На море в Турция - тема 85

• 71 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, може ли препоръка за хотели в района на Анталия с хубав пясъчен плаж и плавен преход. Били сме в Камелия Фулия и Селин. Търся нещо подобно. Имам някои забележки за там, пък и е време да сменим. Благодаря предварително!

# 526
  • София
Здравейте, може ли препоръка за хотели в района на Анталия с хубав пясъчен плаж и плавен преход. Били сме в Камелия Фулия и Селин. Търся нещо подобно. Имам някои забележки за там, пък и е време да сменим. Благодаря предварително!

Джакаранда, LIU

# 527
Имам въпрос към почивалите в Ефталия Оушън - има ли долмуши до Алания ?

# 528
Имам въпрос към почивалите в Ефталия Оушън - има ли долмуши до Алания ?
Бяхме 2022 там и имаше, точно пред Вилиджа беше спирката, по пасарелка се минаваше от другата страна.

# 529
  • София
За всички, които резервират самостоятелно хотели в Анталия испанската Дестиния има Black Friday and Black Week 2024 / резервации от 22 ноември до 1 декември/ с изключително добри цени за определени хотели. Резервирайте смело!
https://destinia.com/en/black-friday?utm_source=boletin&utm_medi … 211_ENG&ectrans=1

# 530
  • В.Търново
Какви екскурзии се предлагат в района на Кушадасъ и в какъв ценови диапазон?

# 531
Здравейте.Помогнете да избера хотел за края на юни със самолет.3 възрастни и дете на 9г.Търся хотел да е с пясъчен плаж и да е забавно на детето.Имам оферта за
-CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT 5*/ ULTIMATE ALL INCLUSIVE/ Белек
-PALOMA GRIDA 5*
-Royal Taj Mahal 5*
-Seaden Quality Resort  Spa 5*
-LIU Resort 5*/ Ultra All Inclusive
Долу горе цената е около 4000 евро за фамилна стая.кой да избера?За първи път ще съм в Турция.

# 532
Първо да кажа, че е съм била в никой от посочените хотели, но мога да дам малко инфо от гледна точка на забавленията за деца. Харесвам много ЛИУ, но е малък и честно казано бутиков (стаите са 1 идея по-малки). Има малък аквапарк, детския кът е буквално 2 стаи. Сеаден още по-малък като територия от ЛИУ, като тук няма никакви пързалки. И двата хотела обаче са с добри отзиви от гледна точка на обслужване.
Роял има качества, но вече много остарял хотел за цената, която му искат
От другите 2, които са в Белек, Палома се реновира и концепцията и за деца и възрастни изглежда много добре, но кога ще завършат ремонта не може да се гарантира със сигурност (мисля, че повечето апартаменти не са 2 стаи, а спалня и хол, т.че гледайте внимателно). Кристал е по-нисък клас верига от Палома
Аз (като знам какво харесват децата) бих отишла в Лиу или Палома.
Здравейте.Помогнете да избера хотел за края на юни със самолет.3 възрастни и дете на 9г.Търся хотел да е с пясъчен плаж и да е забавно на детето.Имам оферта за
-CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT 5*/ ULTIMATE ALL INCLUSIVE/ Белек
-PALOMA GRIDA 5*
-Royal Taj Mahal 5*
-Seaden Quality Resort  Spa 5*
-LIU Resort 5*/ Ultra All Inclusive
Долу горе цената е около 4000 евро за фамилна стая.кой да избера?За първи път ще съм в Турция.

# 533
За всички, които резервират самостоятелно хотели в Анталия испанската Дестиния има Black Friday and Black Week 2024 / резервации от 22 ноември до 1 декември/ с изключително добри цени за определени хотели. Резервирайте смело!
https://destinia.com/en/black-friday?utm_source=boletin&utm_medi … 211_ENG&ectrans=1
Роже, ти на кои хотели се спря тази година?

# 534
  • София
Роже, ти на кои хотели се спря тази година?
засега имам резервация само за Ethno Hotel Belek. Една седмица в края на март.
А лятната ни почивка 14 дни от 16 до 30 юни ще е в Steigenberger Pure Lifestyle Египет.
Един от най-добрите хотели в Хургада. В Трипадвайзър е на 2 място от 300 хотела в Хургада. Част е от немската верига Steigenberger и всичко е на изключителна висота.
Хотелът е само за възрастни, като се ползват териториите и абсолютно всичко в съседните два Steigenberger. Докато те не могат да ползват територията и заведенията на Steigenberger Pure Lifestyle.
Резервирали сме Golf Pool Suite, with private pool - Голф суит на последния етаж със собствен басейн.
https://steigenbergeraldauresort.com/en/steigenberger-pure-lifestyle
За съжаление такъв хотел с такъв вид стая за същия период на годината в Турция ще ни струва 2,5-3 пъти по-скъпо и не бих могъл да си го позволя

# 535
Страхотно! Изглежда уникално!

Само имай предвид (въпреки че със сигурност си знаеш Simple Smile ), че ще е свинска жега по това време в Египет.
Били сме от 18-ти Май... беше има -няма 40 градуса. Наистина мноооого горещо

# 536
  • София

Само имай предвид (въпреки че със сигурност си знаеш Simple Smile ), че ще е свинска жега по това време в Египет.
Да, зная Simple Smile Тази година по това време температурите бяха 40 градуса. Все едно си през август в Анталия.... С една малка разлика, много по-малка влажност и температурата не се усеща толкова силно... Ние няма да обикаляме никъде, защото каквото има за обикаляне сме го обиколили, така че само почивка....

# 537
  • Пловдив
За мен не си струва семейство с 2 деца  да дава 8000 лв за 7 дни почивка в Турция.

# 538
За мен не си струва семейство с 2 деца  да дава 8000 лв за 7 дни почивка в Турция.

За тези, които имат финансова възможност, това не е от значение.
Много често тези думи като "смисъл" се споделят от хора, които нямат възможността или не им се дават такива пари.
За това думата "смисъл" е лишена от смисъл... в този случай. Как звучи само Wink

Но споделеното от "лична гледна точка" е напълно опрадано като мнение.
Аз също така гледам на нещата... оптимално или не знам как да го кажа, не толкова еснафски, колкото разсумно-пестеливо. Спомням си първата почивка в Турция... хотелът ни беше 1780 лева за двама, а с жената сметнахме, че седмицата ни струваше към 7500 лева. Е, върнахме се с три кожени якета и много други глупости, но след това си казахме, че така и така парите ни изтичат през широките пръсти /после стискаме дупе да компенсираме с бачкане/, по-добре да ги изхарчим извън хотела, отколкото вътре.

Коренно различната философия, която е, че все пак всеки заслужава две седмици да е като "Цар сред лукс" и само да попива красота и удоволствие около себе си много често ме е карала да завиждам и да пожелая и аз да се отпусна така. Но ген-ът ми играе лоша шега и шило в торба не стои, все се прецаквам и почивката ми от душевно спокойствие и кулинарен оргазъм се превръща в лудо препускане по цял ден и умората и кошерът от емоции от всякакъв вид си казват цената - после във Варна трябва да си почина от тази почивка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Сигурно някой ден ще ми дойде акъла у глъвътъ...

# 539
  • Beyond the Frontiers

Да, зная Simple Smile Тази година по това време температурите бяха 40 градуса. Все едно си през август в Анталия.... С една малка разлика, много по-малка влажност и температурата не се усеща толкова силно... Ние няма да обикаляме никъде, защото каквото има за обикаляне сме го обиколили, така че само почивка....
Именно. Само се погрижете за стабилни слънцезащитни.

Тази година е пуснат чартър за цялото лято до Шарм Ел Шейх.

Общи условия

Активация на акаунт