⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Наталия Щерева, Санита. Малко по-различен проблем имах с ушите, моята ЛЛ ме насочи, много съм доволна. Спокойна е, обяснява добре и се спазват часовете.

# 706
Чамурлийски е доста възрастен и не знам дали работи. Ходил съм при него преди 15+ години. Д-р Димитров също е от старата школа но не знам дали работи в ДКЦ Чайка още. Имаше и една дама в Сити Клиник за която се чуват добри отзиви ката УНГ но часовете са кът. Проф. Сапунджиев в Св. Марина е добър но и там е трудно с часовете.

# 707
Благодаря ви, на мен единствено ми трябва за да ми отпуши ухото и то с направление ако работи ще е супер..  за Чамурлиийски не искам и да чувам

# 708
  • Варна
О, не, Чамурлийски никога, по никакъв начин.

# 709
  • Варна
И аз не ща да чувам за Чамурлийски. Освен това, ако е натрупана ушна кал, което е почти сигурно, не ви трябва някакъв специален УНГ. Ходила съм за отпушване на двете уши при УНГ в Санита, с направление. Който се падна на смяна. Съвсем обикновена процедура е, дори стажант може да се справи. На мен ми изписаха едни мазни капки да слагам в двете уши няколко дни за да се отпуснат тапите, които се бяха образували вътре. След това с топла вода и една голяма спринцовка докторът направи промивки, няма да казвам какво и колко излезе. Преди това какво ли не пробвах, свещи, промивки вкъщи, тц. Като видях резултатите вече ми стана ясно защо в домашни условия не станаха нещата.

# 710
  • Варна
Работи д-р Димитров, преди година ми отпуши ухото в ДКЦ Чайка. Внимателен, обясняващ, спокоен, много съм доволна.

# 711
Някой с отзиви за Харитонов, неврохирург? И като цяло търся читав неврохирург. Имам дискова херния и болката е ежедневна.

# 712
Някой с отзиви за Харитонов, неврохирург? И като цяло търся читав неврохирург. Имам дискова херния и болката е ежедневна.

Професор Явор Енчев, в Света Марина. Той оперира мъжа ми. Само хубави неща мога да кажа за него. Освен доказан специалист, е и много културен и любезен човек, с добро отношение към пациента и не предлага операция, ако не е необходима. Моят мъж е много добре сега, макар възстановяването да беше дълго. Преди живееше в постоянна болка.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 12:25 от Clotilde

# 713
  • Варна
Ели - Мели, горещо препоръчвам д-р Едвин Васви. Оперира майка ми през януари т.г., върна ѝ качеството на живот. Около нея приятелки, оперирани при Енчев и Харитонов са омаскарени и още лежат.
Ще ти пратя телефона си на лс, ако прецениш звънни ми.

# 714
  • Варна
Медикал лайф не са много Ок.
Таксите им на лекарите са 80лв, но не ги определят самите специалисти, а собствениците на въпросния медицински център.
Много народ ( за работещите там говоря) избяга от там.
Лаборатория съм пускала изследвания  , ама не бяха също Ок.

# 715
В сайта им пише, че работят и с направления по ЗК, но не всички.

# 716
  • Варна
От проф.Енчев съм с добри впечатления.Доц.Харитонов оперира баба преди години,но при нея беше метастаза и парализа преди операцията,затова не мога да съм полезна.Имаше в болницата и оперирано дете от катастрофа,родителите бяха много доволни.Тогава беше в Окръжна,сега мисля в Сърце и мозък.

# 717
Здравейте дами, знам че не е по темата , но .. от две седмици ухото ми е заглъхнало и трябва да отида при унг , за да го отпуши явно.. Някой запознат ли е дали с направление би се случило това и при кого.. Ако някой се е сблъсквал с този проблем..

направление за ушен лекар. Защото може да е много неща. От замърсяване до проблем в евстахиевата тръба.

И аз не ща да чувам за Чамурлийски. Освен това, ако е натрупана ушна кал, което е почти сигурно, не ви трябва някакъв специален УНГ. Ходила съм за отпушване на двете уши при УНГ в Санита, с направление. Който се падна на смяна. Съвсем обикновена процедура е, дори стажант може да се справи. На мен ми изписаха едни мазни капки да слагам в двете уши няколко дни за да се отпуснат тапите, които се бяха образували вътре. След това с топла вода и една голяма спринцовка докторът направи промивки, няма да казвам какво и колко излезе. Преди това какво ли не пробвах, свещи, промивки вкъщи, тц. Като видях резултатите вече ми стана ясно защо в домашни условия не станаха нещата.

не е толкова лесно промиването. Примерно моето ухо е с закривен канал заради гмуркането и се налага промиване всяка година. Не става без да е УНГ с опит и мазните капки не помагат. Да не кажа че един път ми разкървавиха ухото. Аз съм доволна от Щерева. МАкар че тя самата се измъчи, и накрая трябваше да ползва пинцета.

# 718
Коментираше се преди време смяната на водомерите. Коя фирма взимаше най малко пари? По закон на колко години трябва да се сменя? Всякаква информация ще ми е от полза.

# 719
  • Под Слънцето
Че те колко фирми са ? Нашата инкасаторка все едни ми подава като инфо.
И щото често копаят "археолозите" на ВиК под нашият К., все водомера ми задръстен с пясък и кой знае пак какви боклуци. Утре ще звъня
0894 688460

Общи условия

Активация на акаунт