Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 001
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и малко ретроспекция и история на К-попа с  момчешките групи от 2009 до сега. Някои от вас тепърва ще се запознаят с някои от тях. А тук има наистина много хитове, които аз страшно харесвам Wink Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 31
  • Русе
Извинявам се за нахлуването в темата, но имам въпрос, на който бих могла да науча отговора само тук:
Знам :  че  ВТS са в казармата и имат самостоятелни албуми, че Шуга го осъдиха, че има анти-фенове( хейтъри)...
Не знам: че на групата й е забранена обща изява и че са имали дела.
Доколко правилно съм разбрала постове във ФБ?!

# 32
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уин, спри да ги четеш идиотите във Фейсбук.
Шуга. не е. осъден, а. глобен. Достатъчно подробно съм го написала 1 пост по-нагоре от твоя. И на няколко пъти подробно съм давала инфо и в сериалната ни тема.
Нямат. забрана за. общи изяви., нямат. дела. Напротив., не са спирали. да говорят,. че нямат. търпение да. се съберат. юни 2025.

# 33
  • Русе
Уин, спри да ги четеш идиотите във Фейсбук.
Шуга. не е. осъден, а. глобен. Достатъчно подробно съм го написала 1 пост по-нагоре от твоя. И на няколко пъти подробно съм давала инфо и в сериалната ни тема.
Нямат. забрана за. общи изяви., нямат. дела. Напротив., не са спирали. да говорят,. че нямат. търпение да. се съберат. юни 2025.
Профи, грешно написах - осъден. Извинявам се! Чета ти постовете и написах във ФБ точно това : момчетата са в казарма, индивидуалните песни-клипове са подготвени предварително, за да се държи интереса към тях. Бях репликирана, че "имали дела и забрани да се явяват заедно". Изключено е да знам всичко и е възможно да съм пропуснала новини за групата, затова и попитах тук. Не знам къде другаде да го направя?!

# 34
Привет, winona. Аз се информирам от Туитър, фейса е един развален телефон за мен и говоря по принцип ,не конкретно.

Иначе саботирането на BTS върви с пълна пара, особено с наближаването на 2025 ,огън, време не остана 😜 . Пънат се да ги закопаят, ама не им се получава. А те продължават да жънат награди и рекорди със соло-проектите си

Джимин Revolving Hearts От днес 👌

Джей Кей Purple Heart Чарли Пут за него 👏👏👏

RМ 💜👌

Ви 💜 С награда 👏👏👏

А в Корея вече е Джиминтобър , рождения ден на Джимин наближава 🙂

https://x.com/barbjmi/status/1840768921361678358

# 35
Редактирано!
-------------------------------------------------------
Профи, грешно написах - осъден. Извинявам се! Чета ти постовете и написах във ФБ точно това : момчетата са в казарма, индивидуалните песни-клипове са подготвени предварително, за да се държи интереса към тях. Бях репликирана, че "имали дела и забрани да се явяват заедно". Изключено е да знам всичко и е възможно да съм пропуснала новини за групата, затова и попитах тук. Не знам къде другаде да го направя?!
Уин, не съм искала да звуча грубо, наблегнах на факти.
Нямам фейсбук, нямам нерви за фейсбук, не искам да имам фейсбук, не искам да си губя времето и нервите с фейсбук. Там здрава мисъл не тече. Както писа Ари, това е един безкраен развален телефон.

А Джимин сигурно. ще пусне. писмо до АРМИ. в Уивърс за. рождения си ден.
А дотогава -

-----------------------------------------------------------------------

Ауу, имаме RM с. живо изпълнение на Family Love Concert, по случай Деня на военното семейство. за 15-та пехотна дивизия в Hwacheon.

Документарито за албума му,. озаглавено RM: Right People, Wrong Place. ще има премиера на 7. октомври на 29-ия. филмов фестивал в Пусан. Скоро след. това ще бъде. пуснато на. големия екран.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 02:43 от profi_1

# 36
Уини просто направи като мен, не чети такива работи или ако толкова те интересуват проверявай фактите в нета. Аз ползвам фейса само заради снимките и от време на време някой интересен клип.

Ето и втората част на ретроспекцията. И не трябва да игнорираме и дамският фланг Wink И тук е пълно с хитове. Smiley

Едно кратко видео за историята на К-попа. Ако не се справяте с английския, пуснете си субтитрите и автопревода.

Нашите любимци са номинирани за THE YEAR AWARDS 2024 ON POP GOLDEN APP
BTS MEMBER HAS BEEN NOMINATED OF THE YEAR AWARDS 2024 ON POP GOL … TE FOR BTS MEMBER
Ако желаете да гласувате за тях последвайте посочените линкове.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 10:03 от Danifin1

# 37
Ей къде се изгубиха всички?
Fire
MMA 2019
гледай до край Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
 къде си изгубихме нещата
WORLD TOUR [TOWARDS THE LIGHT : WILL TO POWER] IN EUROPE
Чакам да видя графикът, предполагам ще включат и Лондон и знаете какво ще направя...Stuck Out Tongue Winking EyeLaughing
Да ще се ходи, значи WinkSunglasses

И новичките

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 08:58 от Danifin1

# 38
Дани, много благодаря за клипчетата от инста , защото аз нямам , а ме забавляват Joy

# 39

Моите любимци с кавъри на Куин и Бийтълс. В очакване съм на новият им албум и тайно се надявам на ново турне в Европа и този път да не ги изпусна Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
BTS

Скрит текст:
И да се позабавлявате с мен, част от моите тренировки с BTS

и другият микс за пътеката  

само за зумбата не съм си намерила такъв микс, май ще трябва сама да си я сглобя Joy

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 09:55 от Danifin1

# 40
Дани, оставям на теб да пуснеш музика, че няма време.
Само споменавам, че J-Hope. е покрил всички. разходи за събитие за. негови колеги-войници. и те са му. благодарили с пост в нета, снимайки се с. благодарствен плакат/банер, с негова снимка. А преди десетина. дни медиите са. съобщили за друга. негова благотворителност. - спонсорирал е център. за изоставени кучета. в Пусан през последните. три години.
Останаха 9 дни до Джимин`с дей и 13 дни до излизането на Хоби от казармата. Blush

# 41
Дани, оставям на теб да пуснеш музика, че няма време.
Аз като  изпълнителен човек, слушам и изпълнявам Smile

Събрахме се голяма група за техният концерт, стискайте палци другата седмица да успеем да си вземем билети, стига да не са прекалили с цената на билетите.

Днес очаквам с голямо нетърпение новия соло албум на WOOSUNG от The Rose Simple Smile

Ха, той ще има концерт в края на този месец! Ура ,вече си купих билет и ще хода да го гледам. Групата изпуснах, но него - не WinkSmile

Интересно е направил тази песен. В началото е блус към края е много ритмична.
I am still ,реакции по време на филма
Stray Kids
Култово Stuck Out Tongue Winking EyeMicrophone

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 18:40 от Danifin1

# 42
Джин излетя. вчера за ЛА (твърди се по. график за снимки, ама не. е ясно какви).

# 43
Новички от вчера

Соло албум на WOOSUNG от The Rose, интересно звучене и той като РМ много философски го е направил, но на мен ми харесва. Вчера ви  пуснах и другите  две парчета. 

# 44
Дани, ще го изслушам твоя човек заради рок-звученето ми е интересно 🙂

На кой са устните -не мога да ги объркам ,а вие 😊😜

Общи условия

Активация на акаунт