждът беше впечатляващ, а се опита и градушка за валне (в други части на Милано е имало много силна градушка, добре, че ни подмина). Изживяването беше страхотно, а по-рано същия ден излезе първо класиране за гимназиите и разбрахме, че е приета да учи корейски (това й беше мечтата). Най-невероятният ден евър.
Беше пълно с тийнейджърки и отегчени родители, само аз от "старите" скачах и пищях като покажат Феликс с близък план Simple Smile
Градът беше пълен с фенове и постоянно някакви момичета я спираха с думите Are you Stay? и започваха да си говорят.

# 230
Ох, много вълнуващо звучи.
Браво на вас! 🥰

# 231
Току що анонсирано

Я, не съм единствената тук гледала Stray kids Heart EyesHugSunglasses

Обявените за сега дати

И нещо за нашите бангтан любимци Trophy Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart
Billboard ranks BTS 19th on list of 'Greatest Pop Stars of t … 21st Century'

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:36 от Danifin1

# 232

Не бих разчитала някой да ми организира екскурзия за концерт, освен ако не се обединят няколко майки... Аз още съжалявам, че отказах на моята да идем на концерта на Стрей Кидс в Милано. Четох пътепис на една леля завела племенницата си - голям дъжд и студ е било и чащане с часове, въобще емоция. Сега знам че Ateez имат европейско турне.

Абсолютно жестоко, прекрасно и стахотно беше в Милано. "Малко" се понамокрихме (разбирай, джвакаха ми обувките, т.е. тотално), но не беше студено. На 30 градуса бързо се съхне. Добре, че не го отмениха. Чакам сега билетите за Dominate.

.... O, докато пиша. Интернетът ми сега ще гръмне.

# 233
# 234
Хайде на концертите през 2025

и за едни от 2-рата генерация група

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:39 от Danifin1

# 235
Това Бляк пинк ли са?

# 236
Не, AESPA

Ето и за една рок дамска група Rolling Quartz

инфо за градовете и датите тук

# 237
  • София
Ихаааа, май през юли ще се ходи в Мадрид (отдавна ми се ходи точно там).

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт