Войната между половете

• 19 054
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Уважението се ЗАСЛУЖАВА. То не се полага по право, щото имал хоботче между краката. Набийте си го в кухите лейки.

И аз бях "негативна киселячка" с бившия, ама сега съм "позитивна щастливка" сама.
"Позитивен щастливец" не би се изказал по подобен начин.

# 496
  • Пловдив
Скрит текст:
Да, типично за мъж, който, както писахме в друга тема, на 50+ гледа презрително към дъртите за него 50-годишни баби (презрели, нали). То обективно тва, нали, аз съм още млад, те са баби.
С кво точно е по-презряла една жена спрямо връстника си на коя да е възраст, освен че на последния му се чука младичко, ама няма младички за всеки, не знам.
Не е укоримо да ти се чука младичко - природата така го е направила, ама не го обяснявайте по тоя идиотски начин, плийз. Нито се разболяват средно по-рано жените, нито грохват по-рано, освен дето умират по-късно.
В мнението, което ми го изтриха и затова ще го повторя пак, досега съм чел само от жени за плешивите чичаци с шкембета дето кожата им била еди каква си и им липсвали зъбите, за малки юхове, също за инсели и ред пилъри, в същото време от мъже никога не съм прочел нищо подобно. Така че не знам кой какво не трябва да обяснява. Аз лично си го обяснявам единствено със завист, че явно плешивите чичачи с шкембета си намират млади гаджета, защото и непрекъснато чета отново мнения, как гледайки двойките мъжете все били грозни и дебели, а жените все слаби и красиви. Еми това е живота. Sunglasses
А на жените им пречи  възрастта, но не поради физическите особености, а заради друго, и съм напълно наясно, защото в последните години съм бил с жени и над 40 и над 35 и над 25 и имам скорошна база за сравнение само че ако го кажа ще настане вой, защото колкото и меко да го кажа пак ще е прекалено грубо, но в крайна сметка вече не са мой проблем, да се оправят.
Нещо не разбрах - кое точно в моя пост те възмути?
Твърдиш, че жените по-рано увяхват (остаряват), така ли? Просто не е вярно.
Нищо друго не съм коментирала в цитирания пост, така че справедливото ти или не възмущение от коя какво написала - не към мен. Ако някоя ти е писала за чичаци, обърни се към нея. Моят пост няма общо.

Ако твърдението ти е просто "жените остаряват по-рано от мъжете", което единствено коментирах, кажи си го ясно, кажи си и аргументите, дори ако аргумент ти е само "защото така" или "аз съм бил с 25-годишна, а ти не си била с 25-годишен".

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 08:35 от Магдена

# 497
Негативна киселячка с грешния мъж, с правилния ще й блестят очите и ще е по-нежна от всяко цвете.
Той правилния щот умрял да се занимава да й отваря очите. Ще я подмине като бърз влак малка гара.
Аз навремето си като бях ерген и съм се занимавал с жени, веднага решавам ще продължа ли или не.
Някоя като кажеш 'здрасти' ти се усмихне, лъчезарна, добродушна, започва да те пита нещо, да се интересува, да общува...
Друга само с поглед казва 'изчезвай, крив ми е света днес' - чао и успех! Нека да си търси някой "правилен" за нея. Ако той има нерви да се занимава...

# 498
То и с жените е същото. Ергенинът поприказва, опита се да се посмее, вечеря някаква и лъсне дребнавостта, ограниченото мислене, липсата на перспектива, озлоблението от бедността

Но в ума си горкия имал избор. Има ама от отчаяни и недотам атрактивни, готови да го впрегнат.
И така и завършват те, обикновено такива стават двойка.

И той после разказва как си бил "избрал", селекция имало, усмихнатата взел

# 499
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Да, типично за мъж, който, както писахме в друга тема, на 50+ гледа презрително към дъртите за него 50-годишни баби (презрели, нали). То обективно тва, нали, аз съм още млад, те са баби.
С кво точно е по-презряла една жена спрямо връстника си на коя да е възраст, освен че на последния му се чука младичко, ама няма младички за всеки, не знам.
Не е укоримо да ти се чука младичко - природата така го е направила, ама не го обяснявайте по тоя идиотски начин, плийз. Нито се разболяват средно по-рано жените, нито грохват по-рано, освен дето умират по-късно.
В мнението, което ми го изтриха и затова ще го повторя пак, досега съм чел само от жени за плешивите чичаци с шкембета дето кожата им била еди каква си и им липсвали зъбите, за малки юхове, също за инсели и ред пилъри, в същото време от мъже никога не съм прочел нищо подобно. Така че не знам кой какво не трябва да обяснява. Аз лично си го обяснявам единствено със завист, че явно плешивите чичачи с шкембета си намират млади гаджета, защото и непрекъснато чета отново мнения, как гледайки двойките мъжете все били грозни и дебели, а жените все слаби и красиви. Еми това е живота. Sunglasses
А на жените им пречи  възрастта, но не поради физическите особености, а заради друго, и съм напълно наясно, защото в последните години съм бил с жени и над 40 и над 35 и над 25 и имам скорошна база за сравнение само че ако го кажа ще настане вой, защото колкото и меко да го кажа пак ще е прекалено грубо, но в крайна сметка вече не са мой проблем, да се оправят.
Нещо не разбрах - кое точно в моя пост те възмути?
Нищо друго не съм коментирала в цитирания пост, така че справедливото ти или не възмущение от коя какво написала - не към мен. Ако някоя ти е писала за чичаци, обърни се към нея. Моят пост няма общо.

Ако твърдението ти е просто "жените остаряват по-рано от мъжете", което единствено коментирах, кажи си го ясно, кажи си и аргументите, дори ако аргумент ти е само "защото така" или "аз съм бил с 25-годишна, а ти не си била с 25-годишен".
Жените не остаряват по-рано от мъжете, просто мъжете и жените търсят различни неща, не задължително съзнателно, а просто така са устроени. Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1688990

# 500
  • Пловдив
Ми аз не съм оспорила, че търсят различни неща, така е.

# 501
Някоя като кажеш 'здрасти' ти се усмихне, лъчезарна, добродушна, започва да те пита нещо, да се интересува, да общува...
Друга само с поглед казва 'изчезвай, крив ми е света днес' - чао и успех! Нека да си търси някой "правилен" за нея. Ако той има нерви да се занимава...
Аз съм такава, защото преценявам хората ужасно бързо и за секунди мога да усетя с кого искам да общувам и с кого не, тоест, че ще си "паснем". Схемата работи безгрешно. 😁 Като съм привлечена от някого, пък си пускам целия арсенал от чаровности.

Груба и неуважителна не съм, но ако си твърде мила и интересуваща се, тогава пък решават, че непременно има нещо повече, дори ако едвам си сдържаш прозявките зад възпитанието.

# 502

Сигурно не е вярно, но на мъжете им гледат други неща, не бръчките. И същите тези бръчки не им пречат да са секси.Ето този "младеж" на снимката е на 61 години например Simple Smile

А това пък е дългогодишното рекламно лице на Марлборо.

И в противовес "бонбончето" Мег Райън на 60.

# 503
Това са хора, за които работят цели индустрии, да погледнем на улицата 60 годишни мъж и жена и визуалното предимство няма да е за мъжа. Здравословно не знам, но  при положение, че жената ще живее повече  е ясно кой е по-запазен.

# 504
Аз не писах за здраве или запазване, а на кого му се прощават бръчките и не му пречат да е секси. Ей на, Мег Райън е всичко друго освен секси. Хем кой знае какво са и правили по лицето, ама май с обратен ефект.

# 505
  • Пловдив
Аз не виждам никакъв противовес - и едните, и другата имат бръчки и други следи на възрастта. QED.
Не само не съм отричала, че "на мъжете им гледат друго, не бръчките" (никога нямаше да се сетя?), ами и казвам, че точно оттам идва илюзията у мъжете, че те стареели по-бавно, което не я прави по-малко илюзия.

Не е едно и също "мъж на 50 (примерно) е по-привлекателен за другия пол от жена на 50" и "мъж на 50 е биологично и обективно по-млад от жена на 50". Или не е ясна разликата?

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 16:00 от Магдена

# 506

Както и е възможно нетрадиционни красавци като Адам Драйвър, Бенедикт Къмбърбач, Том Хидълстън и Стив Бушеми да станат секс символи, а за жените буквално има трендове какво е привлекателно. Simple Smile

Скрит текст:
PS. Салма Хайек на 58:

Ким Катрал на 68:

Мег ми изглежда като да се е напълнила с филъри, които много състаряват. Like it or not, голяма част е и до ген. Има естествено младолики хора, както и хора, които на 20 и кусур изглеждат като 30+.

# 507
Абе кой остарява по-рано или по-късно не знам... и от двата пола има всякакви екземпляри - да кажем, че е по равно.
Обаче кой е по-секси на стара възраст?
На жената сексапила идва 90% от външността, а на мъжа идва от други качества - самоувереност, власт, пари, харизма... тия качества не се влошават с възрастта, даже някои от тях се подобряват. Докато външността само се влошава.

# 508
Гуен Стефани на 54 и мъжът й на 48.
Скрит текст:

# 509
Да, старостта работи повече в полза на мъжа, стига да е заможен

Общи условия

Активация на акаунт