Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Някакъв хляб "Занаятчийски. Царевичен хляб". Царевичното брашно в него е...14%. Демек,колкото за аромат. Подвеждащ етикет.

# 346
То и с хлябовете от лимец е така. Гледаш ги пухкави, белички... Аз съм си правила хляб само с лимецово брашно - става тъмна, мокра подметка.
Дори не си правя труда да чета етикета. Ако купувам, купувам заради вкус, а не заради качества, защото ми е ясно, че тоя хляб е минал покрай лимеца.
Хляб от 100% лимец не ми е вкусен.

# 347
И аз не бих купила от english home, нищо повече. Бях купила преди време долен чаршаф и бързо издаде багажа , протри се ,стана дупка и беше за боклука . А не беше евтин- да.

# 348
Хлабът с лимец на Лидл не знам колко процента е, ама е много вкусен. Особено за манджи, не за сандвичи. Също и един с картофено пюре и лук.

# 349
Не знам кой мисли Инглиш хоум за синоним на качество. Преди като че ли имаха по-интересни неща, сега са ми като Пепко. И аз съм купувала чаршаф от тях, който бързо се проби, калъфката за възглавница още я ползвам, нищо й няма. Скоро минавах оттам, както влязах, така излязах, абсолютно нищо не ми привлече вниманието.

# 350
  • Fairbanks, Alaska
Рошен беше частна фабрика на Порошенко, но я национализираха и качеството пада. Аз не им харесвам шоколадите изобщо. Това не е шоколад, то е нещо като марципан с някакво масло вътре, лепи се по зъбите. Единствено им харесвам едни бисквитки подобни на нашите обикновени бисквити.
В Украйна е разрешено ГМО и пръскане, и обработване със забранени в ЕС препарати на храни и меса. В дългосрочен план употребата на такива неща води до лоши неща. За това са доста по-евтини и яйцата, и зърното, и шоколадите . Имам колежка украинка - от бежанците. Споделя, че това са неща, които никога не купува - точно украинските стоки. Мисля, че е показателно.
Затова ли като купих последния път от насипните бонбони в Билла, вече го нямаше този вкус, с който ги бях запомнил? Те са точно на Рошен.

# 351
Стоките на English Home и според мен са доста некачествени и неоправдано скъпи. В Турция съм виждала редовните им цени да са много по-ниски от тези в България, и то когато са били на - 70% намаление тук.

# 352
Аз ги заобикалям English home. Отдалеч ми лъхат на ниско качество.

# 353
Овче сирене пакетирано от 0.800гр. на гръцката Олимпус. Сухо е и някак си немазно. И се троши като тебешир. За първи път ми се случва да попадна на некачествена продукция от тази фирма.

# 354
"Дунавия" сиренето на Ведраре. Оляха се с вдигането на цената му (а и кашкавалът им, честно казано). И напоследък ми е по-суховато някак отпреди.

# 355
Дунавията на Вердаре последно я купувах лятото, беше хубава. Цена 6лв кутийката беше тогава.

# 356
Тази Блутут колонка на Филипс, с точки от Била.

Колонката има страшни басове, но високите честоти са ѝ много зле, почти недоловими. На нея се слуша с кеф електронна музика и R&B, но рок музика е мъка... Само басове се чуват. Иначе има невероятна сила на звука и батерията държи дълго време.
Ако някой си търси колонка с мощни басове - ето това е колонката. Simple Smile

# 357
  • София
Относно Еnglich houm, аз пък не мисля че са долнопробни.Попадала съм на хубави неща.Много калъфки за възглавници хубави съм си взела, също и горни чаршафи- морски дизайн. А най- хубавият ми сервиз- също.

# 358
Те не са изцяло такива, аз поне не съм писала такова нещо, също имам хубави техни продукти, но на фона на повечето им стоки (особено в последните 2-3 години) са наистина малко, а цените на всички са високи и там е смислено да се пазарува почти само при намаление.

# 359
  • София
Като го купих, набързо го подредих за снимка и каквото виждате,това се получи! Не беше за някакъв повод.

Общи условия

Активация на акаунт