Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 277
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
При мен поне е доста покривен (по-покривен дори от DW), мога да сравня покритието му с тези на KVD и Too Faced-Born this way matte. Цветът ми е 03, малко е светъл, но като цопна малко пудрата на Laura Mercier и всичко е точно. Blush

# 136
Ако става въпрос за този фдт, няма как да е слабо покривен.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:12 от DiaMia

# 137
  • Sunshine state

Онзи ден си преоткрих 2 бр Bobbi Brown - матов и сочен, смесих си ги и си ги носих с кеф! Много обичам да извадя някое позабравено шише от шкафа!

И аз разносвам напоследък почти ексклузивно Боби Браун сочния, много лек и дори на мазната ми кожа се задържа прекрасно почти през целия работен ден. Много хубава, лека и покривна формула. Много малко ми трябва от него, че в началото си помпех стабилно и после понамалих като видях, че и малко е достатъчно.

# 138
При мен поне е доста покривен (по-покривен дори от DW), мога да сравня покритието му с тези на KVD и Too Faced-Born this way matte. Цветът ми е 03, малко е светъл, но като цопна малко пудрата на Laura Mercier и всичко е точно. Blush
Тъкмо щях да питам в темата някой да сравни DW с Мейбълин. Щом е покривен колкото гореизброените, предполагам че успешно би покрил добре петна от акне. Вие кой цвят ползвате от DW? Аз съм с 1n2 ecru и мисля, че 03 от Мейбълин ще ми дойде твърде светъл, но 10 пък е много тъмен. А в Makeup, Notino и Parfimo има налични цветове между 03 и 10, които не се предлагат в дрогериите.

# 139
От DW съм с 2n1, малко е светъл, но не оксидира и ми е добре. Иначе и аз загледах 10 от Мейбълин в DM, но ми се видя светъл. Аз боря малки пигментни петна и ги покрива без проблем. Това да намеря точния цвят на фдт (поне при мен), се случва много рядко. Rolling Eyes

# 140
Със серумния на Мейбълин (както и с всичко друго) е въпрос на нанасяне. Носи на такова, с което да се покрие всичко необходимо.
Но за ТирТир- това нещо ми трие лицето- не знам как е възможно някой да го намира за не покривен. Говорим за изключително тънък слой, което и ме привлича в него. А иначе тези дни и аз съм с добрия стар Бекстейдж, че залагам на по-естествена визия и пак съм в треска със здравословни проблеми- не ми се маже шпакловка. Поднових и озаряващия Шисейдо, което рядко ми се случва- двата заедно също играят чудесно.

# 141
Благодаря за мнението. Бихте ли споделили как нанасяте ТирТир за естествено покритие?

# 142
С потупване на средата на гъбата върху къшъна- просто не слагайте прекалено много продукт. Ако не се вижда върху апликатора, значи е Ок. И потупване на цяло лице. Той чудесно се наслоява на места ако е необходимо, но честно казано- надали ще е. Под него хидратирам щедро.

# 143
С потупване на средата на гъбата върху къшъна- просто не слагайте прекалено много продукт. Ако не се вижда върху апликатора, значи е Ок. И потупване на цяло лице. Той чудесно се наслоява на места ако е необходимо, но честно казано- надали ще е. Под него хидратирам щедро.

Благодаря за бързия отговор! Става въпрос за гъбката към къшъна, нали? Чудех се дали с леко влажен бюти блендър няма да е по-ефирно нанасянето и съответно финишът.. Ще пробвам и двата начина и ще пиша.

# 144
  • София
Гъбките, които вървят към къшъните са оптималният начин - поемат малко продукт, той остава на повърхността им, лесно се потупва лицето с тях и може да се маневрира около по-особените части като нос и вежди. Купувам резервни, за да имам винаги чисти. Някои трудно се перат и искат повече сапунисване и пране.

# 145
От DW съм с 2n1, малко е светъл, но не оксидира и ми е добре. Иначе и аз загледах 10 от Мейбълин в DM, но ми се видя светъл.
Ползвам точно 2n1 от DW и 10 от Maybelline ми е добре. Даже се опасявах, че малко жълтее на моята кожа като го нанеса, но някак си се слива цвета и е съвсем точен.

# 146
Момичета , коя пудра да взема -skinfinish neutral na mac или тази на Huda ?
Искам нещо за цялото лице , не слагам под очи.
Благдоаря предварително ❤

# 147
Аз съм анатемосала Мак доста отдавна, но имам тази на Худа (прахообразната). На мен ми върши работа, издържлива е, няма брашнян ефект. Кожата ми е комбинирана, слагам пудра само на Т-зоната.

# 148
Имам тази пудра и много си я харесвам
https://www.notino.bg/mac/mineralize-skinfinish-natural-pudra/

# 149
  • плевен
Момичета,  мнения за фон дьо тен Chanel vitalumiere aqua? Имам по- скоро суха кожа, която зимата става още по- суха, а Estee lauder double wear май не ми е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт