Отговори
# 60
Бих се радвала да ни пояснат вече каква беше тязи мистериозна болест на Сейран…

# 61
  • София
Добре, намалям на 99%. Защото каката да бяга през терасате денем не е логично. А Сейран със сигурност има причина да предлага брак на този и тя не е, защото много го харесва. Но все пак, още от първия фраг у мен остава това впечатление, само се затвърждава в последствие. Пак казвам, искрено се надявам да съм се заблудила.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:05 от MysteryG

# 62
Кой консумирал , кой  не - Сейро и Феро задължително на психиатър ! Това важи и за феновете , защото като разберем какви са им причините и какви им са диагнозите , няма да го приемем спокойно.

# 63
момичета,обещавам да пиша за последен път
оф, Fi79,оф
На мен ми омръзна,не знам как на теб не
Ти търсиш перфекционизма в един индивид и в неговия характер ,а аз виждам  този индивид,натоварен с отговорности за три семейства
Всъщност никъде и никога няма да се намери толкова перфектен човек,нито мъж,нито жена
И,ако трябва да се изброяват лошитее качества и постъпки на всеки един от нас,то списъкът ще е доста дълъг
Този "хлапак",както го наричаш абсолютно нищо не беше направил сам,всичко беше предизвикано,манипулирано и изиграно перфектно от другите около него
Нима той става сутрин и започва да прави Сейран луда калинка,защото така му се е приискало?
Само един човек с голямо сърце може да се втурне да помага на приятелката си,която до вчера го лъжеше,че детето е негово
Нищо от това,което си написала за Ферит не е направил самоцелно,за да нарани някой,още по-малко Сейран
В началото не знаеше ,че я обича вече и,че тя него също
После непрекъснато се бореше с нея да не се разделят и развеждат
Нито веднъж не беше изслушан и не му бяха повярвали,че той нямаше вина в някои от ситуациите
Това,което пишеш,че Сейран се е влюбила в него,защото видиш ли не била видяла ласка,никак не ме удовлетворява,защото по тази логика,тя можеше да хареса Тарък Ихсанлъ,който се опитваше да и се хареса и да я спечели
И накрая,ама наистина накрая,той скриваше истината от Сейран,за да не се стигне отново до раздяла и развод,точно така,както тя него го е изгонила от болничната си стая в предстоящия епизод,за да го предпази да не страда
С тази разлика,че този път са стигнали до развод
Този път,той се е предал,както вече казах,или е решил да не се бори повече и да уважи желанието на умиращата си жена
Колко е умираща-виждаме в трети сезон
И един въпрос,на който все-още не мога да намеря отговор
Защо на всяка цена и трябва на Сейран да се жени?
Дано да се намери отговор в петък
Иначе ще е много жалко да се принизи толкова ниско нейният "ангелски" ореол

P.s.  и една корекция,ако позволиш-Суна не видя Ферит в последствие в интернет
Тя си го беше харесала и много се зарадва,когато разбра,че точно той ще идва да я иска за жена

# 64
Мии аз си мисля, че Сейран не била интимна с тоя,има няква уловка и той с нея ,и тя с него. Както и Дияр крие нещо,така с Ферит го показват уж ,че кма . Но и това много не ми се вярва,но просто фрага си бие натам,знаете Сейран каква си я описаха два сезона и Ферит също. Аз затова също казвам да видим епизода утре.
Аз също предлагам всички при психолога,но да видим как ще го извъртят ,че да стигнат до там. Сейран тръгна на психолог, чакаме Феро

# 65
Бени, като чета темата вчера и днес, имам нужда и аз от психолог поне Head Band

# 66
На мен Феро ми изглежда полуизперкал. Няма да се изненадам, ако Кака се окаже въображаемото му другарче.

Това щеше да е супер, за съжаление има сцени и само с нея, така че няма да е.
Но пък човека на стола в ателието, може да е.

# 67
Аз предлагам да се изгледат двата сезона, защото и двамата израснаха. Винаги се сещам за Ферит и онази , забравих й името Невра ли беше. Можеше да си легне с нея ,нали. Можеше много неща да направи,Ами думите пред дискотеката на Сейран, които каза ,толкова истина й каза.  Дори в първи сезон ,пак можеше да си легне с оная русата "Аби не искам момичета" ,колко даде той на Сейро. Отиде в Антеп и се прибра с линейка. Сбъдна мечтите на Сейро. Малко ли е. Не е момченце Ферит,той стана един мъж , влюби се и Фуат му го каза ,че Сейран ще му запали душата ,случи се. Двамата израснаха един до друг

# 68
Аз съм приела че серията няма да е това което искам,но наистина има нещо много гнило.Кой е Осман?Защо мама не трябва да научи?Тоя изтръпналия Синан с кого говори?Аз ли си въобразявам или ми се иска тая кака и Синан да са свързани и всичко да е нечий план...За Сейро съм сигурна че не е спала,тоя мухльо се изненада на предложението,Суна и Аби също.Ферит,там по клоня да е...пуснал я е в спалнята тая,той дори рибата не искаше там а и в озета казват че е позабравил стария си живот,"влюбения в жена си и то умираща".Кой колкото и да ми оправдава Ферит,за мен той все още не е достигнал истинската любов.И още едно предположение,може Сейран да е чула,разбрала нещо за Ферит и каката и за да предизвика ревност и да си отмъсти да предложи на тоя.А на мен ми се върти и друго в главата.Дете,което трябва да има баща за да се покаже на всички...истинския му баща не се интересува от мама,забравил я е...Та така  утре е истината Sunglasses

# 69
Привет на всички немога да сваря да ви изчета… Един детайл който ми направи впечатление и двамата /Синан и тази каката/ се притесниха от снимките в мола…. Дали не са има ли нещо общо или са в една игра… Сценаристите винаги дават подсказки за мен и двамата да са със сини ризи е нещо такова…

# 70
Афито от Лютфиш Heart

# 71
Мистери Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip  

Само ми е интересно в коя реалност е това

Хайде Сейран и Суна си живеят живота , ами Есме ?  

Ето за тук съм аз , в синия тоалет. Като болница с операционна маса , система мед.  сестра и пациент

Скрит текст:

Вижте само в камината какво са сложили

# 72
  • София
Може Ферит да си представя тези прегръдки в мола, докато рисува. А в същото време Сейран да вижда преобразената стая и да си представя как Феро мята каката на диванчето.

# 73
# 74
Сейран за какво да си представя нещо , като е много щастлива и прави предложение за брак (според резюмето )

Общи условия

Активация на акаунт