Отговори
# 75
# 76
Ето, къде отиват тенис топките на Мерт🙄
Афра се опитва да запази равновесие с тях😜

# 77
Много е съсредоточен тук хахахах

# 78
Нагито живот си живее. Не е като повечето кучета, които вечер чакат стопаните си да се приберат след работа, за да отидат на разходка, тя е все нанякъде с Афра.

# 79
# 80
Трудно е да се каже какво точно изразява погледът на Ферит, но от друга страна може да се обобщи така - всичко друго, освен любов. А играта им на и с очи с Афра е просто върха!

# 81
# 82
  • София
Каква беше историята за Рибарчето, че избира един партньор, с който е до края на живота си ли?

Освен на колието, което Ферит гледа, го има изобразено на още едно място

Това е от първия снимачен ден и облеклото на Сейран.

# 83
Мистери, да, до края на живота си с един партньор Hands V

Знаеш ли какво има вътре? Моите болки, моите спомени, моите загуби, моите копнежи Broken Heart

# 84
Можеш ли да се откажеш от любимата жена? - Това май го пита граф Зия.

Вчера Мерт клипче със спорт и снимка, днес Афра.

# 85
# 86
Здравейте !  Heart
Мистери  мерси за новата ни красива тема !  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Аз съм в отбор СейФер Heart  Simple Smile.Обичам  Сейран и Ферит и  те се обичат много  така ,че всичките им грешки и недостатъци са просто едни временни пречки ,които може и да ги разделят понякога ,ноооо в крайна сметка пак ще се съберат ,защото между тях има много ,много любов, обич ,привързаност приятелство  и единомислие. Heart
Озета мен лично не ме изненада то се очакваше горе долу да е такова положението. Но  когато утре гледаме епизода тогава някои от нещата ще ни се поизяснят  ще си съставим  по-ясно впечатление за днешната ситуация в СейФер отношенията.
Сейран не ми се вярва все още да е интимна със Синан ,може да има гушкане и целувки ,но дотолкова ,но и да е имало секс това няма да е края на света. Все пак тя нали  е решила ,че с Ферит всичко е приключило и няма никакъв шанс за каквито и да отношения между тях.Мен ми е интересно ,защо след като Сейран не е искала Ферит да е около нея по време на лечението  и явно  е успяла да го убеди че вече не и нужен и даже и влияе зле ,тя го е очаквала да се върне  Thinking Тук или има някакво недоразумение между тях или външна намеса ,но това вече в петък предполагам ще го разберем.Тзка че Сейран няма надежди за Ферит и защо тогава да не си няма някой друг в живота си. Thinking Момичето е преборило смъртта ,преминало е през ада и сега има пълното право  да е щастлива и да живее живота на пълни обороти,защото Сейран най-добре знае за колко кратко време  живота от подреден и хубав може да се превърне в пълен кошмар и затова е решили да изживява всеки един миг на пълни обороти така че изобщо не  я съдя ,че си има нов мъж и ,че с опитва да започне нов живот с него.
Между Ферит и Сейран се  е случило нещо което ги е накрало да се откажат един от друг до степен ,че да поискат да започнат да живеят животите си напълно отделно един от друг.
Решили са и двамата да живеят новия си живот ,нооооо са нямали смелост до сега да се видят очи в очи ,защото знаят ,че направят ли го  тази крехка илюзия която и двамата са си създали, че така са щастливи с новите си половинки и един без друг  ще рухне напълно още в мига в който се видят.
И двамата всъщност ги виждаме колко са нещастни и лъжат и себе си и околните  в обратното ,но  Ферит е скрил портрета на Сейран зад  голямата картина ,Сейран пък знае много добре че върне ли  се в Истанбул и види ли Ферит  болката и по него пак ще се върне и предложението за брак към новия е предполагам  един вид защита ,която тя създава превантивно още преди срещата ,за да може да има бариера между нея и Ферит която и двамата да не могат да си позволят да преминат.Нооооо всичките бариери на света няма да могат да ги спрат  да се съберат отново. :heгart:
Гюлгюн май живее в друга къща ,от кадрите  с нея и Ферит останах с такова впечатление. И явно е така от доста време ,а не от сега когато Орхан дойде с новата си приятелка ли да е нарека или метреса и аз не знам Thinking Но пък Ифош и онова малко змийче племенницата и си живеят добре в имението и явно яко плетат интригите  .
Хайде да идва петък нямам вече никакво търпение за новия епизод  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:21 от Eny87

# 87
  • София
Скрит текст:
За да има изобщо сватби, значи е имало развод .... отново. Ще я карат така явно "сватба-развод-сватби с други-разводи-сватба" .....последият да затвори вратата.

Важното е броят на сватбите да е по-голям от този на разводите! А Ферит в много неща може да бъде обвиняван, но не е от тези, които си оставят магарето в калта образно казано и за поведението му сигурно има някакво обяснение, което ще разберем в петък..
Ще има, разбира се. Цял трети сезон имаме за обяснения. Все с нещо тези епизоди трябва да се запълват.

Иначе аз още с обявяването на сватбата, си помислих, че Берил е бременна и ще играе бременната Суна в сериала, за да не се чудят какво да правят с образите на Суна и Абидин, които останаха съсипани и недоразвити.

А в сериала бременни ще има бол. Остана само лелята, както някой спомена. Smiley

Очаква ни забавен сезон.

п.с. Четин Текиндор на тези години как издържа да играе по 3 сезона, направо не знам. Жив и здрав да е!

# 88
Ако ви е скучно! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 89
  • Пловдив
Нашето красиво момиче:hearts:

Общи условия

Активация на акаунт