Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
В Кауфланд има един пастет май детски се води, във формата на мече, който не е лош.

# 571
За ето този пастет говоря, че е многа хубав, пускам го в продължение на предишния ми пост, въпреки че изобщо не е по темата.

# 572
Един от пастетите, които бяха представени като много лоши, бях купила, за да нахраня уличната котка. Подуши го, погледна ме въпросително и си тръгна.

# 573
Това не винаги е показател. Животното може да откаже заради подправка.

# 574

Понеже сме големи любители на пастета,събрах тези 4 гадости предложени на БГ пазара ,които не струват и 5ст за долното им качество,ужасен дъх на химия,лекарство и консерва Rage
От нашите любими нямаше тази седмица и взехме да има за закуска да ги пробваме,обаче ще отидат на кучетата на село..ама салама в черва и консервите за кучета миришат в пъти и по-апетитно от тази гадна ГНЯСАЛА паста без всякакъв вкус и мирис поне малко от малко да замирише ,ама всичко друго,но не и на ПАСТЕТ за хора!:rage:

Тия от бони и кен да не произвеждат за животинския пазар,що не вземат да се гръмнат,това е подигравка с народа!
Точно три марки пастет стават за ядене. Поне аз толкова съм открила - единият е немският пастет в Лидл,  в Кауфланд на фермерския щанд има много добър пастет с масло в буркан и пастета на Деликатесен. Хубав е и пастета на Аргета, станаха четири.

Може ли картинки как изглеждат?

Аз консерви на Компас купувам.

# 575
Наскоро реших да пробвам няколко нови продукта за вежди. Един от тях е тази писалка за вежди. Апликаторът наподобява този на някои течни очни линии.
Да, ама не е това, което очаквах. Нанася се трудно и не можеш да си рисуваш косъмчета, както очаквах. Буквално седи като флумастер и нанасянето не е равномерно. Цветът върху веждите изглежда по-тъмен от този на опаковката. Като добавя, че се чисти доста трудно в сравнение с обикновен молив за вежди - не бих повторила.

Ето снимка на продукта:
Скрит текст:

# 576
  • София
Вино ZAARA ESTATE Rose. Отврат. Имаше някаква кисела нотка. Абе, не е моето. Някой ни го е подарил, но не помня кой. Не, че има значение.
Скрит текст:

# 577
  • софия
На zaara и специалната ракия не е хубава. Много остра.
От техните продукти харесвам само сиренцата в марината.

# 578
  • Sofia
Помело от Т-маркет,с много дебела кора и много сухо.

# 579
  • София
Помело от Т-маркет,с много дебела кора и много сухо.

Много обичам помело. Последният път го хвърлих, от Лидл беше. Толкова сухо, като трески.

# 580
Като е сухо го изстискайте. Помелото...

# 581
  • Sofia
Не става и за сок.

# 582
Варива от Бахарика. Купих юфка, паста, булгур. И в трите пакета се завъдиха буби, плъзнаха ми по шкафовете.
Едвам спасих 10 кг брашно от тях.
Реално няма как да се опазят от гъгрици, молци и други буболечки, когато всичко в магазина седи насипно и зеещо на въздух Grin

# 583
Шоколад Милка млечен.
Променено е нещо, преди беше млечен, направо се топи в устата.
Сега два пъти купувах от различни магазини и е ужасен, марципанен и лепкав. Дъвчеш, дъвчеш, а то се лепи по зъбите, не се разтваря, няма вкус на шоколад изобщо.
Не знам за другите видове шоколад на Милка, но млечния е отвратителен.

# 584
И аз не купувам, наистина няма нищо общо с предишния. Какъвто и да е бил на състав, поне на текстура и вкус беше добър. Скоро ММ беше взел с някакви ядки, казах му и от него да не взема вече, въобще марката я зачеркнах трайно.

Общи условия

Активация на акаунт