⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Моля, да ме насочите откъде да си купя хубави олекотени завивки. Под хубави, разбирам да са с добро качество и да могат да се перат в пералня, в смисъл да не се деформират след пране, защото и такива съм имала.
вторият ми въпрос не е точно за пазар, но виждали ли сте някъде в момента да се извършва санитарна сеч, желателно около или близо, до центъра. Искам да си събера естествени клончета за украса, а не искам аз да кърша произволно.
На Юск пухените завивки са ми любими. За някои може да е проблем, че батистата, от която са калъфите, леко шуми. Но тя си е такава, защото е плътно натъкана, за да не излиза пуха. Обичам си ги тези завивки. Не само се перат до 60 градуса, а и се центрофугират без проблем.

# 691
  • In transit
Моля, да ме насочите откъде да си купя хубави олекотени завивки. Под хубави, разбирам да са с добро качество и да могат да се перат в пералня, в смисъл да не се деформират след пране, защото и такива съм имала.

Икеа, техните олекотени завивки са с много добро качество. Пера в пералнята по няколко пъти на сезон и не са мръднали. Повече от 7 години съм с техни модели.

# 692
Здравейте, пак съм аз. Обиколих всичко, не мога да намеря памучни калъфи за дрехи или поне една идея по-луксозни. Трябват ми до понеделник,така че и изключвам като опция онлайн... 🥲

# 693
Здравейте, пак съм аз. Обиколих всичко, не мога да намеря памучни калъфи за дрехи или поне една идея по-луксозни. Трябват ми до понеделник,така че и изключвам като опция онлайн... 🥲
В Айко има доста модели, погледнали ли сте там? В Юск също има, но един вид само.

# 694

В емаг няколко предложения видях, с бокснау доставка за  понеделник в 8 часа сутринта.

# 695
Имате ли мнение за МЦ "Медикъл лайф" срещу базар Левски?
Четох, че имат платени приеми и такива по ЗК.
А лаборатория за изследвания имат ли - кръвни или др.?

# 696
Ходих преди време. Платения прием е солен. Лекаря не беше сигурен в това което казвам и той вижда - о.к. Трябваше да се вземе проба, т.е. да се направи натривка която да се изследва за бактерия. Лекаря го направи, даде ми пробата и ми обясни как да отида в Лина на Железкова. Бях потресен! На излизане погледнах касовия бон - бяха ме таксували и за вземане на проба и изследване. Отидох в Лина - платих си отново цялата процедура.
Ефект от ходенето - нулев и само дадени едни пари!

# 697
Това освен скъпо е и много неудобно, да не говорим, че пробите изискват определени условия на съхранение, да се карат пациентите сами да ги носят...

# 698
Прегледът ми там струваше 80лв+30 за вземане на гърлен секрет. Има лаборатория Синево срещу рецепция

# 699
  • Под Слънцето
Кой търсеше шушулки за дрехи?
Или там както се казват тези торби..
В Хумана на зимно Тракия имаше днес няколко вида 7-8 парчета  в ъгъла до пердетата.

# 700
  • Варна
Втора употтреба, където има детски играчки? Трябват ми определени, видове, но бих обиколила за вариантите им.

# 701
Отчаяно търся този пъзел…

# 702
За пъзела- има такава тема, питай там.

# 703
Здравейте дами, знам че не е по темата , но .. от две седмици ухото ми е заглъхнало и трябва да отида при унг , за да го отпуши явно.. Някой запознат ли е дали с направление би се случило това и при кого.. Ако някой се е сблъсквал с този проблем..

# 704
  • Варна
Навремето сме ходили при Чамурлийски, но сега като се замисля, не знам дали все още работи, възрастен е. Не сме търсили направление, така че тук не знам.

Общи условия

Активация на акаунт