⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
За дънки - Деним сити в Делта планет. Вчера бях там, имат интересни неща.

# 736
  • Варна
За дънки - Деним сити в Делта планет. Вчера бях там, имат интересни неща.
Деним сити има и в Мол Варна.
Аз последно дънки си вземах от Зара. Имаха всякакви кройки.

# 737
  • Deutschland/HE
Тази година дънките на HM са хубави, добри материи, вече за кройки не знам.

# 738
В магазините Преоценени маркови стоки също има доста дънки, има размери от доста от моделите и може да има находки. Цени скоро видях около 30-45 лв.

# 739
  • Варна
Внезапно решихме все пак да сложим зеле в бидон тази година. Моля за съвет къде в града има камион/бус с хубаво кьосе зеле, без зеленчукова борса. Не е от голямо значение в коя част на Варна, важното е да е хубаво. Иначе сме в Трошево.

# 740
  • In transit
Внезапно решихме все пак да сложим зеле в бидон тази година. Моля за съвет къде в града има камион/бус с хубаво кьосе зеле, без зеленчукова борса. Не е от голямо значение в коя част на Варна, важното е да е хубаво. Иначе сме в Трошево.
Миналата седмица имаше камион с хубаво зеле на околовръстното на Аксаково, в началото на баира. Утре ще ходя натам и ако има пак, ще ти пиша.

# 741
  • Под Слънцето
Срещу общежитието на Монтажи и новият строеж на Карисия ли беше. .. 1,40 лв/кг
Гледай да има 5 лъча отдолу на кочана.

# 742
В Лидл има дамски и мъжки/термо рекламираха/ дънки по 26,99 лв.

# 743
  • varna
Колеги споделиха, че хубаво зеле има на ул.Фантазия 43, в Трошево е.  Голям плод-зеленчук, продават на добри цени.

# 744
  • Под Слънцето
То това е борсичката, която обсъждахме преди време тук. Не ми хареса там зелето, но въпрос на вкус и гледна точка. Аз купих от паркинга срещу Строителният техникум. После се наложи да ходя да дам  нещо  на Младежка в това общежитие на Монтажи и видях по-хубаво зеле. По-скоро е срещу ДСК.

Снощи ми предложиха домашно месо от село, много е. Та ми хрумна дали някой от вас знае къде мога да ида и да си платя да ми го затворят в консерви.

# 745
Направих темата от телефона, надявам се да се отваря безпроблемно:
https://bg-mamma.com/?topic=1711496.new#new

Heart

Общи условия

Активация на акаунт