Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Днес ми излизат само интересни неща като това. И аз в това число, успях да купя билети Laughing

или това

и това от тубата

и новото парче за днес

Профи нещо интересно. Май бавно, но славно ни се увеличава аудиторията Heart EyesSmiley

Когато си ХО можеш да се отплесваш със странични неща като тези Joy
и новите попълнение

тази е много странна Thinking

и тази също е странна, но има весел ритъм

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:55 от Danifin1

# 541
Danifin1, аз се вълнувам да виждам нещо поне и предпочитам правостоящи места, защото ми се танцува по концертите, та затова това присейл, когато е възможно.

В тази връзка споделям новия данс чалендж на Стрей кидс Lee Know с Bada Lee. Искам да танцувам като това момиче значи. Heart Eyes

https://youtube.com/shorts/hGP7ZuxSKRE?si=9uyY9_f3sdTT3e3u

Връщам се добавя и това с Вата и Бада Лий. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Жалко, че не се отварят шортовете като видео.

https://youtube.com/shorts/JW95pUUU7K8?si=Lgw8uXVDwKSlm9qv

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:25 от Jillian

# 542

И малко нови от японският небосклон. Дано само Профи да не ме скастри Blush

Стискайте палци да успея тази сутрин да си купя билети на нормални цени.

# 543
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стискаме!

...В тази връзка споделям новия данс чалендж на Стрей кидс Lee Know с Bada Lee. Искам да танцувам като това момиче значи. Heart Eyes

Връщам се добавя и това с Вата и Бада Лий. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Жалко, че не се отварят шортовете като видео.

Могат, могат. Я виж как съм те изредактирала. Wink
Впрочем Stray Kids заминаха за Хонконг през международното летище Инчхон на 17-ти сутринта за своето световно турне „dominATE“. Те ще се срещнат с глобалната публика в допълнителни латиноамерикански, северноамерикански и европейски региони след Хонг Конг, където имат концерти на 18-ти и 19-ти.

# 544
Профи благодаря за подкрепата. Успях! На смешната цена от 100 паунда!

И останалите нови

# 545
Честито Дани! Grinning
Мнооого ги харесвам. Heart Eyes
Жалко, че дотогава Собин вероятно няма да се е завърнал в групата и ще са само четиримата, а не петимата. Момчето от ноември м.г. си взе почивка поради здравословни проблеми, като досега няма изявления какви точно. Но и от BigHit, бяха обявили временното му оттегляне, а за Нова година той поздрави в лайф в Уивърс всички фенове + отделен пост с текст, като казваше, че се радва на обичта и грижите на семейството си и се старае да прави най-доброто за здравето си. Имам смътен спомен, че някъде се говореше, че поне 6 месеца няма да има активности с ТХТ. Каквото и да му има, дано се оправи и да се завърне на сцената.

# 546
  • София
Дани, супер! Честито! Много весело да си изкараш на концерта.

# 547
Хъни, благодаря за пожеланието. Както винаги ще кача още на следващата сутрин след концерта моите нескопосано направени клипове за да може и другите да се насладят на видяното от мен. Smiley
Надявам се да ми изпеят няколко от моите любими и тази

Още от днешните нови

вижте само кой се появи D.O. [EXO]

Желая на всички вас приятни почивни дни.  Аз ще наглеждам музикалния небосклон,  така се развличам и релаксирам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:39 от Danifin1

# 548
Дани, приятен уикенд и на теб !

Много ме успокоява RM 💜

I wish it rains all day
because I’d like someone to cry for me Yeah
I wish it rains all day
because then people would not stare at me Yeah
because the umbrella would cover the sad face
because, in the rain, everyone is busy on their own

# 549
Редактирано.
--------------------------------------------------
Зад кадър. Джин и специалната му среща с фенове в Лоте уърлд, Сеул, която се състоя преди Коледа.

И още зад кадър. Този път от турнето на Севънтийн в САЩ.

Има и част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=ZDxbGPQlL-M

----------------------------------------------------
Има още от D.O.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 23:15 от profi_1

# 550
Могат, могат. Я виж как съм те изредактирала. Wink

Ау, мерси. Ще си знам занапред.

Дани, честито. Дано изпеят всичките ти любими песни. Като се замисля, заради Back for more и гласа на Yeonjun в тази песен започнах да ги слушам аз.

# 551
Дани, честито. Дано изпеят всичките ти любими песни. Като се замисля, заради Back for more и гласа на Yeonjun в тази песен започнах да ги слушам аз.
Ти успя ли да си купиш билети за концерта в Берлин?

# 552
Ти успя ли да си купиш билети за концерта в Берлин?

Да, успях още в началото да си взема един. Иначе вчера нямах време през деня, а вечерта бяха свършили. Но не е проблем, мъжа ми ще дойде с мен да си направим ергенски уикенд. Ако изпадне някой свободен билет в последствие ще му взема и на него да ми е компания. Ако не - ще обикаля Берлин, докато ме чака. Joy

# 553
Да, успях още в началото да си взема един. Иначе вчера нямах време през деня, а вечерта бяха свършили. Но не е проблем, мъжа ми ще дойде с мен да си направим ергенски уикенд. Ако изпадне някой свободен билет в последствие ще му взема и на него да ми е компания. Ако не - ще обикаля Берлин, докато ме чака. Joy
LaughingLaughingLaughing Ако съдя по моя ТМ ще предпочете ергенската вечер Smile Затова пък  ние ще се забавляваме на мах Smiley

Я, да видя дали не съм забравила да шпрехам дойч  
Цитат
Wie man so schön sagt, ein Bier ist nicht genug, zwei sind nicht ganz genug, drei Biere sind gut, vier sind schon genug und wenn man dann noch Bratwurst mit Sauerkraut dazu gibt, ist der Genuss komplett.
 В превод - Както се казва, една бира е малко, две не съвсем достатъчна, три бири са добре, четири вече са доволно достатъчни и ако добавим и братвурс с кисело зеле, удоволствието ще е пълно.
Допълнено
В сайтовете за нови клипове, които следя вчера имаше анонс за нови чак за понеделник, но оказа се и днес има нови. Ето ги.

На мен нито една не ми допадна, но може би вие ще си харесате нещо Wink Аз ще продължа със симфоник метъла.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:06 от Danifin1

# 554
След 4 часа, т.е. около 2:00 АМ, J-Hope от BTS ще замине за Париж, Франция през международното летище Инчон на 19-ти сутринта за своя график на Седмицата на модата в Париж и благотворителното събитие в Париж „Gala des Pièces Jaunes 2025“ .
-------------------------------------------------------
Последните 2-3 дни нямах време да слушам каченото.
Но пък нося малко данни.
K-Pop отново демонстрира нарастващото си влияние в Съединените щати, заемайки седем от първите 10 места в списъка на най-продаваните компактдискове в края на годината за 2024 г. Класацията е съставена от американския инструмент за проследяване на музикални данни Luminate (бивш Nielsen Music ), покриват продажбите на компактдискове между 29 декември 2023 г. и 2 януари 2025 г.
Звезди като Stray Kids, ENHYPEN, ATEEZ, TXT и TWICE демонстрираха своята огромна световна популярност, като Stray Kids и ATEEZ имат по два албума в списъка. Тези групи продължават да утвърждават мястото си като едни от най-продаваните изпълнители на пазара на физически албуми, което остава важен компонент от международния успех на K-Pop.

Като погледне човек списъка, само една Тейлър Суифт може да се конкурира с к-попа. Wink

-----------------------------------------------------
GOT7 в Random Play Dance

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 21:55 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт