Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 004
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
araselia  определено албума не е в рок стил, но е интересен

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 22:26 от Danifin1

# 46
Дани, права си ,не е рок 🙂, но ми хареса - от едните песни ми се приходи на дискотека, други ми дръпнаха романтичната и съзерцателна струна ,интересен е да . Paper cuts е мойто ❤️

# 47
Нашите любимци пак са номинирани за върха в различни места

И малко снимки от 2019 преди техният концерт на Уембли. Каква суматоха създадоха на Пикадили Съркас Smile

# 48
Дани 💜😯😊 ,за 2019 , аз още си нямах на представа за тях ,а сега и ден не минава без да ги слушам

За Грами -всички заслужават , който и да спечели ще съм радостна . Дано, ама надали 😏😌 Нали са заврени в тая казарма ,съмнявам се че ще им дадат ,освен и заради американските предразсъдъци . Ще се радвам да ме опровергаят 🤞

# 49
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано!
--------------------------------------------------------------
Грамаджиите са много стиснати, когато дават нещо, дето не се е пръкнало в англоезичния свят, или поне да е с латино произход. И да дадат нещо, няма да е в основните категории. Но което и да е Грами, си е постижение, така че бих се радвала много.

Ето ви малко Чен, да ви попее за любов.

----------------------------------------------------------------

От вчера, от 50-тата годишнина на едни други награди.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:33 от profi_1

# 50

Момичета от 2NE1 се завърнаха на тяхната 10-та годишнина.
Извинявам се, но младежа е превъзбуден Joy

След такова изпълнение американците и въобще целия свят няма как вече да игнорират К-попа SmileyHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Заради това си мисля, че е много възможно нашите любимци все пак да могат да грабнат някое и друго ГРАМИ.Purple Heart

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:23 от Danifin1

# 51
Хоби излиза другата седмица ,стегнал си багажа и брои дните

А това прочетох в туитър ,смешно-тъжно 😔😉🙂

"Хоби е опаковал багажа си 30 дни преди датата на уволнение . Намджун никога не разопакова багажа си. Джимин дори не донесе чантите си в базата. Той просто седи там в екипировката си и чака всичко да свърши възможно най-скоро"

# 52
Първо новичките. Повечето от новите не са по моят вкус, направо ще ме приспят Joy Имаше и някаква с името “Hug me like a bear” направо ме разби това заглавие

Аз се подготвям за концерта в петък

# 53
Дани, приятно изкарване ,така ще е със сигурност 🙌

А какво отне казармата на Джей Кей, една огромна пропусната възможност 😭 ,шанс може би веднъж в живота, ами не е честно ,вместо това върти тенджери и тигани година и половина 😡 Извинявам се, че мрънкам пак,но ми е от зодията -несправедливостта ме изкарва от обувките

# 54
araselia не се ядосвай рано сутрин Hug Както ние казваме " Понякога не знаеш какво печелиш, когато губиш"
Аз съм абсолютно сигурна, че след като всички се съберат отново ни чака нещо грандиозно Heart Eyes
Развитието на Куки

Даже вече начинаещите могат да учат английски с Куки Stuck Out Tongue Winking EyePurple Heart

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:14 от Danifin1

# 55
# 56
Ето нещо много приятно от Джей Парк, съвсем ново.

Ето го целият пуснат днес негов нов албум The One You Wanted - https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kEfvnJ9fTcPZ0RbwM_Be1LvHj07lRsR3M

# 57
Добро утро АРМИ

Моят Бам /Айро/ днес ще ходи с мен в офиса, трябва да го водя на ветеринар. Колегите пак ще го глезотат, там е любимец на всички Smile
Скрит текст:
Предполагам това обяснява нещата защо Куки ми е най-голям любимец от всички сладури от BTS. Просто сме една порода Joy

П.п. Ура взехме билети за

Чак не повярвахме на цените на билетите по 70 паунда !!! Е, не за пред сцената, ние не държим да ги гледаме от там. Ние си взехме за трибуните, там гледката е по-хубава!
Получавам имейл, че е добавена втора дата за техен концерт, защото билетите за първия са разграбени и цените за втората дата литнаха в небесата от 200 паунда нагоре?! WinkScream

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 08:41 от Danifin1

# 58
Дани, страхотен късмет сте извадили. Честито! Hug

И на мен Куки ми е баяс. Purple Heart
ВИ случайно. е попаднал в кадри. и веднага излъчен във. вчерашна новинарска емисия. Войниците са били на концерт. Той е с бялата маска. Само от Х мога да примъкна кадри.
https://twitter.com/i/status/1843987767975677959
https://twitter.com/i/status/1843784553158324590
https://twitter.com/i/status/1843989401065644153

Излезе новата песен на Лиса (BlackPink).

И едни много сладки малчовци.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 08:36 от profi_1

# 59
profi_ Малчовците са супер и преди съм ги гледала. Heart Eyes
Новичките от вчера/днес
aespa

и CNBLUE

и малко интересни клипчета с CNBLUE и  Woosung от The rose
Когато солистът и барабаниста си сменят местата по време на концерт CNBLUE
This Dream Collab of Woosung Kim of TheRose and Jungyong Hwa Of the band CN BLUE
Best Leaders collab with :Woosung x Jungyong Hwa Of CN BLUE band

Ха вече и Бруно Марс изпълнява Seven на Куки Purple Heart
Bruno Mars sang Seven from Jungkook, at his concert.  

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 09:21 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт