⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 561
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Като заявих смяна на водомери към ВиК те ме насочиха към фирма подизпълнител.

# 721
Някъде бях чела, че тия от ВиК предлагат техни фирми с по висока цена на водомерите.

# 722
  • Варна
Не знам дали при "не техни" фирми цената е по-ниска. Дори и да са по-евтини, после трябва пак ВиК да дойдат да го пломбират и май това също струва пари. Не съм на 100% убедена в достоверността на тази информация, така чух от познати. И работата идва на кантар, а трябва на два пъти да си вкъщи за двете посещения. Освен това има значение също дали водомерът е обикновен или дистанционен, разликата в цената е двойна.

# 723
Нашите водомери ги смени майстор, който си повикахме ние, след това извикахме ВиК да ги пломбира. Нямат право да принуждават потребителите да ползват определени фирми.

# 724
  • ВАРНА
Аз бях с водомерната сага.Дъщерните фирми,които инкакаторките предлагат не са единствените с лиценз.Аз използвах Юроком -Варна
Уговорих се за час,дойде човека и смени водомера за 10 минути.Струваше ми 75 лева с водомера.Нямаше нужда от допълнително посещение на ВиК служител.А мнението ми за мързеливците от дъщерните фирми съм го изказвала и преди.Така ме метнаха и мотаха с грешна информация...

# 725
  • Варна
Нашите водомери ги смени майстор, който си повикахме ние, след това извикахме ВиК да ги пломбира. Нямат право да принуждават потребителите да ползват определени фирми.

Без да защитавам ВиК, но мен никой нищо не ме е принуждавал. Предложиха ми фирма, приех. Всеки е свободен да търси алтернативи. Аз съм доволна. Сложих дистанционни водомери и се родих.

# 726
  • В центъра на моретата
“Юроком” са с лиценз за смяна на водомер. Точно тази фирма предложи инкасаторката. Мисля, че взеха 70 лв. за смяна - беше през юни. За дистанционен цената е двойна.

Да питам за отзиви от магазина на “Транж” и какъв вид месо продават?

# 727
Аз знам две фирми - Юроком и Хидроинстал.
Юроком са по-бюджетни. Казват че Юроком са по некачествени, но аз за това нямам наблюдение.

# 728
  • Варна
Да дам и моите пет цента по темата ВиК. Прясно ми е, от миналата седмица, офисът сме под наем в кооперация, та инкасаторката при последното си посещение отсече, че на 10 години се сменят , хазяите се заеха, извикаха фирма, взеха им 75 лева, издадоха им фактура и гаранция за 3 години.

# 729
Коя фирма?

# 730
Юроком е това. Аз сменях вкъщи преди два месеца - 75 лв 3 години гаранция. На 10 години изтича метеорологията на водомера и трябва да се провери ( сваляне, проверка и обратен монтаж е по-скъпо от нов водомер)
Служебно работя с тях от 3-4 години. Не е важен само водомера, а и каква ви е водата.

# 731
  • Варна
Препоръчайте моля магазин за дънки, за мен. Отдавна не съм купувала, имам нужда от поне 2 нови чифта.

# 732
Препоръчайте моля магазин за дънки, за мен. Отдавна не съм купувала, имам нужда от поне 2 нови чифта.

Имаше много предложения преди две седмици в Кроп, Синсай, НюЙоркър - различни размери, фасони, цветове.

# 733
По темата с лекарите
УНГ - д-р Димитров в курортна работи, препоръчвам
Неврохирург - д-р Неделко, преглежда на частно в
МЦ Медикал плюс 2 ,  Варна · ул. Райко Жинзифов 21, а оперира по ЗК  в Св. Анна.

За водомерите си изберете една от препоръчаните фирми, друг ако ги смени ви разиграват още докато ги пломбира ВиК, а с "техните" работят в синхрон. Винаги купувайте водомер за гореща вода, защото тези за студена са с пластмасови части, а тези за гореща с метални.

# 734
Последно купувах дънки от Зара за 50 лева. Подобни дънки от Фемили миналата година бяха 27-28 лева. В Зара са пакистански, а във Фемилито предолагам китайски.

Общи условия

Активация на акаунт