Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Големи филми с крилото... Понякога посиняват, ако се счупи кост по време на коленето. И са го махнали, да не изглежда естетически зле.
Иначе щеше да има Повече няма да купя синя пуйка 😵‍💫

# 601
Отбягвам да купувам месо с хематоми! Оглеждам пет пъти преди да взема тарелката.

# 602
Леле, не съм попадала май. Но и аз не бих взела синьо месо, с хематоми.

# 603
  • София /Абсурдистан
Аз купих пуйката от ХИТ и също беше само с едно крило. Но пък в пликчето с дреболиите имаше две сърца Simple Smile

# 604
Минавам да се оплача от една игра, за която имах големи надежди ! Това е една от картите с объркани години , предполагам има и още , но това ще разбера по- нататък... Надявам се, само при мен да е така, но едва ли ... Весели празници на всички !!!

# 605
  • София
Хаха, и аз да се оплача, прасенцето беше само с едно ухо. После се зачетохме в интернет и е един вид запазена марка за произход, безопасни условия на пакетиране и т.н.

# 606
  • Sofia
Помело от Т-маркет,с много дебела кора и много сухо.

# 607
  • Бургас
На помелото това е лошото,че кората е много дебела, а плода е малък. Но пък е вкусен!
Плащаме  кора само!

# 608
  • Sofia
Преди години съм взимала с тънка кора,сочно и сладко.

Китайците правят сладко от корите или ги захаросват.Нищо не се изхвърля там  😀

Мъжът ми наскоро беше купил захаросани кори от магазините за ядки,много гадни бяха и ги хвърлих.

# 609
  • София
Аз с корите съм правила рибно ястие. Самите кори на газов котлон се пърлят и остъргват и реално само бялата част се ползва. Интересно беше, ама не е нещо уау за да повторя.

# 610
  • София

Твърдо НЕ- много меки, странни вкусиве. Не са за нас.

# 611

Твърдо не и за тези на Favorina ! Отвратителен вкус, далеч от шоколад ... Покрай празниците се напълнихме с всякакви такива гадости 🤯

# 612

Твърдо НЕ- много меки, странни вкусиве. Не са за нас.

То и видът им леко странен. На снимката единия бонбон (фигурка) ми заприлича в първия момент на вибратор.

# 613
  • Sofia
Може ли да снимате на тез  бонбони отзад съдържанието?

# 614
Може ли да снимате на тез  бонбони отзад съдържанието?
Не знам за шоколадовите ли става въпрос ? ..

Общи условия

Активация на акаунт