Аве и аз нямам време, за това започнах да слушам. Все пак пътя до работа и обратно го знам и със затворени очи, но ако ще следя навигацията, слушането отпада. И понеже пътувам само 20 мин в посока, една книга ми отнема месеци. Преди като пътувах по час и висях в задръстванията дори си пиех кафето с аудио книгата в колата.
Моят график е подобен на твоя. Ние едната седмица се виждаме с мъжа само сутрин докато той оправя децата и ако аз ще работя от вкъщи. Свършвам точно преди да взема дребната в 3:30, после брат ѝ се прибира и трябва да ги нахраня. От там почвам да жунглирам с всички ангажименти и домакинстване, готвене... и станало 9 вечерта, докато легнат 9:30 и по това време съм труп вече като от 7:30 сутринта не съм имала грам почивка. И после се чудя как другите хора намират време за спорт, книги да четат, телевизия да гледат...В другата седмица като е дневна смяна, той поема кухнята и развозването на децата, а аз наваксвам с всичко изостанало от предната седмица и ми остава някакво време да им обърна внимание на тея деца.
Колекционирането на книги се води отделно хоби от четенето им🤭 Същото е и с купуването на прежди и плетенето.
Не се сещам за хобит. Може ли снимка? У нас имаме на Мики Маус списанията от 90-те години🤭
Този път снега ни подмина. За сметка на това валя порой на почивки цяла нощ. Иначе е все така студено, демек заледено.
Заквакси продават много видове. Аз ползвах тази за първата партида линк тук преди да се роди малката, но не с машина, а по бабешкия метод. С всяко пълномаслено мляко от магазина ми е ставало.