Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Някой купувал ли е от големите ХХЛ кутии френски макарони сладки? Стават ли? Да не се изложа с почерпката?

# 331
  • Plovdiv
Аз пък съм много доволна от турските продукти, някои са в пъти по-добри от българските. А защо е бойкотът на украинските стоки?

# 332
Много ги развалиха на Ови и Сари нещата. Но и преди често улучвах на мухлясали Наполен-ки.

Прясно мляко "Народен дар" - гадост. Пресича се и се вкисва за нула време.

Протеиновите барчета на Corny - твърди и безвкусни.

# 333
  • Варна
Това, че млякото се пресича и вкисва не е ли плюс?

# 334
Рошен беше частна фабрика на Порошенко, но я национализираха и качеството пада. Аз не им харесвам шоколадите изобщо. Това не е шоколад, то е нещо като марципан с някакво масло вътре, лепи се по зъбите. Единствено им харесвам едни бисквитки подобни на нашите обикновени бисквити.
В Украйна е разрешено ГМО и пръскане, и обработване със забранени в ЕС препарати на храни и меса. В дългосрочен план употребата на такива неща води до лоши неща. За това са доста по-евтини и яйцата, и зърното, и шоколадите . Имам колежка украинка - от бежанците. Споделя, че това са неща, които никога не купува - точно украинските стоки. Мисля, че е показателно.

За да не съм спам, да кажа, че приключих с шоколадовите бонбони на Своге Сушард - бяха ми от любимите, рядко купувам, но тук една кутия ни почерпиха и 1 седмица никой не иска да ги яде - много развален вкус, бонбоните са по-малки на размер, даже опаковката е гадна. Преди време се отказах от шоколадите на Своге, сега вече и бонбоните не ми харесват - променени са и не е за хубаво.

# 335
Украинските стоки са по-евтини най-вече от това, че цената на човешкия труд, електричество, вода, вероятно и гориво, суровини, са по-евтини. Ако има и по-ниски данъци, мита и пр., които влияят на ценообразуването, също оказва влияние.

# 336
Да похваля турското доматено пюре, само такова купувам в буркан или метални кутии без значение на марката.
Сладката им не ми харесват, предпочитам българските.

# 337
Повече няма да купя долни чаршафи от Инглиш хоум. Много са тънки и се цепят.

# 338
Повече няма да купя долни чаршафи от Инглиш хоум. Много са тънки и се цепят.
Те на редовна цена бяха безбожно скъпи за качеството си, даже не съм помисляла да вземам оттам.
Гледай плътността, когато купуваш, но истина е, че на някои нищо не пише, в такъв случай подминавам.

# 339
Ай стига бе! Инглиш хоум ли? Че те се водят за синоним на качество и скъпи. Съсипаха я тая държава ей Simple Smile

# 340
Ай стига бе! Инглиш хоум ли? Че те се водят за синоним на качество и скъпи. Съсипаха я тая държава ей Simple Smile
Че са скъпи, скъпи са, но там виждам много некачествени неща наред с качествените. Цените и на двете са убийствени (когато са редовни), а намалените цени всъщност отразяват адекватно нивото на продуктите им без двойна и тройна надценка.

# 341
На мен са ми синоним на ниско качество и боклуци. Нещо като джъмбо само, че са турски мисля, а не китайски стоките.

# 342
В цени не съм се заглеждала много, но на мен лично магазините ми приличат на "левчета", или ако не, то поне на Sinsay.

# 343
Сред калпавите неща имат и някои бисерчета, но повечето неща не струват наистина. А цените са безобразни за това качество.

# 344
Намаленията им са фалшиви, но иначе съм купувала качествени неща - едно одеяло, разни кърпи за чинии...

Общи условия

Активация на акаунт