Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 352
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
честит празник! bouquet

олгарита, лек път и приятно изкарване в измир! после ще показваш снимки, много ще  ми е интересно.
сердика, само ако не те затруднява. не е толкова належащо, просто ми стана любопитно.
аз давам нестле джуниър. тя си го обича много. не смея още краве мляко прясно да давам. иначе кисело си яде.
моят мъж излезе рано на важна среща. ще видим на връщане ще донесе ли някой карамфил  Mr. Green
ходи ми се на тържество в детска градина, да ми пеят "мила моя мамо". Laughing вчера следобеда като се разхождахме с кейти около детската градина и гледам- бързат майки с цветя, едни такива развълнувани, явно са имали тържество там.
хубав ден! витоша и днес е прекрасна и блестяща. отивам да й се полюбувам с чаша кафе.

# 181
айде пак да преговорим какво прясно мляко? Не че не съм питала, ама може да има актуализация Simple Smile

# 182
  • Gabrowo->Sofia
Честит празник! Желая ви хубав ден и весели деца.

И Иван е в групата на непиещи мляко. Никакво. Дневния му прием на мляко е в кремчета или бисквити с мляко. Иначе, на въпроса на Тити аз купувам прясно мляко от магазина, от тези в плик, с надеждата, че са без консерванти. С такова мляко павя кремчета, грис, бисквити и пр.

# 183
ходи ми се на тържество в детска градина, да ми пеят "мила моя мамо". Laughing вчера следобеда като се разхождахме с кейти около детската градина и гледам- бързат майки с цветя, едни такива развълнувани, явно са имали тържество там.
хубав ден! витоша и днес е прекрасна и блестяща. отивам да й се полюбувам с чаша кафе.

Ами вече имаш книжка - идвай към нас. Тържеството ни е от 14ч.  Simple Smile Ще чуеш как Ванко свири на китара и как изглежда Витоша от другата страна. Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

# 184
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ! Бъдете обградени от много любов!  bouquet
Сердика, на аватара е след последното подстригване(мое дело), а на снимката в подписа преди фризурата и като гледам май с повече коса ми харесва повече, но ще порасне бързо. Аз АМ давм от скоро - по съвет на педи - заради късното никнене на зъбките, тъй като АМ са обогатени допълнително с витамини. Иначе прясно мляко също давам - главно в кремчета, като марка (ако това питаш Тити) купувам Герма или Пършевица.
Олгарита, лек път и приятно изкарване!
Юка, честита книжка!
Поля, и аз сега съм доволна , че стана така с дипломната работаи вече не се занимавам с това, но онзи ден не мислех така.
Хубав и ползотворен ден ви желая!

# 185
айде пак да преговорим какво прясно мляко? Не че не съм питала, ама може да има актуализация Simple Smile
млечко на мегле - води се за деца над 1 година.

# 186
честит праzник на всички  Wink
Сердика , по принцип и Саши мног ообича да играе с деца в крабелгрупе и на площадката , но аz вчера ходих в една градина с него и той не пожела да се отдели от мен 1 час. Друг път не го е правил. Имам чувството, че не му хареса и имат интуиция теzи бебета  Wink
И нашия детски не вярва в проблемите със zъбите  newsm78 А Саши в момента е в zъбна криzа  Laughing
Иначе сме си много добре, спинка от към 19 и 30 докъм 6 и 30 или 7 ... някъде там. После 1 час на обед ... ОК   Wink
И да се въzмутя. Има в бебешката група едно хърватче, момченце, майка му (не zнам от къде толкоz луда) го фриzира като пудел, слага му zлатни синджирчета по врата и по ръчичките, купува му само маркови дрешки и .... го парфюмира zдраво с мъжки парфюм  Sick Sick Sick простотията вярно ходи по хората    newsm78

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 10:26 от vivita

# 187
бля, напарфюмирано детенце Sickгоркото!
мляко - ами най-обикновено пълномаслено мляко, след навършване на годинката (а всъщност по най-новите теории дори след 6-месечна възраст) можело да се дава. Аз давам, откакто е на годинка, ама той нали не пие...Но в най-различни продукти то си се съдържа. Като марка не мога да препоръчам нищо, защото не помня кои марки имаше в Бг newsm78 Май Мегле? Тук купувам едно био-мляко, демек еко.
Юка, няма проблем, ще го сканирам следобед  bouquet

# 188
  • София
Честит  празник!!!   bouquet

vivita - направо ме разби....ама хора всякакви де....но чак да го парфюмират.... #Crazy

# 189
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ:-)  bouquet

прясно млякоИзползвам го само за збъркване на кисели,мляко с ориз,с овесени ядки,грис.Използвам това на Данон,ако няма Верея.

# 190
  • Пловдив
За прясното мляко - купувам най - често Верея, ако няма - Фибела, Роса, Филипополис ( рядко го сварвам в магазина, но много ми харесва )

Моето дете заспа - просто ме заведе до леглото и започна дърпа спалния чувал Shocked, днес явно ще изпуснем кухнята.
Майче, май ти скоро разправяше, че петра играе с гумените играчки - е и ние сме на тази вълна - всички играчки са събрани в един леген, който съответно не ми дава да пипна по никакъв начин, еее деца Mr. Green

Снощи ходихме семейно в новооткрития квартален трърговски център и в хранителните стоки Росен го сложих за първи път да седне на седлката на количката за пазаруване  - беше много впечатлен, кротуваше, а ние разгледахме и напазарихме за първи път без да бързаме Mr. Green

# 191
Честит празник, момичета!!!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 17:31 от Dominika

# 192
  • Измир
Аз като съм в БГ давам Млечко за деца след 1 годинка. Не, че пие по много, но около 200 мл. на ден и се събират. А нали яде и кремчета, та май си набавя 400 гр.
Благодаря за пожеланията. Всъщност мъжът ми е от Измир и понеже много ни домъчня отиваме при свекърва ми и свекър ми. Аз и преди съм споменавла, че те са много добри хора и се разбираме чудесно. Със сигурност Севи ги е забравила от лятото, но надявам се ще ги приеме бързо. А и 3-мата и братовчеди ( 4г.. 7г. и 12г.) ще са там да си играят.

# 193
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО УСМИВКИ И ЛЮБОВ!
Досега не съм писала в темата. Дори рядко успявам да прочета нещо от този форум.
Но и аз съм мама на едно ноемврийско скорпионче. Казва се Карина и е родена на 19-ти. За съжаление не мога да изчета всичко написано, но се надявам да се включвам за напред. Каринка си има и кака. Вчера дори ходих на първото тържество в градината. Бяха много сладки, а нашата кака си каза и изигра всичко. дори цвете ми подари (е всички деца подариха на майките си). А Карина беше в захлас - гледаше като препарирана. Grinning
Засега толкова. Ще хапваме и ще излизаме.
Ще се радвам да се опозная с вас. Имам и доста въпроси за развитието на децата ви, но може би довечера!
Желая ви много усмихнат ден!

# 194
каррита, добре дошла  Hug радвам се, че се присъединяваш към отбора.

Общи условия

Активация на акаунт