Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 241
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Едва ме навихте 😂

# 106
Ходих за изследвания в началото на месеца и там имаше една лаборантка с много хубав грим. Лицето й сияеше и наистина изглеждаше безупречно. Моя позната се осмели да я попита с какъв фон дьо тен е и момичето каза, че използва на Мейбълийн някакво тумбесто шишенце, но не успя да каже точното му име. Та ние си направихме извода, че е това с витамин ц, защото други тумбести сякаш няма или аз не знам и взех бая да му се навивам на този. Дано да улуча и цвета, че хич ме няма в това отношение.

# 107
Леле, точно вчера поднових DW и на Лореал fresh wear, защото всичко ми свършва 😅
Отдавна не съм пробвала нещо ново, но ме заинтригувахте. Понякога и аз се възхищавам на перфектния грим на дами които срещам като се прибирам от работа.
За този ли говорите

# 108
Да, Джули, този е.

# 109
Да, този е. Вчера се убих да гледам клипове, в които го сравняват с L'OREAL PARIS TRUE MATCH Серум с хиалуронова киселина и наистина се чудя кой от двата да си взема, че с моята мазна кожа след време всичко лъсва или се събира във фините линии. Satisfied

# 110
Ако имаш предвид L'oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum, той е по-мазен някак и е подходящ или за зимата, или за по-суха кожа. А пък Maybelline с вит.С е по-покривен и траен със сигурност.

# 111
Да, точно него имам предвид. Благодаря много за препоръката, определено ще се насоча към Maybelline.

# 112
Разбира се, че е възможно, но още по-възможно е това да се дължи на факта, че жената се грижи добре за кожата си и преди да си сложи ФДТ Wink

# 113
Здравейте, дами! Тъй като не успях да открия актуална тема за ББ кремове, идвам при вас с молба да ми препоръчате хубав такъв. Взех Миша след суперлативи на приятелки, но според мен е по-скоро фон дьо тен, а на мен ми се иска нещо по-леко и ефирно, а не толкова плътно покривно.
Предварително благодаря!
Редактирам се - може да не е точно ББ крем, може и нещо тониращо, по-леко от фдт Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:28 от fata_morgana

# 114
ББ кремове, ..... да ми препоръчате хубав такъв. Взех Миша ........на мен ми се иска нещо по-леко и ефирно, а не толкова плътно покривно.
Редактирам се - може да не е точно ББ крем, може и нещо тониращо, по-леко от фдт Simple Smile
Пиша ти 2 от любимците ми - Шисейдо може да се закупи в БГ, Лаура не
SHISEIDO RevitalEssence Skin Glow Foundation SPF30 Фон дьо тен флуид
Laura Mercier's Tinted Moisturizers

те са по скоро оцветени кремове
НАРС също имат Tinted Moisturizers , но не ми допадна толкова като Лаура

# 115
Laura Mercier има заредени продуктите в Douglas, но още няма наличности за поръчка от всичко, на Tinted Moisturizes се чакат цветовете явно.

# 116
Аз чакам фон дьо тена , брутален изглежда на видеа .
Да питам на Freya бюти някой пробвал ли е блестящата пудра -става ли за цяло лице иши само като хайлайтър?

# 117
Аз я имам, първата. Не става при мен за цяло лице, но съм с мазна кожа. Слагам на изпъкналите точки и е невероятно красива.

# 118
Здравейте, дали някой е ползвал този или подобен тип фондьотен, който се адаптира към цвета на кожата? Ще се радвам за мнения и препоръки на алтернативен, продаващ се в магазините
https://merodacosmetics.eu/products/changing-foundation

# 119
Здравейте, перлите на Guerlain дали стоят добре върху компактна пудра? Питам, понеже ползвам само пудра и слънцезащита отгоре, не слагам Фдт.

Общи условия

Активация на акаунт