Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
За Нова година правих салата Снежанка с цедено мляко на Тертер, 10%. Ами получи се много добре салатата. За който търси цедено мляко... А иначе аз пробвах и сметаната Балкан и не съм доволна.

# 676
Този "желатин" не бих купила понече. Първо не пише за какво количество тестост е  пакетчето. Като сложих почти цялото в 600мл течност не стегна изобщо. Когато видях съдържанието 40% желатин.

# 677
и аз веднъж сгафих с него, не бих повторила

# 678
Това да не е  желатин за глазиране на плодове? Купувала съм такъв, но на него не пише желатин.

# 679
Аз пък точно с този желатин от Лидл си правих експеримент като желирах компот от праскови и стана перфектно.

# 680
Т-маркет са литовска или латвийска фирма (Максима, ако не бъркам), а за тях мнението ми не е особено високо.

Моето също, особено в Пловдив...

# 681
Особено пък на форума в Тракия, голяма работа, че го ремонтираха, мръсотия, миризма на развалено, разтуряно, сгрешени етикети, топла витрина, от която, вместо да ти се събуди апетит, ти иде да повърнеш, кисели касиерки. Въпреки че ми е на две минути, там влизам само за едни топени сиренца, които дъщеря ми яде - Monarch или нещо подобно.
От там бях купила наскоро от любимите ми навремето вафли Хели с халва. В срок, но твърди като кокали, добре, че мъжът ми се прежали да ги изяде, че аз мразя да хвърлям храна. Та Вафли Хели повече аз лично няма да купя.

# 682
И в София Т-маркет не е нищо особено, няма значение и в кой квартал се намира, става като за по-обикновен магазин, можеш да си купиш неща от първа необходимост, когато минавам покрай него понякога поглеждам за нещо интересно. Месо и от топлата витрина не съм купувала, нямат особени промоции, но цялостния вид на магазина, организацията на работа е никаква. Предполагам, че и заплатите на работещите не са стимулиращи.

# 683

Ядките са стари и гранясали

# 684
С ядките и аз ударих греда. Взех от лидълските 500 гр, същата работа, стават ако се изпекат, но са на ръба. Хем знам, че за ядки  - само от специализираните магазини за ядки, ама на!

# 685
За лидълските става дума, няма и да ги пека. Отидоха директно в кофата за боклук.

# 686
Аз ги измих хубаво под гореща вода и леко ги запекох. Не горчат и нямат неприятен аромат на граниво, но сурови когато ги опитах, направо си нагарчаха.

# 687
Веган майонеза на Олинеза

# 688
Не че всички майонези не са тъпкани с боклуци, но всякакви ниско маслени и диетични са пълни с нишесте и имат ужасен брашнен вкус. Бездруго рядко купувам майонеза, предпочитам да взема нормална, без подобни "екстри"

# 689
Пробвах я по време на пости,но без нея по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт