Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 240
  • 734
  •   2
Отговори
# 90
Обичам си и аз къшъните! Имам няколко корейски, последният който купувах и не си уцелих цвета, та го смесвам с друг е нашумелия TirTir (червеният). Но определено ужасно удобен формат!

# 91
  • София
Момичета, усещам, че TirTir въз основа на отзивите ви е малко капризен - плътен и иска бързо насяне. Или греша? Как се държи през деня? Оксидиране, трансфериране, иска ли често повторно нанасяне?

# 92
ТирТир не е плътен като продукт, но има нечовешко количество пигмент, та иска деликатно нанасяне за да не заприлича на маска. Не би ми хрумнало да го повторя никога в рамките на деня. Аз коригирам с блот листчета и пудра и дори тогава внимавам, че има пудри, които обичат да се наслояват.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 16:31 от Agent Provocateur

# 93
  • София
Агент, съкровище си 😘

# 94
Здравейте, включвам се и аз към вас, все съм в търсене на моят продукт. С големи пори съм, силно запушващи се от почти всичко и дехидратирана кожа, ужасна комбинация. Днес пробвах Герлен Голд Скин ФДТ и много ми хареса, прекрасно се слива с кожата и мисля да го взема, ще дам отзиви.
Иначе сега имам Double wear-а и Шарлът Тилбъри.

# 95
Агент, съкровище си 😘
Не съм Simple Smile
Забравих най важното - има мини! Аз много уважавам брандове, които предлагат минита на продуктите си!

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 16:31 от Agent Provocateur

# 96
Момичета , на Диор имам  дьо тен в цвят 2N , но леко ми розовее , към коя буква да се насоча ? 😀 мразя розовеещи

# 97
  • София
W е топлия оттенък.

# 98
Момичета , на Диор имам  дьо тен в цвят 2N , но леко ми розовее , към коя буква да се насоча ? 😀 мразя розовеещи
Ориентирай се към SHISEIDO - там всички цветове им жълтеят Joy

# 99
  • София
Взех Tir Tir в цвят N21 и на първо четене ми харесва. С едно поемане на цвят на гъбата покрива цялото лице и успешно прикрива зачервявания от пъпки, равномерно се разнася и стои естествено. Леко оксидира, но нищо фатално - съвсем леко потъмнява цвета, без да жълтее или розовее. Ружът върху него се нанася лесно.

# 100
И аз ги заглеждам от известно време, макар да открих почти перфектната комбинация за мен, и то не от висок клас продукти. Смесвам 2 фдт на Артдеко и един на Лумене и финиш с  артдеко пудра. Съвсем леко ми лъсва в т зоната накрая на работния ден. С мазна, пореста кожа съм, какво ли не съм пробвала, тази комбинация ми е най-добра към момента.
Метеороти ще трябва да подновявам обаче.

# 101
  • русе
Това дали е обсъждано, ако не някой с опит може да сподели

# 102
От 3 дни на работа се срещам с една жена около 17,30 ч. ( подчертавам, че е края на деня) и останах поразена от лицето й. Перфектен тен, ясно  е , че добре се грижи за лицето си. Гримът е бетон, фдт изглеждаше безупречно като покритие….. абе като фотошоп на живо, няма бръчка, няма пора. На третия ден се осмелих да я питам с какво се гримира: фдт с витамин Ц на Мейбълин. Възможно ли е толкова свежо да изглежда лицето й и да е толкова издръжлив? Аз все го подминавам, струва ми се слабо покривен.

# 103
Този фдт е много покривен. Освен това има частици вътре, които отразяват светлината и придава сияен тен. И е издръждив, да.

# 104
Това е последното ми откритие ( при положение, че в последните години използвам само фдт-и от по-висок клас). Мейбълин е със страхотно покритие без да утежнява, траен и се сваля лесно.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 18:28 от Galya_Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт