Войната между половете

• 19 029
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Цитат
На жената сексапила идва 90% от външността, а на мъжа идва от други качества - самоувереност, власт, пари, харизма... тия качества не се влошават с възрастта, даже някои от тях се подобряват. Докато външността само се влошава.
Така е, бе, Криска, нали това говорим.
Ама пък няма достатъчно младички за всеки мераклия, слава богу. Wink Леонардо ди Каприо, Венсан Касел, Брад Пит и брат Динев нямат никакъв проблем, обаче останалите повечето карат с каквото има - връстнички.

# 511
Искаш да кажеш, че жените имаме по-дълбоко, интересно и истинско отношение към сексуалността и привличането? Благодаря, винаги съм си го мислела. 🌞 Само че от едни голи власт и пари никоя не се подмокря, обещавам.

Ще сменяме ли жената скоро, колко години й остават?

Mandy Bo, напомни ми, че дори в чужбина ни разнасят, много са популярни тези мемета:

# 512
  • Пловдив
То не е от голите власт и пари (иначе Делян Пеевски щеше да е секссимвол), те се отразяват на впечатлението от мъжа, а и на поведението му. В комплект с други неща, които заемат сериозен дял е привлекателността на мъжа. Физическата красота също има дял, но не толкова голям, както за жената. Докато в привлекателността на жената най-голям дял в очите на мъжете имат младостта и хубостта. Опростено е по тоя начин казано, но е вярно.

# 513
Скрит текст:
Абе кой остарява по-рано или по-късно не знам... и от двата пола има всякакви екземпляри - да кажем, че е по равно.
Обаче кой е по-секси на стара възраст?
Скрит текст:
На жената сексапила идва 90% от външността, а на мъжа идва от други качества - самоувереност, власт, пари, харизма... тия качества не се влошават с възрастта, даже някои от тях се подобряват. Докато външността само се влошава.

Ако е холивудски актьор, или ако е обикновен човек от улицата?

# 514
То не е от голите власт и пари, те се отразяват на впечатлението от мъжа, а и на поведението му. В комплект с други неща.
Тей де, ама не знам Доналд Тръмп да е станал секс символ заради властта и парите.

# 515
  • София
Ама той секс символ ли е? Защото на мен ми е много анти.

Делян Пеевски също. Може и да има пари, но с тази външност...

# 516
Самоуверен е, има власт, пари, достатъчно харизма, за да стане президент... По списъка на Крис е шестица от тотото.

# 517
  • Пловдив
Абе, печалба е от тотото, не шестица чак, ама печалба. Не като да се е отървал от по-млади и хубави кандидатки. Никой не твърди, нали се разбрахме, че само властта и парите играят.

# 518
Аз не разбрах мен кво ме бърка, че Брад Пит е по-желан на 60, отколкото аз съм на 30. Grinning Персона е права, нали аз търся мъж в моя бг басейн, където повечето мъже са Дани Де Вито

# 519
  • Пловдив
Не е казано да те бърка. Мен ме бърка дали имат голям избор на млади хубавици мъжете от моя "басейн". Предвид равното съотношение на половете - нямат чак толкова.

# 520
  • София
Самоуверен е, има власт, пари, достатъчно харизма, за да стане президент... По списъка на Крис е шестица от тотото.
Харизма?!? За Тръмп ли говориш? За мен този човек е единица за ограниченост. Това е толкова несекси и непривлекателно, че...
Наистина ли някой го е набедил за секс символ?

# 521
Колко да е желан някой, ако се желаят само парите, имотите, връзките му и така нататък? Оставам си принципна, емоционална и романтична в този суров свят. 🌞

За мен е пропилян живот да гледаш на хората само като на обекти и средство. Любовният живот на Пеевски например може да е пример само за хора, които са расли в гората или са с някакви умствени дефицити, макар че имам чувството, че едни и същи пак ще писнат, че нищо не разбирам.

milenaka, и на мен ми е анти, ама си има фен базата. Значи на някои хора действа харизматично.

# 522
  • София
Е, и чалгата си има фен-базата...

Парите определено не компенсират всичко.

# 523
На Крис обяснявайте, не на мен. 😁

# 524
БГ (Бай Ганьо) басейна за над 45 годишни е с размерите на подцинкован леген. Един ако влезе и няма място за други.
На всичкото отгоре 80 % могат направо да заседнат, другите 18 % са попаднали там за да се окъпят без пари тая седмица. Калабалъка за 2-та % е с отворени правила, всичко е разрешено. Спасителите са оборудвани с по едно голяма мотика.

Общи условия

Активация на акаунт