Отговори
# 105
Eny87, много ми допадат твоите коментари.
Татко Кязъм май още си обича Ферит, та така реагира на този. Пък и много неприятен
е визуално в сравнение с екс зетя.
От къде сценаристите им намериха тези половинки и на Сейран и на Ферит.
Хайде на Серо, този е млад, но с плейбоя Феро направо се подиграха с тази леличка.
Колкото и да запълва с мазила лицето, да се прави на тинейжерка, не става за този
млад и красив мъж по който въздишат девойките на Истанбул. Как го играе това Мерт?????
Сейран на горната снимка да не е хванала букета на булката.
Бях споделила наскоро,че гледах малко от РУ.Още не ми е минало отвращението ли,не знам как да го нарека от разликата във възрастта на гл.герои и техните еротични сцени.Във филма той играеше 18-годишен,а тя 38.В случая нещата са си направо към педофилия.После се заинтересовах от истинската им възраст.Оказа се,че разликата им е 14 г.И сега,като се сетя,че разликата между Мерт и тая новата е 12 г. ме обзема същото чувство,особено в сцената с диванчето.Макар,че едва ли във Рибарчето ще има такива,както ги наричат "откровени" сцени,то само това мятане на диванчето и лигавенето с нея ми е отвратително.Не зная Мерт как се чувства,при положение,че тази е само 6 г. по-млада от Гьозде която играе майка му.Не зная и дали точно заради това не искам да гледам сериала.

# 106
Никакъв секс не е правила Сейран. Все пак гледаме турски сериал. За Ферит не знам🤣

# 107
Добро утро, момичета 🌷! Ето че дойде 🥳🥳🥳...Първия чапкънски петък! Пожелавам си да имаме логичен и интересен сезон, който да ни върне вайба от първи сезон...И най-вече си пожелавам сезон пълен със СейФер ❤️❤️❤️.
Много анализи изчетох, самата аз анализирах фраговете, снимките и озета...Хиляди въпроси има в главата ми. Дано довечера разберем отговора на най-важния за мен- Защо са разделени? Надявам се Зейнеп и компания да ни изненадат приятно и да издигнат сериала от пепелта!
Довечера със сигурност ще има много сълзи и ще имаме емоционално тежък епизод...Да приготвим съдоразширяващи и нервнопонижаващи 🤣😁🙃.
Совите не са това, което са....
Започваме...
СейФер вар, АфРам вар!🧿❤️🍀🧄🧄🧄🧄🧄

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 07:07 от Dichkata

# 108
Хайде , мацки добро утро. Честит ни Чапкънов петък 🥳🤩Успешен и усмихнат ден ви пожелавам. Довечера пред екраните в 20:00.

# 109
Добро утро, момичета! 🫶 Честит Чапкънов ден! 😜 Дано нн изненадат с някой хуууубав епизод довечера! 🙏

# 110
Дългоочаквания петък дойдеее! Да пожелаем успех на нашите сладури и дано този сезон бъде интересен, интригуващ, завладяващ и да не можем да отлепим очи от екраните.

# 111
  • Пловдив
Добро утро,  момичета на 13.09. Петък:sunglasses:
Най-дългочаканият ден, в който отново ще се потопим в магията наречена "Рибарче".
Очаквам силен, смислен и що годе логичен сезон, който ще ни даде така чаканите отговори:heart:.
И нали си знаете часът и мястото не са променени.
Хубав,  спокоен и усмихнат ден!:heart_eyes:

# 112
Добро утро, момичета Kissing Heart Невероятно се вълнувам за довечера, дано се разминем казасъз белясъз Grinning

За пръв път в новия сезон

Bugün günlerden #YalıÇapkını  Heart

#Seyfer #Afram #Delulu

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 08:22 от Еванджелин

# 113
Добро утро! Да се подготвим за довечера!

За сценаристите, ако се изложат😁

# 114
Добро утро.Дългочаканият ден дойде.Аз съм със смесени чувства,нямам търпение за епизода и в същото време не искам да гледам Дияр и Синан...как ще стане и аз не знам.Как можаха да изберат тоя грозник за Афи и тази лелка за Мерт.Била красива,красива но от 5 км и личи че не е за него.Не съм консервативна по принцип,но ако има интимност и при двете двойки,ще припаткам и не знам ще мога ли да продължа....Искам Афи да е щастлива,Мерт също...е Сейран и Ферит де Anguished

# 115
Добро утро!

Пожелавам ни да имаме интересен и изпълнен с положителни емоции сезон. Надявам се да имаме и добър рейтинг за да може цял сезон да се наслаждаваме на великолепната игра на Мерт и Афра. 🥰 И накрая да си пожелаем чичо Онур да е прав за отношенията на АфРам. 😜

# 116
Добро утро и от мен момичета!
Аз съм предприела нова тактика за себе си Joy Много се напрегнахме напоследък от всичко видяно и чуто, с причина. Но на прага на новия епизод, смятам да се успокоя и да го посрещна с по- положителни нагласи, защото нервността може да изкриви възприятието ми. Ако търся главен виновник измежду Сейран и Ферит за раздялата, задължително ще намеря Smirk Ако търся изневяра, непременно ще я видя и не е задължително да е физическа Smirk Ако издребнявам в реплики без да търся общия смисъл, ще открия причини да укорявам.

Вчера например, видях доста недоволни хора в Х от изречението в озета, което гласи, че Сейран се чувства по- щастлива благодарение на Синан. "По- щастлив" за човек преминал през ада на безнадеждността е доста обширно понятие. Смисълът може да е първото събуждане сутрин с желание да го живееш този живот. Първото зрънце надежда, че спасение дебне отвсякъде. Първата спонтанна усмивка от векове и първата закуска, чийто вкус усещаш. Не мисля, че има друг смисъл в изречението... Сигурна съм, че реакцията е плод на предварителни нагласи и нервност. Не искам да си го причинявам и аз Grinning

Петък 13- ти и ден на чапкъните Smirk- фатален или на късмет. Равносметката в края, нека първо го преживеем Hands Pray

#SeyFer Heart

# 117
# 118
Днес хем се вълнувам, хем и страхувам какво ни  очаква. Но пък Мерт е в добро настроение и продължава тренировките хах

# 119
Ксанакс ни трябва за довечера 🤣

Общи условия

Активация на акаунт