Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 728
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Май наистина е за зачеркване - Милка с някакви ядки купена от Германия изхвърлих.

# 586
Много обичам фует,но за първи път изхвърлих такъв,купен от Кауфранд за пет лева на промоция. А е испански. Толкова беше твърд,че ще си счупите зъбите. Но де да беше само това. Просто вкусът му е невъзможен. По-късно се загледах в етикета и пишеше,че са добавили в него нишесте,черни маслини и домати! Дори кучетата и котките пред нас не искаха да го ядат.

# 587
Много обичам фует,но за първи път изхвърлих такъв,купен от Кауфранд за пет лева на промоция. А е испански. Толкова беше твърд,че ще си счупите зъбите. Но де да беше само това. Просто вкусът му е невъзможен. По-късно се загледах в етикета и пишеше,че са добавили в него нишесте,черни маслини и домати! Дори кучетата и котките пред нас не искаха да го ядат.
Хубав фует има в Метро, около 10 лева е парчето. Много го обичам, но винаги съм с едно наум, защото често в Испания засичат листерия в салами и хамон.

# 588
Като споменах шоколади Милка, на които им вдигнаха двойно цената, а им намалиха тройно качеството...
Няма да купувам повече и сапуни Нивеа. На тях и вдигнаха тройно цената и качеството е петорно надолу. Предполагам за това в повечето магазини вече не се продават. Взех два и миришат отвратително на бръснарски сапуни. Ползвано 2 пъти и изхвърлено.

# 589
Аз усетих занижено качество лидърските сапуни Cien.  Последният дори нямаше ни най-малка прилика със сапун -  по-скоро лошо миришеща каша след първото ползване.

# 590
  • гр.Пловдив
Аз усетих занижено качество лидърските сапуни Cien.  Последният дори нямаше ни най-малка прилика със сапун -  по-скоро лошо миришеща каша след първото ползване.

Те били ли са качествени изобщо,аз понеже нямам такъв спомен ?
От Нивеа се отказах ,когато душ гела подгони 10лв за 0,700мл

# 591
Аз ги харесвам. Някога ползвах Нивеа, но след като пробвах Циен минах на тях. Особено има едни по-големи, правят добра пяна и траят мнооого дълго.

# 592
  • Бургас
О,не! И лидълския сапун ли развалиха?

# 593
Аз вече се чудя кое не е развалено и на безумна цена.

# 594
Аз вече се чудя кое не е развалено и на безумна цена.

+1.

Тъкмо вчера си мислех, че развалиха адски много продукти. По дрогериите гледам, че са сменили опаковките на десетки неща, а състава им е окастрен.

# 595
  • Sofia
Пуйката от Т-маркет е без едно крило 🤔
На етикета пише, че е без вътрешности,а имаше пликче с дреболиите 😀

# 596
Циен сапуните дълго ползвах, харесваха ми, но последния път греда. И аз от Нивеата преминах на тях.

# 597
Без вътрешности, означава, че е изчистена.
Пликчето ти е бонус, ако искаш го ползвай.

# 598
Защо си мисля, че всички птици се продават изчистени от вътрешности.
А когато е упоменато, тогава са в пликче вътре.

# 599
А защо е с едно крило? Мен това повече би ме притеснило. И зараза може да е внесена, защото, като гледам, май е отрязано след опаковането.

Общи условия

Активация на акаунт