Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 315
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Много, благодаря, Диа, ще го пробвам този коректор.

# 631
Ани, ако щеш вярвай, но като нанесох коректора се сетих за теб. Твоята околоочна зона изглежда така свежа, светла и прозрачна както се получава с това ефирно покритие. А аз имам сенки под очите иначе.
Цветът Fair Cool изглежда доста бял, но въпреки това като се разнесе с потупване леко, стои идеално. Следващият цвят беше Light Peach, който също е добър и подходящ за светла кожа, но има леко по-розов оттенък.

# 632
  • в Кошера
DiaMia, къде ги тества?
Колебая се за цвят и на ФДТ, и на коректор.

# 633
  • Бургас/Пз
Ани, ако щеш вярвай, но като нанесох коректора се сетих за теб. Твоята околоочна зона изглежда така свежа, светла и прозрачна както се получава с това ефирно покритие. А аз имам сенки под очите иначе.
Цветът Fair Cool изглежда доста бял, но въпреки това като се разнесе с потупване леко, стои идеално. Следващият цвят беше Light Peach, който също е добър и подходящ за светла кожа, но има леко по-розов оттенък.
Ооо, благодаря Дия, но изглежда така основно с коректор. Повече от една година вече ползвам коректора на ШТ, но с удоволствие бих пробвала този. Аз нямам тъмни кръгове, а по скоро зоната ми е по-червеникава и кръвоснабдена Точно там. И той като е тънка направо прозрачна, всичко прозира

# 634
DiaMia, къде ги тества?
Колебая се за цвят и на ФДТ, и на коректор.
Поръчах си ги. А преди това гледах клипчета в ТикТок. Фдт е F7, пак го избрах от клипче. Цветът ми заспа. Аз не ходя по магазините, всичко пазарувам онлайн.

Ани, пробвай го, дори да не е твоят коректор, поне не е скъп, но съм почти сигурна, че ще ти хареса. Аз съм доста придирчива и имам купища коректори, защото трудно някой застава добре на старата ми кожа... Прилича на един отдавна спрян на Guerlain, който беше в розова тубичка
https://douglas.bg/guerlain-multi-perfecting-concealer-hydrating … effect-conf-39807
Да добавя, че за подобряване на вида на кожата под очите много ми помогна и околоочният крем на Collagena LOCK.

# 635
Мнение за GUERLAIN PARURE GOLD SKIN REJUVENATING RADIANCE FOUNDATION 24H CARE & WEAR. Една консултантка в Дъглас преди няколко седмици се опитваше да ме убеди, че това е the best fdt на света, но отношението ѝ беше толкова пренебрежително, че ме отказа дори да го пробвам.

# 636
Обслужването в Дъглас е под всякаква критика, много рядко има консултант, на чието мнение бих се доверила. Имам опит с този фдт на Герлен, траен, оксидира минимално и се сваля лесно, но за по-малко пари може да се намери нещо далеч по-добро. Относно коректорите, вече 2 години ползвам само Tarte-Shape Tape, фиксиран с пудра стои чудесно, без да се събира. Последно реших да пробвам на Kosas-почти никаква покривност и събиране до откат.

# 637
Имам Tarte-Shape Tape, не е подходящ за мен, изсушава ми и ми стои като гипс. От Sephora с консултант го избирах още когато пазарувах от магазин... 😀

# 638
И аз ползвам от няколко години Tarte Shape Tape и не го сменям за нищо на света.

# 639
Мнение за GUERLAIN PARURE GOLD SKIN REJUVENATING RADIANCE FOUNDATION 24H CARE & WEAR. Една консултантка в Дъглас преди няколко седмици се опитваше да ме убеди, че това е the best fdt на света, но отношението ѝ беше толкова пренебрежително, че ме отказа дори да го пробвам.
Точно заради консултантите в Дъглас спрях да пазарувам от там,.Няколко пъти си затворих очите за пренебрежителното,непрофесионално и арогантно поведение,но последният път си казах,че за парите които се оставят там най малкото, което могат да предложат е любезно отношение.Сега пазарувам в друг магазин и съжалявам,че не го направих по рано,тестери се дават с усмивка, професионално отношение и любезност.По темата ще следя,отдавна се каня да пробвам фон дьо тен на Герлен.

# 640
Дия, Shape Tape има Radiant версия, той е половин идея по-лек. Наскоро ми попадна едно видео на гримъор (мисля, че е индиец, но не му помня името), дава като съвет да се остави коректорът няколко минути преди да се блендира ( каза да пием вода, докато стои под очите, да отидем до едното място или да се скараме със съпруга си Joy ). Аз процедирам така отдавна и има резултат. Heart

# 641
Дия, Shape Tape има Radiant версия, той е половин идея по-лек. Наскоро ми попадна едно видео на гримъор (мисля, че е индиец, но не му помня името), дава като съвет да се остави коректорът няколко минути преди да се блендира ( каза да пием вода, докато стои под очите, да отидем до едното място или да се скараме със съпруга си Joy ). Аз процедирам така отдавна и има резултат. Heart
Сигурно така работи най-добре Laughing Ще опитам. Да го оставя да се "маринова" както казват, но не съм сигурна, че ще проработи и така, просто ми е тежък на мен. Няма да се карам с никого. Знам я и леката версия, но няма да я купувам. За сега съм доволна от три коректора конкретно за под очите - този новият, остатък от това на Guerlain в тубичката и един в тубичка пак на it Cosmetics. Но аз имам много и ги въртя периодично, обаче винаги се връщам към някой от любимите.

# 642
Здравейте!
Минавам да похваля фон дьо тена на Fenty Beauty Pro Filt'r. Закупих го преди около месец,но го тествах едва тези дни,тъй като беше доста топло и исках да видя как ще се държи в горещините.Този фон дьо тен се оказа истинско спасение за комбинираната ми,а лятото доста мазна кожа.Носих го цял ден,в края на деня изглеждаше така както го бях нанесла,не оксидира,кожата ми не се омазни,има чудесно покритие,една от най добрите покупки, които съм правила,мисля че това е новият ми най добър приятел за лятото Smiley
За съжаление имам и два провала с ББ крема на Кларинс,тъй като не успях да взема мостри закупих два от цветовете,но нито един не е подходящ за мен,бих се радвала,ако някой може да сподели отзиви за него.Снимката е с Фенти.

# 643
Здравейте!
Минавам да похваля фон дьо тена на Fenty Beauty Pro Filt'r. Закупих го преди около месец,но го тествах едва тези дни,тъй като беше доста топло и исках да видя как ще се държи в горещините.Този фон дьо тен се оказа истинско спасение за комбинираната ми,а лятото доста мазна кожа.Носих го цял ден,в края на деня изглеждаше така както го бях нанесла,не оксидира,кожата ми не се омазни,има чудесно покритие,една от най добрите покупки, които съм правила,мисля че това е новият ми най добър приятел за лятото Smiley
За съжаление имам и два провала с ББ крема на Кларинс,тъй като не успях да взема мостри закупих два от цветовете,но нито един не е подходящ за мен,бих се радвала,ако някой може да сподели отзиви за него.Снимката е с Фенти.
Кожата ви е съвършена! То какво не би стояло Simple Smile Иначе и аз съм много доволна от  Fenty Beauty , наистина стои естествено, а и покрива, не оксидира.
Страхотен е!

# 644
За сухи кожи подходящ ли е Фентито?

Общи условия

Активация на акаунт