На море в Турция - тема 85

• 71 362
  • 741
  •   2
Отговори
# 540
Роже, самостоятелно ли организира Египет или с агенция?

# 541
Аз съвсем се овъртях в избора си на хотел! Получих от няколко агенции предложения за хотели - някои изобщо не съм ги срещала да са коментирани. Връщам теми и препрочитам........чудо. Ясно е само, че хотела трябва да е в Лара или Белек (като най-близки до летището). От там нататък направо ми се объркаха вече информациите, коя за кой хател беше.....+,- и ....така!
Ще ми се като за пръв път да не е разочарование за всички, защото аз най-много давам зор за там от цялото семейство.

# 542
В Лара сме били в ,,Адалия елит,,Уникален хотел,препоръчвам с две ръце.

# 543
  • София
Loliu за да ти е още по-объркано добави и Сиде, и то не е много далеко. Sunglasses

# 544
Loliu за да ти е още по-объркано добави и Сиде, и то не е много далеко. Sunglasses

😀Е, то така ще стигнем до  3-4 часа трансфер:). Но с бебе на 1 година искам да си спестя всяка минута в превозно средство. Продължавам да се давя в морето от информация и мнения.😀🤘

# 545
  • Варна
😀Е, то така ще стигнем до  3-4 часа трансфер:). Но с бебе на 1 година искам да си спестя всяка минута в превозно средство. Продължавам да се давя в морето от информация и мнения.😀🤘

Нищо не можеш да предвидиш и колкото и да цепиш всяка минута ДЕДО може жестоко да ти се присмее , Миналата седмица самолета на дъщеря ми закъсня за прекачване във Виена с 15 мин. , преспаха там и кацнаха в София с 15 часа закъснение. Цяло лято мноооого се писа за 2-3-4 .......часа закъснение. Колкото и предварителна подготовка да правиш  , колкото и да се стараеш да натъманиш нещата накрая ДЕДО решава , затова не тръгвай с преголяма кошница и се пригответе философски да приемате неочакваното .   Лара или Белек са точно съвсем недолюбвани от голяма част от пишещите тук и много предпочитат от Сиде нататък към Алания Simple Smile

# 546
Сиде си е по- далечко от летището.Има си един час път до там, но пък плажовете им са уникални.Така, че зависи кое Ви е приоритет.Пълно щастие няма Grinning

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 13:21 от Еличка 123

# 547
  • София
Тази година закръглихме 10 часа път със закъснението на чартъра, трансфера и тн.
До Сиде е час път, почти колкото почивката на трансфера. Ако искате да пътувате бързо и приятно, помислете за частен трансфер. Аз повече няма да си причиня "безплатния" трансфер, половин час път, 40 мин "почивка", няма нужда.
Не отписвайте Сиде, на нас ни хареса.

# 548
  • София
Роже, самостоятелно ли организира Египет или с агенция?
Самостоятелно. Защо ми е агенция. Тя не може да ми даде отстъпките, които аз мога да си договоря.

# 549
Здравейте!
Има ли някой скорошни отзиви за хотел Bellis Deluxe?
Колебаем се между него и Kirman Belazur, за последния също търся мнения.
Досега сме почивали в Титаник Лара, Титаник Белек, Нирвана Долче Вита. 

Благодаря!

# 550
  • София

Когато детето ни беше на толкова имахме няколко условия:
- да е близо до летището
- да е зелено и да има достатъчно пространство да разходиш детето в количката по сянка
- да има на близко разстояние (пешеходно) магазини/аптека, за да купим памперс, лекарство, или нещо друго необходимо

За нас оптималният вариант тогава беше Гюрал Премиер в Белек с индивидуален трансфер от летището (запазихме си го сами). Спокойно си разхождахме детето, имаше сенчести алеи и по обяд, центъра е на 15 мин. Палома Грида е съседния хотел и сега е в реновация, може би ще е добре следващия сезон. Има и други хубави зелени хотели, но бяха по-отдалечени.
Сиде и Алания категорично не бих избрала заради дългия трансфер. Определете си кое ви е най-важно и сами ще стигнете до оптималния хотел за вашите нужди.

# 551

Когато детето ни беше на толкова имахме няколко условия:
- да е близо до летището
- да е зелено и да има достатъчно пространство да разходиш детето в количката по сянка
- да има на близко разстояние (пешеходно) магазини/аптека, за да купим памперс, лекарство, или нещо друго необходимо

За нас оптималният вариант тогава беше Гюрал Премиер в Белек с индивидуален трансфер от летището (запазихме си го сами). Спокойно си разхождахме детето, имаше сенчести алеи и по обяд, центъра е на 15 мин. Палома Грида е съседния хотел и сега е в реновация, може би ще е добре следващия сезон. Има и други хубави зелени хотели, но бяха по-отдалечени.
Сиде и Алания категорично не бих избрала заради дългия трансфер. Определете си кое ви е най-важно и сами ще стигнете до оптималния хотел за вашите нужди.

Да, и Гюрал загледах както и Лимак Аркадия и още няколко. Ще преценя нещата и ще видим накъде ще ни отвее вятъра. На домочадието като казах, че има опция пътуването да отнеме доста повече време (не посмях да кажа 10 часа) заради закъснения, трансфери и т.н., нищо че е със самолет, дадоха задна.

# 552
  • Варна
Пътуване ли е няма нищо сигурно. Ние юни щяхме да отнесем 17ч закъснение Варна-Анталия.

Paloma Grida ще е един от “българските хотели” за 25та. Заради масовата цена, но пълната реновация доста хора вече го резервираха.

# 553
  • Балчик
За Paloma Grida не бих казала че е масова цената. Ние тази година бяхме в този хотел за 3470 лева двама възрастни в края на септември със самолет. Като сравня цените за догодина за същия период и конфигурация разликата е 1500 лева повече. Не мисля че бих дала толкова пари като разлика само за реновация/ мое мнение все пак, понеже ние не държим толкова много на стаите/. Не е лош хотела, но за тези пари има доста по-добри според мен.

# 554
  • Варна
За нашето семейство 2+1(11г) цената за седмица началото на септември 25та се върти около 4 за настаняване. Палома е 4060лв.
Масова не за очакването, а за цените за 25та година за този тип хотели или иначе казано средните, които предимно резервираме българите.
Цени с минали години не сравнявам, защото те вече са в историята. Сравнявам тип хотел и цена по актуалните такива.
25та, че е по-скъпо, да.
И 24та беше по-скъпа от 23та….

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 06:31 от eli70o0

Общи условия

Активация на акаунт