⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 34 531
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Търся шивачка за скъсяване на дънки, работеща на нормални цени?
В кой квартал?  Мога да ви препоръчам в Трошево, на ул. “Хан Кубрат”. Шивашко ателие Ива се води.
Благодаря! В близост до Левски, но и до другите квартали мога да отскокна. Гледах в нета, че утре не работи, хубаво ще е да, за да мога да и занеса утре сутрин.

# 616
В Цветния в кинкалерията на Роза, големия син блок срещу училището, на северната страна е магазина.Жената запазва оригиналния украсителен шеф на дънките

# 617
Замислих се има ли магазин във Варна, в който може да се намерят бебешки дрешки от български производители? Въобще съществуват ли такива? Много отдавна не ми се е налагало да  се интересувам.

# 618
  • Варна
Замислих се има ли магазин във Варна, в който може да се намерят бебешки дрешки от български производители? Въобще съществуват ли такива? Много отдавна не ми се е налагало да  се интересувам.
В магазин Мадара има, аз купих няколко предния месец.

# 619
По повод бабешките дрешки, преди години имаше на Бебе борсата на Чаталджа стока на фирма Сали. Сега тази фирма Сали дали съществува. Изгледах детето с техни дрехи , сега търся за подарък

# 620
  • Под Слънцето
В търсене съм на :
- домашни джумерки
- зеле кьосе  за слагане в бидон

Очаквам препоръките ви Wink

Хубав ден!

# 621
За зеле кьосе - пресечката на бул Христо Смирненски с  ул Карамфил, посока ВиК към ВМА, та преди пресечката има магазин плод и зеленчук, след него има гумаджийница и масла Bardahl.
За да не спират на булеварда влизате по Какарамфил и веднага в дясно.
На 1,50 беше във вторник, вече е започнало да мирише на кисело зеле нашето в бидона. Правих и салата, сега готвя със свински гърци. Меко е и не боли стомах после.

# 622
Миналата седмица взехме от паркинга на Бриколаж зеле. Имаше и над Клиника Нова за завоя точно на трети март камион със зеле.

# 623
Един страничен въпрос, при глоба за неправилно паркиране, има ли някаква отстъпка като се плати в рамките на 7 дни на каса в общината?

# 624
В търсене съм на :
- домашни джумерки
- зеле кьосе  за слагане в бидон

Очаквам препоръките ви Wink

Хубав ден!

Джумерки "ТРАНЖ" в района на затвора

# 625
По улица Прилеп нагоре към Пчелина някакви автобуси минават ли?
И друг въпрос-някой да е ходил с автобус до Букурещ за ден или два организирано ако може да препоръча агенция. Благодаря!

# 626
По улица Прилеп нагоре към Пчелина някакви автобуси минават ли?
И друг въпрос-някой да е ходил с автобус до Букурещ за ден или два организирано ако може да препоръча агенция. Благодаря!

Не знам попринцип освен 23 други автобуси ходят ли натам. Но за 23 мога да кажа, че все още НЕ минава оттам. Явно още не са приключили с ремонтите.

# 627
Един страничен въпрос, при глоба за неправилно паркиране, има ли някаква отстъпка като се плати в рамките на 7 дни на каса в общината?

https://live.varna.bg/bg/news/Grazhdanite_mogat_da_plashtat_glob … pka_do_7_dni.html

# 628
До Румъния съм ходила на само веднъж на еднодневна ексурзия (не в Букурещ) с Енджой Холидей. С тях съм ходила и поне 4-5 пъти на различни места в Турция и съм доволна. Виждам че имат и до Букурещ.

# 629
  • Варна
Ходила съм в Румъния с Е-турс и с Нирамар травел. Доволна съм и от двете. Плюсът е, че всичко ти е организирано, минусът е, че ти дават 30-60 мин за разглеждане и айде да тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт