Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Беше преди да стане двоен на второто пране

На тази цена може да переш по един път и после да ги хвърляш.
Да точно!

# 661
От Лидъл и Кауфланд от години не купувам дрехи, ако тръсите бюджетни по-добре в Декатлон, поне качеството е по-високо за приблизително същите пари.

# 662
То го взех ей така, ама оня ден пък си взех едно спортно бюстие, то е хубаво. Вече го изпробвах и е изпрано един път 😉 ще видим дали ще преживее второто пране. В Декатлон ходя многоо рядко, далеч ми е, а не съм шофьор.

# 663
Дрешките в Кауфланд и Лидл съм се уверила, че са на късмет - точно както и месата им.
Имам бельо свястно от тях, имам и дето за нищо не става.

# 664
От Лидъл и Кауфланд от години не купувам дрехи, ако тръсите бюджетни по-добре в Декатлон, поне качеството е по-високо за приблизително същите пари.

Повечето са така, о не всички. Когато пазарувам често хвърлям поглед и понякога намирам интересни неща, в това число и тениски. И съм доволна. Май недоволна съм само от едни чорапи за ски, които колкото и да бяха евтини, толкова и бяха добри. И едно поларено домашно елече без ръкави загуби вид след две години, ама то за тези пари колко да трае? Иначе може да се намери бельо на безумно ниска цена с много прилично качество.

# 665
Това цедено мляко

Странна консистенция - нехомогенна и зърнеста, а вкус няма никакъв.

# 666
Веднъж ми направи млечната салата на таратор. Никога повече.

# 667
Бях купила две тениски от Лидл. Едната е много хубава, запазих си я. Другата уж беше от чист памук, плуввах в пот веднага щом я облека, замина в раклата за втора ръка.

# 668
  • Somewhere far away
Аз пък съм доволна от термоблузата която купих от лидл.

# 669
Може би има не лоши дрехи, но гледам да си купувам дрехи от магазини за дрехи. Все ми се струва, че от хранителен магазин не можеш са купиш качествена дреха.

# 670

Не видях някакъв ефект от този аптечен крем, а не беше и особено евтин.
Не съм очарована и категорично не бих го повторила.
Купих го с цел да замести любимият ми Скинорен, но не видях значително намаляване на зачервяванията или някакво подобрение на пигментните петна.
Сигурно трябва да се опита с цялата серия на тази марка.

# 671

Не видях някакъв ефект от този аптечен крем, а не беше и особено евтин.
Не съм очарована и категорично не бих го повторила.
Купих го с цел да замести любимият ми Скинорен, но не видях значително намаляване на зачервяванията или някакво подобрение на пигментните петна.
Сигурно трябва да се опита с цялата серия на тази марка.

Скинорен съм ползвала като ученичка, излющва кожата, такъв му е принципът. На Изисфарма също съм ползвала, няма нищо общо със Скинорен, определено не е за пигментни петна. Успокоява кожата и по някакъв начин действа на капилярите в кожата, така намалява зачервяванията. Твоите зачервявания, ако са следи от пъпки примерно, оставили неравномерен цвят на кожата, нямс как този крем да им подейства.

# 672
Имам термоблузата, тъничка е, но топли. Пера и суша в сушилня, не се е променила.
Детските лидълски дрехи са качествени, за възрастни - понякога да.

# 673
Имам термоблузата, тъничка е, но топли. Пера и суша в сушилня, не се е променила.
Детските лидълски дрехи са качествени, за възрастни - понякога да.
Изобщо не съм съгласна за детските дрехи. Взех на дъщеря ми термо чорапогащник , на първото обличане стана на топчета. Има и четири броя уж Термо панталони - те издържаха цели три пранета и станаха отново на топчета. Аз пък си взех яке от Лидл, постоянно ми стърчат конци, на джобовете няма подплата и влиза студ. Общо взето - от хранителни магазини , не бих купила повече дрехи 😆😆😆

# 674
  • София
Реших да експериментирам със спиралите, които ползвам. Взех си 2 на бранда "Кико Милано", харесаха ми четчиците. Е повече.. такава грешка няма да повторя, супер трудно се чистят и не правят ефекта, който търся. Ще си мина пак на Лореал..

Общи условия

Активация на акаунт