Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Дядо Коледа на "Рошен". Нищо общо със стандартните им шоколади. Знам, че повечето ги недолюбват, но аз ги харесвам.

# 616
  • Sofia
На желираните ако може снимайте.

# 617
На желираните ако може снимайте.

Надявам се, че може да се увеличи.

От сайта на Ебаг

Съставки: меласа, захар, глюкозо-фруктозен сироп, влагозадържащ агент сорбитол сироп, желиращ агент пектин, концентриран сок от ябълка 0,9%, регулатор на киселинността (млечна и лимонена киселини), ароматизанти, оцветители (антоциан, куркумин, екстракт от паприка,  брилянтно синьо FCF).

# 618
  • софия
Желираните мечета са ми голяма слабост, взимам от Лидл Mega Bears - само винаги ги опивам да са мекички, защото масово са стари и твърди.
Но като цяло желираните бонбони са страшен боклук и трябва да се избягват

# 619
Аз по принцип изобщо не харесвам желирани бонбони, но едни ни подариха за Коледа, индивидуално опаковани, правоъгълни, като поръсени със захар, не бяха лоши. Изхвърлих опаковката и не се сещам каква марка бяха.

# 620
Желираните мечета са ми голяма слабост, взимам от Лидл Mega Bears - само винаги ги опивам да са мекички, защото масово са стари и твърди.
Но като цяло желираните бонбони са страшен боклук и трябва да се избягват

Точно те не са най-страшният боклук.

# 621
  • Sofia

Силно ароматизирани,все едно сапун ядох 😖,меки,без никаква жилавост както други желирани бонбони 🤨 и много сладки .

# 622
Сухи пасти "Амфора". То вярно, че сухи пасти, ама явно съвсем буквално са се заели да ги направят максимално сухи. И по небцето остава един такъв мазен налеп, от палмовата мазнина сигурно, като нещо, което не може да бъде разтопено и преработено изцяло.

# 623
  • Sofia
О,да,преди малко я тествах тази паста…очаквах повече като вкус,аромат и сочност 🤨
Бонбоните им все още ги харесвам 😋

# 624
  • Mediterraneo
Скоро ми подариха кутия от Лидл, били много хубави, казаха( не подаряващите, а тези, на които я харизах). Сигурно са единствените шоколадови бонбони, които мразя Simple Smile

# 625
Току -що изгледах първа серия на филм за създателката на бонбони Перужина.Много го обичам , нищо общо с боклуците тук

# 626
Ужасни са Мон шери. Не знам какво им харесвате.

# 627
Никакви бонбони не купувам, освен на Линд и то многооо рядко. Не, че нещо се правя на здравословна, ама моето дете не яде сладко, ММ и той много малко, и ако взема да купувам ще се търкалям. Сега съм събрала две големи торби от Коледа и никой не е посегнал да види калво има там. Та затова не взимам нищо, даже незнам какви марки бонбони и шоколади има .

# 628
"Краве масло" Лесиндрен се излъгах да купя при липса на други марки в СВА жк Свобода .Но го хвърлих след като го опитах!
Бяло на цвят не е твърдо мерише на мас и гадни примеси 100%не е масло.В горещ тиган си остана бяло жълто не стана кафяво
Ако има растителни мазнини е редно да пише..плачат за проверки.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 11:21 от Hellokitty1993

# 629
Това, че е бяло не е проблем. Вече мирисът....нали уж биваха Лесидрен (не съм го пробвала)....

Общи условия

Активация на акаунт