Отговори
# 90
Благодаря за темата! Относно анкетата - аз съм от отбор Абсун - Абидин и Суна и понеже ги нямаше в анкетата, а имаше опция други - съответно единя ми глас отиде при Други - т.е. за тях! Revolving Hearts Другият ми глас е за Сейфер - Сейран и Ферит защото са много хубава двойка и също много ги харесвам заедно! Иначе от двамата симпатизирам повече на Сейран. Heart

А най-хубавото от новия 3-ти сезон за мен е че Абидин и Суна са заедно! Видях, че никой не пусна тази снимка към новия епизод, така че аз ще го направя - невероятно сладки са!!! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 91
СейФер! ❤🔥

# 92
На мен Феро ми изглежда полуизперкал. Няма да се изненадам, ако Кака се окаже въображаемото му другарче.

Поне ще знаем, че няма как да изневери на Сейран Joy
Нямаше ли да има интервюта? Аз, защо като глупачка си чакам от Афра и Мерт по две, три думи за новия сезон? Пак нещо не съм разбрала...
Най- лошото е, че ще мога да гледам чак в Неделя и сигурно ще ми трябва ден и половина да ви прочета Grinning

Благодаря за темата, Мистери Flowers Hibiscus
 Относно отбора- завинаги СейФер! Единствени, неповторими, неотразими Heart

# 93
  • София
СейФер! ❤🔥
Скрит текст:
"Game over" отново свети. Wink

Roxis, като видях снимката, и се сетих, че Ерсин ми изглежда много добър човек. Според мен Берил направи добър избор на партньор в живота.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:13 от missence

# 94
FI 79, предлагам да се поуспокоиш малко. Сейран и Ферит израстнаха много, промениха се много, както и ние феновете. Минаха две години- ние изживяхе всяка тяхна болка, изписахме 50 и теми. Извинявам се , но до сега не съм запомнила името ти и подозирам, че си отскоро в темата както и в магията Рибарче. Точно поради тази причина искаш да наложиш мнението си и спориш така разпалено.
Хубавото тук, е че всеки вижда нещата по свое му. Животите ни са различни, ние сме различни и идеалите са ни различни. Изгледай отново втори сезон и заповядай в трети, време е да видим новите СейФер, стига дъфкахме старите.

Интересно ми е как ще се разделят Суна и Кая. Той винаги е бил до нея, дано да оставят вратичка за връщане на образа на Кая.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:24 от Ela1

# 95
  • София
Нашето красиво момиче:hearts:
Скрит текст:
Тук всъщност е булка, така ли?

# 96
  • София
Суна ще се жени, не Сейран.

И аз чаках някакви интервюта за старта на сезона, но явно щом няма партньорско селфи и без интервюта ще минем.

Днес четох Ехо Райтс - 120 серии по 45 минути за трети сезон са предвидили. Това продават.

# 97
Четох, че утре щели да пуснат репортажите.

Аз пък се дразня, че на Суна ще й се разминат мизериите, които направи. Заслужаваше Сейран да научи какво представлява и повече да не я погледне. Смятам, че Абидин заслужава нещо по-добро от тази завистлива злобарка.

# 98
# 99
Роси   Hug АбСун са наистина големи сладури  Heart Но и на мен ми е интересно как новите сценаристи ще разрешат ситуацията между Кая и Суна,а също и какво е станало между Айшен и Аби и най-вече как  се стигна до там ,че след две годишен скок във времето Кая и Суна са се събрали ,а СейФерчетата така са се разделили ,та чак и нови гаджета са си намерили. Thinking
Ох и като казвам "гаджета" пак се сещам за Кязъм ага във фрага  как подскочи като ужилен тоя новия мухъл като каза ,че е гаджето на Сейран  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile.Абе момче тия хора са от Антеп там има категория годеник и категория съпруг такова нещо като гадже в речника на Кязъм Шанлъ не съществува.  Simple Smile
Аааа и още нещо за тия две години май май Кязъм е позабравил къде е бръснаря Thinking  Какво е това руно на главата на тоя човек бе  Thinking  Simple Smile

# 100
То и той страда с Ферит, нали му е любимец Joy.
Някой има ли информация , Ознур дали ще участва в този сезон?
Роси   Hug АбСун са наистина големи сладури  Heart Но и на мен ми е интересно как новите сценаристи ще разрешат ситуацията между Кая и Суна,а също и какво е станало между Айшен и Аби и най-вече как  се стигна до там ,че след две годишен скок във времето Кая и Суна са се събрали ,а СейФерчетата така са се разделили ,та чак и нови гаджета са си намерили. Thinking
Ох и като казвам "гаджета" пак се сещам за Кязъм ага във фрага  как подскочи като ужилен тоя новия мухъл като каза ,че е гаджето на Сейран  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile.Абе момче тия хора са от Антеп там има категория годеник и категория съпруг такова нещо като гадже в речника на Кязъм Шанлъ не съществува.  Simple Smile
Аааа и още нещо за тия две години май май Кязъм е позабравил къде е бръснаря Thinking  Какво е това руно на главата на тоя човек бе  Thinking  Simple Smile

# 101
  • София
Суна ще се жени, не Сейран.

Скрит текст:
И аз чаках някакви интервюта за старта на сезона, но явно щом няма партньорско селфи и без интервюта ще минем.

Днес четох Ехо Райтс - 120 серии по 45 минути за трети сезон са предвидили. Това продават.
Ох, аз пак неразбрала!
Значи сватби, разводи и бебета. Smiley

# 102
Сега,като се ровех в инста,гледам Бирсенката пуснала рейтинга на първата серия на новия сериал с Джемре Байсел и Алперен Дуймаз.Много добре са тръгнали.С четворки и в трите категории.Но в първата серия е играло някакво дете,което им е "отвяло главите" с изпълнението си.Повечето от коментарите са,че чакат следващите серии за да видят как ще се представят ГГ.Аз Джемре много я харесвам като визия и актриса.Алперен също.Много добре игра в "Ако мъж обича",пък и сериалчето беше на ниво.Много съвременно,много актуално и без излишни "тежки" драми.Даже,в някои моменти доста се приближаваше до европейското кино,но явно не е по вкуса на драгия турски зрител.Но на мен определено ми хареса.Смятам да изгледам първа серия и да видя може ли да се яви още една сериозна конкуренция на нашия сериал,особено в посоката в която го водят сценаристите.

# 103
Eny87, много ми допадат твоите коментари.
Татко Кязъм май още си обича Ферит, та така реагира на този. Пък и много неприятен
е визуално в сравнение с екс зетя.
От къде сценаристите им намериха тези половинки и на Сейран и на Ферит.
Хайде на Серо, този е млад, но с плейбоя Феро направо се подиграха с тази леличка.
Колкото и да запълва с мазила лицето, да се прави на тинейжерка, не става за този
млад и красив мъж по който въздишат девойките на Истанбул. Как го играе това Мерт?????
Сейран на горната снимка да не е хванала букета на булката.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт