Войната между половете

• 18 992
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
Подготвял съм се за десантчик, минал съм голяма част от подготовката включително и парашутни скокове. Ако е необходимо ще бъда мобилизиран или ще отида доброволец с уменията които имам бих защитавал страната ни дори и това да ми струва живота.
Това малко ли е, или трябва и още?

# 661
Кой мъж тук е за отнемане на права на жените? Многократно мнозина казаха, повториха, потретиха, че сме равни като права, че не можем без вас, че ви ценим. Казваме единствено, че се различаваме.
Раждането и отглеждането на деца е едно от трудните и най-важните "начинания" и не е за всеки. Който иска да има друг живот, негов си е изборът.

# 662
  • France
Аха, предполагам и тази несправедливост скоро ще бъде поправена наред с допускането на травестити да се състезават при жените.
Отдавна е факт и не, светът не се е свършил. При големите турнири, гросмайсторите играят заедно без значение от пол.

О, прощавай, мислех че отглеждането на децата е избор и задача и за двамата родители? Rolling Eyes

# 663
  • София
Много от казаните неща тук са с цел да се омаловажат жените и да се подбие ценността им. Това, че накрая някой добавил, "ама иначе много ви уважавам", не променя това Wink Много елементарни са тея похвати.

# 664
  • France
Припевът "не не съм мизогин, аз си падам по жени", което всъщност няма нищо общо

# 665
А, хич ми е.
Духа ми по бриза. Това е един израз на колежка дето ѝ духаше климатикът и прозорецът зад гърба.
Много им е зор да са алфи, ама не им стиска.
Ами, сори, пичове, когато аз съм алфата, аз задавам условията. Simple Smile Дерзайте.

# 666
Много от казаните неща тук са с цел да се омаловажат жените и да се подбие ценността им.
Нито веднъж мъж не каза, че можем без вас. Става въпрос като членове на обществото. Или поне аз не видях да има такъв. Няколко жени казаха обаче, че можете и без мъжете. Очевидно е кой цени повече другия пол. Поне в тази тема, разбира се Wink

# 667
  • София
Напротив. Много мъже твърдят, че жените за нищо не стават без мъже, докато не видях никоя жена да твърди обратното. Това е директно противопоставяне мъже жени с цел омаловажаване на вторите и сриване на стойността им. Това, че жените могат да се оправят и без мъже, не значи нищо лошо за мъжете. И мъжете могат да се оправят без жени. Но явно мъжете се чувстват застрашени от това. Те имат нужда жената да е безпомощна без тях за да се чувстват уверени в собствената си стойност. Това хем е тъжно, хем е жалко как се опитват да го постигнат с евтини внушения. И явно подценяват интелекта на много жени, щом си мислят, че този номер ще мине. Обаче тук има доста интелигентни жени.

# 668
Аз без мъж не мога. Факт. Обичам да съм във връзка, отношения, да имам отношение към някого.
Но много не разбират или се сърдят на реакциите и интелекта ми.
Те просто са свикнали, че жена реагира – уаууу, колко съм благодарна, че някой ми обръща внимание Уаууу, аз съм нещастна, искам да ме направиш щастлива, уаууу, ти си мъж и ми казваш добър ден.
Много мъже онлайн са облъчени, че всички са закъсали и ги търсят, защото са неудовлетворени. И те са. Но не различават жените. Което е тъжно. Да не се сърдят после. Simple Smile

# 669
Напротив. Много мъже твърдят, че жените за нищо не стават без мъже, докато не видях никоя жена да твърди обратното.
Не видях някой тук да твърди такова нещо. Да, на мъжете по природа принципно им се отдават повече някои неща, също както и жените са по-добри в други области. В мнозинството от сферите на живота полът няма никакво значение. Различни сме, но това не значи, че някой от двата пола е по-важен, значим или по-интелигентен. РФ го подчерта това по-горе. Допълваме се, често се и конкурираме. Не виждам нищо лошо в това.

# 670
  • София
Припомням - без мъже, жените още са щели още да са по пещерите. Цивилизацията е дело на мъже и жените само се възползват от създадените от тях блага. И т.н, и т.н. Сега и паметта ни подценявате Wink

# 671
Грешиш.
Те ни разбират, не ни подценяват.
Обожавам да ме подценяват.

# 672
Не обсъждаме ли съвременния живот? Ако ще се връщаме към пещерите, то там жената има дори по-голямо значение от мъжа и не случайно мъжете са защитавали племената си от враговете и са умирали. Животът им е бил по-малко ценен Wink
Базила, не знам за другите, но аз не те познавам и няма как да те подценявам. Всъщност по мненията ти ми се струваш интелигентен човек.

# 673
То и да искаш няма да ти се получи.
Но извън това, пещерите са в миналото.
Живеем в света на социалните мрежи и нетфликс.
Как оцелявате вие, момчета?
В този свят на гладките хиалуронови джуки и щастливите подкскачащи силикинови цици?
Защото аз познавам и общувам и в реала с такива.

# 674
Явно не всички оцеляваме, щом има толкова много сами мъже. А социалните мрежи са адски жестока и кръвожадна среда за много от нас Laughing
Аз също имам такива познати (не и в любовен порядък, разбира се) Wink

Общи условия

Активация на акаунт