Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз пия само арабика, ама има немски киселяци, и италиански, които не са кисели. Въпрос на вкус и навик.
Дай съвет за арабика на разумна цена. В работата пия Лаваца капсули, кафява, обаче и те нещо започнаха да ми се струват блудкави.

# 556
  • ПЛОВДИВ
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но относно блудкавостта на кафето може да е от водата в машината и колко често се чисти от котлен камък.

# 557
  • Deutschland
Това е Лавацата, която последно купих. Синята ми харесва, тъмносинята, горчи доволно, но тук само онлайн може да, се поръча.

# 558
Аз тези харесах:

# 559
  • София
Ние засега сме "закотвили" на "Illy" и експерименти не правим.
Чибо ми киселее на мен, то зависи и кое Чибо, ама не е по наш вкус.
Лаваца черната бива.

# 560
Lavazza Qualita Oro и Qualita Rossa се харесват вкъщи, но Rossa-та не е чиста арабика.

# 561
  • Пазарджик
Lavazza Qualita Oro и Qualita Rossa се харесват вкъщи, но Rossa-та не е чиста арабика.
Някой пробвал ли тази Лавица?

# 562
  • София
Някой пробвал ли тази Лавица?
Скрит текст:
Да, но на зърна. Беше отдавна, помня, че ММ каза повече да не купувам.

# 563
Харесавам продуктите на Бреф за тоалетна, но от  този съм ужасно разочарована. Уж е гел и се рекламира като силно ароматен, но не прави дори пяна като хората. При пускане на водата пяната е доста рехава и след няколко минути е изчезнала. Няма да го купя отново.

# 564
  • 🌊
Харесавам продуктите на Бреф за тоалетна, но от  този съм ужасно разочарована. Уж е гел и се рекламира като силно ароматен, но не прави дори пяна като хората. При пускане на водата пяната е доста рехава и след няколко минути е изчезнала. Няма да го купя отново.
Подпис под това мнение. Пробвах розовия вариант, защото беше промоционален, но освен описаните липса на аромат и пяна, при мен свърши доста по-бързо в сравнение със стандартфните Бреф-ове

# 565
  • София
Още с излизането му на пазара, го пробвах, и поставих в тази тема. Явно не е само при мен.
Dercos шампоан- нищо особено.

# 566
  • гр.Пловдив

Понеже сме големи любители на пастета,събрах тези 4 гадости предложени на БГ пазара ,които не струват и 5ст за долното им качество,ужасен дъх на химия,лекарство и консерва Rage
От нашите любими нямаше тази седмица и взехме да има за закуска да ги пробваме,обаче ще отидат на кучетата на село..ама салама в черва и консервите за кучета миришат в пъти и по-апетитно от тази гадна ГНЯСАЛА паста без всякакъв вкус и мирис поне малко от малко да замирише ,ама всичко друго,но не и на ПАСТЕТ за хора!:rage:

Тия от бони и кен да не произвеждат за животинския пазар,що не вземат да се гръмнат,това е подигравка с народа!

# 567
Заради два-три такива неуспешни опита да си намеря свестен пастет, взех да правя домашен от пресен дроб /става всякакъв, но най-често правя от пилешки дроб/. Така и не намерих поне малко приличен на вкус.

# 568

Понеже сме големи любители на пастета,събрах тези 4 гадости предложени на БГ пазара ,които не струват и 5ст за долното им качество,ужасен дъх на химия,лекарство и консерва Rage
От нашите любими нямаше тази седмица и взехме да има за закуска да ги пробваме,обаче ще отидат на кучетата на село..ама салама в черва и консервите за кучета миришат в пъти и по-апетитно от тази гадна ГНЯСАЛА паста без всякакъв вкус и мирис поне малко от малко да замирише ,ама всичко друго,но не и на ПАСТЕТ за хора!:rage:

Тия от бони и кен да не произвеждат за животинския пазар,що не вземат да се гръмнат,това е подигравка с народа!
Точно три марки пастет стават за ядене. Поне аз толкова съм открила - единият е немският пастет в Лидл,  в Кауфланд на фермерския щанд има много добър пастет с масло в буркан и пастета на Деликатесен. Хубав е и пастета на Аргета, станаха четири.

# 569
В Лидл има едни евтини в пластмасови кутийки. В кашоните са три вида - гъши, патешки и някакъв пушен свински.  Разбира се, имат само малко гъши/патешки дроб вътре, май около 20%, но на вкус са доста приятни и имат аромат на дроб. Понякога си вземаме с хубаво хлебче.

Общи условия

Активация на акаунт