Войната между половете

• 19 200
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
Ама не бе, той иска за теб най-доброто, а и иска да се развиеш/израстнеш.Joy
Аха. В кухнята и покрай детската кошара.
За мъжете до вас ли говорите, или "за всички" ганьовци.
Ти като се засегнеш, че някъде някоя казала нещо кофти за мъжете, се стряскаш да не би и жена ти да те вижда такъв ли?

# 256
Мабожегосподимой какви фантасмагории говорите последните страници? Кой на кого какво забранява? Кой е тоя бай Ганьо? Оня, за когото се оженихте? Оня, от който родихте дете? Оня, който възпитава дъщерите ви?
Четем в този форум почти ежедневно жени, които има сериозни проблеми с мъжете си: той не иска да прави секс с мен, не помага в домашните задължение, на ръба на силите си съм, той не се грижи за детето. Кога това? В нощта сряда срещу четвъртък? До сега беше перфектен и изведнъж спря? Баш.
Няколко страници по-рано ви споделих за баба ми заварчик, която поради липса на образование можела да избере доячка в ТКЗСто, зеленчуковите градини на ТКЗСто или завода. Избрала един непопулярен за жените път и тръгнала към завода. Образован не е равно на интелигентен. Сега дъщеря ми има абсолютно същият избор, но с мащабите на времето, в което живее: може да избере да продава или подрежда дрехи в Zara или да стане летец-изпитател. И ако поради някаква причина избере да почуква с дълги нокти по кутийки козметични продукти for no reason в клипчета в Instagram, а не да стане летец-изпитател повярвайте ми, то няма да е защото бай Ганьо бил еди си какъв.
Мъже с малки пишлета от кога са пречка за жени с големи топки?!
Всеки коментар е ужасно противоречие. Уж сме голямата работа, а все другите ни пречат. И за двете страни се отнася.

# 257
  • France
Всъщност какво се опитваш да кажеш с този дълъг пост?

# 258
Ти като се засегнеш, че някъде някоя казала нещо кофти за мъжете, се стряскаш да не би и жена ти да те вижда такъв ли?
Не се засягам.
Жена ми нямаше да обиколи 30 пъти Слънцето с мен и да отиде на другия край на земното кълбо, ако ме виждаше такъв, онакъв или какъвто и да е, че да не може да ме диша.
Нищо против да си описвате собствените премеждия, но не ги прожектирайте на останалите.

# 259
  • Пловдив
Предполагам жените по тези форуми не ходят да обясняват на мъжете колко за нищо не стават, и как единствената им функция е да изкарват пари, които жените да харчат за себе си, примерно Wink
В интерес на истината обаче аз съм виждала в "мъжки" форум (за електроника и софтуер, не знам да имаше жени, ММ пишеше в него) оплаквания и изказвания в стил "ред пил" и "жените се качиха на главата на белия хетеросексуален мъж", "ти изкарваш парите, тя при развода ти ги взима" и т.н. Не доминиращи и не цели теми за това, но си има мъже, на които повод отсреща не им трябва.

# 260
Че на крива ракета космоса и пречи. В случая мъжете, всичките или поне ганьовците дето са навсякъде

# 261
  • София
Супер, Лъвица. Същото важи и за мъжа към жената. Hands Plus1
Естествено.
Че на крива ракета космоса и пречи. В случая мъжете, всичките или поне ганьовците дето са навсякъде

Тук повечето криви ракети са мъже. Някои огорчени от провален брак, някои недоволни, че бракът не върви по техния модел и доста такива, които дори не са завъдили жена и целият женски пол им е виновен. Обвинявате Мая, например, но тях не ги виждате. Даже поименно мога да назова, но разбира се, няма, защото ми е под достойнството. А защо някой се идентифицира на мненията към конкретна група мъже, към които не би трябвало да принадлежи, сам да си отговори. Ето ви и доказателство, че "жените" не водят война с вас - пламенната защита на Ди Солейл. От мъж такава към жените не съм видяла.

# 262
Не се засягам.
Жена ми нямаше да обиколи 30 пъти Слънцето с мен и да отиде на другия край на земното кълбо, ако ме виждаше такъв, онакъв или какъвто и да е, че да не може да ме диша.
Нищо против да си описвате собствените премеждия, но не ги прожектирайте на останалите.
Абуто, ти си въобразяваш, че проектираме. Ганьовска работа.
Ето, ти си се засегнал, незнайно от какво, но си решил, че се отнася за тебе, пуснал си нагла тема, задаваш тъп въпрос и като ти зададат на теб същия тъп въпрос, влизаш в някакъв обяснителен режим. Ганьовска работа.
Не знам какво ти пречеше да си останеш якия зевзек на СО, но явно ти е по-важно да се припознаеш в Ганьо и да питаш защо те наричат Ганьо, къде с повече, къде с по-малко сексистки изказвания. Щом те влече да си Ганьо, проблемът не е на никоя жена. Даже на твоята и на дъщерите ти не е. Явно искаш да стане обаче. Тогава се връщаме на един пост на Елена, който незнайно защо смути някои, вкл.и теб, та изписа една дипломна теза да обясниш как всъщност си над нещата, преди да се върнеш обратно под тях.
Абе, ганьовска работа. После питаш как да се оправят Ганьовците. Еми няма как.

# 263
  • France
Аха! Проблемът не бил в Ганьовците е в тези, на които пречат. Смея се с глас

# 264
Ако съм мъж и искам жена ми да е леко мъжкарана – да сменя клапани, ремъци, бих се притеснил сериозно за мъжествеността си.
А някои искат да се женят за такива.
Това показва единствено отдалечаване от мъжката и женската същност, а не равнопоставеност.
Мъжете и жените са различни по същността си. И не виждам зорлем смисъл да се изглажда полярността.
Равноправие - да.
Не съм напълно съгласна с теб. Има жени, на които отвътре им идва да имат "мъжки интереси". Познавам и жени, които са запалени по коли, но не им пречи да си носят роклите. Дали можеш да се грижиш за една машина по никакъв начин не ти влияе на пола.

В интерес на истината аз винаги съм имала другия проблем и сега се уча да приемам, че ми идва естествено да съм girly, да имам "женски" интереси и така нататък. Винаги съм получавала знаци от обществото, че мъжкото е дифолт и по-доброто. Например аз много се интересувам от мода и въобще всичко от сферата на естетиката, за което винаги съм чувала, че е тривиално или омразната дума кифленско, въпреки че допреди 300 години мъжете са били тези с токчетата и робите с пищна бродерия. Simple Smile

Малко започвам да мрънкам, но срещам много мъже, които твърдят, че искат жена с женска енергия, а когато тя се появи, започват да се оплакват точно от това в нея. Интересен феномен ми е.

# 265
Нарциса, имам чувстовото че съм в ония виц:
-Докторе, взех си този пакет за клизма. Сега какво да правя?
-Заври си го отзад.
-Ааа... Аде ще се обадя друг ден, виждам че сега не сте на кеф.

Не можах да разбера с какво толкова те натоварих. Свали доста летвата с последния си пост, както и да е.
Живи и здрави.

# 266
Веднага ти обяснявам - ужасно ме натоварва, че си Ганьо, който знае, че се е насрал, обаче пита другите защо така невъзпитано пърдят и осмърдяват.
Но, да кажа пак, мен такъв типаж ме натоварва. Ти просто се набуха с ряз в образа.

# 267

Малко започвам да мрънкам, но срещам много мъже, които твърдят, че искат жена с женска енергия, а когато тя се появи, започват да се оплакват точно от това в нея. Интересен феномен ми е.
Щото не са узрели тези мъже и не знаят какво искат.
И аз имам позната,  която от мъжки неща разбира. Цяла кола може да разглоби и сама да я сглоби. Ами влече я, не се е научила защото и е било необходимост, просто я влекат такива неща.
Това не я прави мъжкарана. Като я видиш, виждаш една  нормална жена, хубава, слабичка.
Мъже при нея идват за съвет.

Мъже с малки пишлета от кога са пречка за жени с големи топки?!

Права си, няма как да са пречка.
Жена с уж големи топки не би се занимавал с мухльо.

# 268
Хубаво е човек да може да приема хората такива каквито са извън образа, който си създават за него или по-точно за ролята и мястото му до себе си и в обществото. Тогава се случват много по-лежерно и приятно нещата. Някак естествено.
Полярността между мъжа и жената съществува единствено, за да стигнат до сливането си под формата на обич/любов.
Вече кой как го постига според спецификите на характера, е отделна тема.
//
Персона, гърли поведението е част от женствеността, но то може да се проявява и без, както го наричам гевгезене и "о, аз как ще ти помигам с тези мигли и ще съм тъпа поне за миг". Дори и да се разлигавиш за момент си има своя чар. Сигурно и жена, ровеща по двигателя е секси, не знам. Мъжете ще кажат. Говоря аз за цялостно поведение, излъчване, присъствие на жената.

# 269
Мен ми е по интересно що за безсмислен живот трябва да водиш за да се набухаш във форуми да видиш някакви войни с имагинерни представители на другия пол, вместо да излезеш в това хубаво време и да се кефиш на живота. Ама различни хора, различни идеали

Общи условия

Активация на акаунт