Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 50 767
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, дами!
До сега не съм използвала коректор и за това търся съвет от вас.
Имам мазна кожа и използвам Guerlain Parure Gold Skin Matt N3. Не съм сигурна до колко ми е необходим коректор. Предполагам, че може би е по-щадящ за околоочната зона. Какъв бихте препоръчали, ако използвате този фон дьо тен? Аз си харесах този на Guerlain Terracotta (най-вече защото по номерацията мога лесно да си преценя, кое става и в магазина са едно до друго) в 2N. 2.5N ми се струва вече много светъл спрямо фон дьо тена.

# 61
Оф, трябва да се отпиша от темата 😀.
Инфлуенсната от Агент и аз поръчах GUERLAIN TERRACOTTA LE TEINT. Ама какво да правя като фдт, които харесва тя, пасват и на мен. Първо го пробвах обаче.
Отидох в Дъглас първо да погледна цветовете. Като го намазах на ръка ми се стори много плътен /аз търся леко покритие/ и сух и почти се отказах от него. Но попаднах на отзивчива консултантка /което е рядкост/, която ми даде мостра точно в моя цвят.
Та се оказа много хубав, не матов при мен, може би, защото беше топло.
В същото време съм поръчала и Clé de Peau Beauté Radiant Cream Foundation, който толкова време пътува, че забравих за него.

# 62
Аз поръчах  шейсейдо кашмира ,Ани ми прати мострички Kissing HeartHeart и ми заспа ...много,много ми пасна

# 63
  • Бургас/Пз
Аз поръчах  шейсейдо кашмира ,Ани ми прати мострички Kissing HeartHeart и ми заспа ...много,много ми пасна
Утре ще се опитам да пробвам Герлена. Ако ми пасне и го взема, ще ти пратя и от него, но ще е по-нататък.
Аз съм толкова влюбена в къшъна на Хеймиш, че всичко друго стои. Още малко да намалее слънцето и ще го прибирам. Този 50 фактор , който има се оказа, че и пази , естествено с друга слънцезащита отдолу , но и с удобството на обяд да подновявам

# 64
Оф, трябва да се отпиша от темата 😀.
Инфлуенсната от Агент и аз поръчах GUERLAIN TERRACOTTA LE TEINT. Ама какво да правя като фдт, които харесва тя, пасват и на мен. Първо го пробвах обаче.
Виноват, виноват Simple Smile
Радвам се, че ти е харесал, Сладко, и да, абсолютно съгласна съм, че е от тези ФДТ които на много тънък слой изглеждат най-добре. На мен ми бяха дали 2 мостри х 1 гр, аз само от едната се гримирах 3 пъти! Пигмент предостатъчно си има и всякакво напластяване няма да е от полза. Но се усещам, че сега от шишетата попрекалявам (понеже смесвам 2 цвята и се oливам с количеството!) Ще си взема бележка!

CDP Radiant cream не съм купувала, него го харесваше Ния, ако не се лъжа. Но пък имам/съм имала и много харесвам класическата им формула на THE Foundation, както и Radiant Fluid Foundation Matte, който нося ако е топло, а Radiant Fluid Foundation Natural - когато е сухо и студено! Също консилъра им и базите им за ФДТ. Чудесни продукти!
На CDP харесвам и бялата козметика, но си е гнусно скъпа!
Скрит текст:

Имам мазна кожа и използвам Guerlain Parure Gold Skin Matt N3. Не съм сигурна до колко ми е необходим коректор. Предполагам, че може би е по-щадящ за околоочната зона.
Какво целите да коригирате с този коректор? Сенки под очите или петънца по лицето?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 18:22 от Agent Provocateur

# 65
Да, и аз 1 мостра вече два пъти съм ползвала. Има поне за още веднъж.

Ужас. Щом на Ния се харесва CDP Radiant cream на мен ще ми е тлъст и сочен. За зимата го взех уж, ама…ще видим. Излъгаха ме с някакво намаление и отстъпка. На мен и герленския ще ми свърши работа за зимата.
На CDP и аз имам мат версията, пак от тебе чула и видяла 😀. Много си го харесвам и ползвам в топло време.

# 66
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,може ли линк или снимка на фон дьо тена на Гирлейн,че се заинтригувах😀.Благодяря.

# 67
Минавам да оставя това видео, мисля, че може да е от полза на някой:

Здравейте,може ли линк или снимка на фон дьо тена на Гирлейн,че се заинтригувах😀.Благодяря.
https://www.guerlain.com/us/en-us/p/terracotta-le-teint-24h-wear … tion-P043846.html

PS Не знам дали някой се загледа на сайта на Герлен кой рекламира този конкретен продукт, но понеже ми е лична любимка отпреди 7-8 год, когато попаднах случайно на нея в Ютюб и я споделих в темата за грим, ще я постна и тук - Violette, понастоящем Guerlain Creative Director of Make-Up

# 68
Оо,и аз много я харесвам👍!

# 69
На Ния не и харесва Radient, да се знае, обаче с Кле де По се разбираме чудесно- и трите, които имам, са куклички. Кремът е сочен, ама чак тлъст не е.

# 70
  • София
Имам мазна кожа и използвам Guerlain Parure Gold Skin Matt N3. Не съм сигурна до колко ми е необходим коректор. Предполагам, че може би е по-щадящ за околоочната зона.
Какво целите да коригирате с този коректор? Сенки под очите или петънца по лицето?
За под очите е.

# 71
Момичета , може ши да предложите алтернатива на метеоритите на Guerlain? От дълги години ги обичам и подновявам , но ми се ще да пробвам нещо ново .

# 72
# 73
Пудрите на hourglass според мен са по-добри за суха кожа. А чак да няма алтернатива… Доста марки имат- минерална пудра с озаряващи частици не е не
чувано.
Днес вадя тази, забравих, че я имам.

# 74
Ний, кажи какви забележки имаш към Фентито де Simple Smile

ЦДП-то е читав продукт, но какви лимитирани кутии вади - сграбчват те за сърцето Grinning

Aз не съм подходящия човек да препоръчвам консилър под очите, защото ползвам много рядко и в мини количества, но мога да кажа добра дума за този, който ползвам в момента и да споделя този, който и Ния и Петрова и доста други професионалисти препоръчват горещо.

Моят:  Laura Mercier Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer - weightless, perfecting, hydrating and blurring with up to 12 hours of crease-resistant wear.

Скрит текст:
Всъщност имам още един за под очи, още по-рядко ползван...

Препоръчваният:
Natasha Denona HY-GLAM CONCEALER - Brightening & Hydrating Crease-Proof Serum Concealer

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт