Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Голям боклук , не прави никаква пяна и не мие добре

# 631
То напоследък се навъдиха толкова ферми и фермички, убедена съм, че не всички са читави. Това по принцип, иначе Лесидрен знам, че са уж утвърдена марка. А като цяло аз на хубаво българско масло не съм попадала, дори и от ферми, на които харесвам останалата продукция.

# 632
Бг масло не купувам аз.

# 633
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бг масло не купувам аз.
И аз. Купувам турско, "немско", дебна Президент, Лурпак и Elle & Vire (не съм сигурна как се произнася).

# 634
  • гр.София
Шоколад Милка вече наистина не става за ядене. Преди години любима ми беше Детската Милка. Не бях купувала мноооого време и скоро спонтанно взех един за доброто старо време. Още стои половината и най-вероятно ще го изхвърля. Голямо разочарование Confused

# 635

Дубайски трюфели (?), ужасно сладки, мазни и гадни, в пълнежа имаше стърготини на усещане като стружки от дърво.

# 636
  • Deutschland
На Дейзи купих дубайски сухи пасти, ужасни са. Наистина има нещо като стружки в пълнежа.

# 637
Може би "стружките" са пържения кадаиф, който е съставна част на "дубайския" шоколад.

# 638
Този дубайски шоколад е всичко друго, но не и шоколад. Не знам откъде дойде този тренд, но е абсурден.
Купувала съм турски шоколад с парченца шамфъстък, беше къде-къде по-вкусен и евтин.

# 639
Ако са пържили сух, печен кадаиф. Би трябвало с пресен да се прави.

# 640
Много е смотан този дубайски шоколад ..

# 641
Няма да купя повече тази консерва риба тон , развалих хубавата салата - прилича на повръщано Angry! Нямам спомен от къде съм я купувала, но я снимах за да не направя повече тази грешка.

# 642
  • Deutschland
Ако са пържили сух, печен кадаиф. Би трябвало с пресен да се прави.

Май такъв точно са пържили. Все едно хрупаш слама с шоколадова паста.

# 643
Пуешки бутчета. Голям и изнервящ зор е докато се отдели месото от жилите в бутчето... Yum Иначе месото е превъзходно...

# 644
  • Sofia
Много неприятно усещане точно за стружки има в тоз прехвален Д 🍫 😖 Донесоха ми го от Турция.Не се одобри 👎🏻
Аз си направих с кокосови стърготини и лидълския крем от шам фъстък/не е ок/ и стана много по-вкусен и се хареса от гостите ми.

Наскоро взех масло”Млекарката”,и то не става 👎🏻

Общи условия

Активация на акаунт