Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Аз бях вземала на Родна стряха масло, в промоционален пакет, мирише много тежко. Оставих го за готвене и печива, но повече няма да купя.

# 646
Същият пакет бях взела и аз, сякаш на старо масло ми миришеше. Или е малотрайно или просто си е било старо.

# 647
Като почнете така... Няма малотрайно масло. Маслото е доста траен продукт. Ние вкъщи не ядем масло, рядко ползваме само за готвене и един голям пакет издържа седмици в хладилника и нищо му няма. А за миризмата - някога майка ми вземаше някакво мандраджийско масло. Било прясно, истинско дрън, дрън. Абсолютно отказвах да го ям, защото ми смърдеше. На мен и истинското мляко, таман издоено, ми смърди. Просто сме отвикнали от естествената миризма и сме свикнали на рафинирани продукти. Което си е ОК де.

# 648
Може да е било и от неправилно съхранение. Ако забравя да прибера маслото в хладилника през лятото, понякога си променя аромата.
Иначе съм купувала от другата им марка, с изтичащ срок и го ядохме и след срока на годност, нищо му нямаше.

# 649
Да, може би не е съхранявано правилно.
Иначе и вкъщи маслото си стои в хладилника доста време и нищо му няма.
Миризмата не ми пречи, даже не ми прави впечатление, защото бабите и дядовците, родителите ми са отглеждали всякакви животни (за месо и мляко), родителите ми в частност продължават да отгледжат, но вече само за месо, яйца.
Както и да е, няма да го купя повторно.

# 650
  • Mediterraneo
Лятото прибирам маслото в хладилника, иначе бързо започва да има мирис на гранясало. Но зимата може и месец да стои на плота в стъклената кутийка, няма му нищо на стайна Т.

# 651
Тази баклава "Онур" (от Била купена за 7-8 лв) - никога повече:

Пуешки бутчета. Голям и изнервящ зор е докато се отдели месото от жилите в бутчето... Yum Иначе месото е превъзходно...
Има и готови пържоли от пуешки бут, така не се налага да се зориш.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:29 от amy_nka

# 652
  • София

Тази мая. С активиране, без активиране, нищо не става.
Желирани бонбони само по празници и то Харибо голд (май бяха). Вкусът е приличен. Всяко отклоняване води до боклука.

# 653
Никога повече няма да купя термо клин от Лидъл, нищо термо няма в тоя клин, а беше рекламиран като термо. Просто ватиран клин, който стана двойно по-голям за 2 пранета. Но за тези пари...друг път няма да се лъжа.

# 654
  • Пловдив
Трябваше да направите рекламация. Ако имате приложение там се пазят касовите бонове.
Ние сме връщали халат, който се рекламираше като хавлиен, а беше абсолютен плюш.

# 655
Аз го носих и го изпрах вече 2 пъти, така че ще ми е обица..

# 656
Аз го носих и го изпрах вече 2 пъти, така че ще ми е обица..
Дано не бъркам, май ти искаше да взимаш още един, че много ти беше харесал? Извини ме, ако греша.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:30 от Пролетно цвете

# 657
Беше преди да стане двоен на второто пране

# 658
Беше преди да стане двоен на второто пране

На тази цена може да переш по един път и после да ги хвърляш.

# 659
Ами то като се пипне материята се вижда, че е сравнително тънък памучен плат. Мъжът ми има термодънки, не помня от къде са купувани, но платът е доста плътен и май има нещо като подплата като тънка вата или нещо подобно. От години не купувам почти никакви дрехи за възрастни от Лидъл, преди имаше хубави мъжки тениски от "дишаща" материя, сега са тънки и много бързо стават на "възелчета".

Общи условия

Активация на акаунт