Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 86

• 75 687
  • 1 540
  •   1
Отговори
# 795
Заповядай  Heart
https://www.facebook.com/share/p/15eP7CjRde/
Но имаше отделен пост с препоръка жалбата да е до МЗ. Не го намирам, обаче
А това е решението на ВАС:
https://www.facebook.com/share/p/1AtZEp4PGD/

# 796
Момичета, моите документи ги подадох ноември, януари на следващата година получих писмо да се яви април, при все, че бях подала всичко (предварително бях проучила всичко), отидох на 15 април и решението получих на 5 юни в сила от 5 юни, защото съм работеща личност.
Все още нямам изчислен окончателен размер на пенсията.
Би трябвало да подам февруари или март 2025 за новия телк
 Живот и здраве, ще помагате, надявам се с напътствия.

# 797
Трябва ли да сложа цензура или мога да си псувам на воля?! Не могат да ми стигнат думите да опиша какви чувства изпитва лирическия герой! Rage

# 798
Аз подадох онлайн документи за преосвидетелстване през октомври. Подават се през Електронна система - Медицинска експертиза. Трябва профил и в Система за сигурно електронно връчване. Голям зор видях. Не ми приемаше КЕП - оказа се, че нямам Java. Ако тормозиш по телефона познати и непознати, става, но се заредете с търпение. Скоро получих уведомление по имейл, че на 06.12. ще ми бъдат разгледани документите. Чакам.

# 799
  • Северозапада
Аз си подадох документите към ТЕЛК през новата електронна система.
Може ли повече за разяснения как се подават документи през новата електронна система, сега е много неприятно в студа да се виси на опашките.
Става с електронен подпис (вече има и виртуални) на адрес /https://ibd.mh.government.bg/. Сканирах си всички налични документи - епикризи, резултати от образни, производствена характеристика от работодателя. Попълних електронно заявление и прикачих всичко сканирано. След 10тина дни получих имейл с датата на освидетелстване, а на посочената дата още в 8 сутринта получих съобщение, че решението е готово. До няколко дни го получих и по пощата. Гледах, че и в НОИ има електронни услуги, та се чудя дали да не пробвам и там да подам електронно заявление за пенсията.

# 800
Calm, и при мен последният цикъл съвпадна с първата химиотерапия. Имах горещи вълни по време на химиотерапията, но бяха затихнали. Явно трябва да се свиква с тях.                           
 Относно лъчето в Пловдив проучвах много. За КОЦ разнопосочни мнения. Според две момичета, правили май месец лъче там, имало изгорени жени, една от които с мокреща рана, което наложило отлагане на лъчето с 1 седмица. Най- добър е апаратът в Пълмед, но не бях сигурна в екипа. Важен е не само апаратът, но и да са правилни изчисленията на лекаря. Док.Василева- Славова от болница Щерев ми препоръча много док. Николай Недев от Аджибадем Сити и за това най- накрая избрах там. Към момента съм доволна, на финалната права съм, имам зачервяване на кожата, което до момента овладявам с Lamiderm.

# 801
  • София
Аз подадох онлайн документи за преосвидетелстване през октомври. Подават се през Електронна система - Медицинска експертиза. Трябва профил и в Система за сигурно електронно връчване. Голям зор видях. Не ми приемаше КЕП - оказа се, че нямам Java. Ако тормозиш по телефона познати и непознати, става, но се заредете с търпение. Скоро получих уведомление по имейл, че на 06.12. ще ми бъдат разгледани документите. Чакам.
Вероятно и при мен тогава Java е причината за грешка, която ми дава щом се опитам да вляза (имам електронен подпис).
Аз подадох документи за подновяване на Телк с куриер в началото на септември, получих обаждане и имейл, че ще ми разгледат документите на 26.11. и от вчера съм с ново решение (видях го в профила си в е-деливъри), нямам го изпратено обаче, въпреки че бях написала така да ми го връчат, вероятно по пощата ще го изпратят.

# 802
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета .
Имам нещо в гърдата, трябва ми второ мнение или не знам и аз . Трябвало да се махне.  Февруари от другата гърда махнаха фиброаденом,  но това не било такова .

# 803
Моите документи са подадени на място. Когато влизаш в Е-Здраве през телефон не се вижда Медицинска експертиза, но днес влезнах от компютър и виждам, че датата ми е била за 20,11,2024. И от там нататък няма вписано решение все още. Възможно ли е да не е вписано или по-скоро съм отложена или върната/ препратена другаде, както се случва при някои жени?

Ант , би ли споделила пак адреса, че този, който си дала отваря БГ мама, благодаря.

Мадам Тиква, много съжалявам. Февруари ти ме подкрепяше много, надявам се да не се налага сега аз да те подкрепям. Биопсия , това е начина. Не като мен , отидох и се вързах да ми го махнат, въпреки  че знаех какъв трябва да е пътя.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 09:53 от Incantrix

# 804
  • Северозапада
https://ibd.mh.government.bg/
Може би с копиране ще се отвори страницата. Или в търсачката напишете “медицинска експертиза”. Така изглежда страницата

Аз през компютър работих и с ел.подпис на флашка, не знам как става с мобилен телефон и виртуален подпис.
Мадам тиква, предполагам можеш да занесеш диска за второ разчитане на друго място. Някой беше писал за Сити клиник, не знам ти къде си правила изследването.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 10:26 от Ant G.

# 805
  • Варна
Мадам Тиква,стискам палци всичко да е наред и да е фалшива тревога.Трябва биопсия.Напиши от къде си,да те насочат за лекар.Видях в профила че си от Бургас.Др.Вълкан Иванов,вече преглежда в Дева Мария.Имаше час за 2.12.

# 806
Пожелаваме ти успех, Мадам тиква, всичко ще се подреди! Знаеш, че сме с теб, нали Simple Smile
Бог да типомага и няма да се филмираш излишно.. едно по едно, следваш си стъпките, ти знаеш..
Хубаво е човек, когато споделя.. все така да си помагаме си пожелавам аз Gift Heart

# 807
Мадам Тиква,
Каквото и да е - следваш стъпките и минаваш през това по-силна от всякога. Грижи се за себе си!
Всичко е по-леко, когато има с кого да го споделиш и срещаш разбиране.
Когато споделя тук чувствам много силна подкрепа.
Благодаря на всички!

# 808
Добро утро дами! Аз минах 5та химия,остава още една 🙋♀ .
Женя,разпитах лекуващия за лъчелечението,каза първо да обсъдя Инфрачервената термография с др.Габровски.Не винаги на всички пациентки я прилагали и ако при мен не може др Габровски щял да си каже.Та чак тогава да ходя при доц.Попов.
Предвид кожата ми и др Славов каза,че ще потъмнее,но щяла да се оправи след това.
По повод таргетната,тя също подбивала имунната система,но не толкова силно както химията.Каза,ако реша да се върна на работа да слагам маска и ръкавици за дълъг период от време.Щяло да отнеме много време да се изчистя от химията.
След 3тата червена и 1ва бяла съм заформила една коса,едни вежди та чак си мислих,че Доцетаксела не ми действа.Попитах и за това доктора,каза,че след червената химия е нормално да имам някакъв видим растеж.И все завършва с думите “Млад организъм,здрав организъм.Имунната ти система се опъва много на химията”..Аз се кефя,ама още изтръпвам да не ми паднат веждите и миглите..Абе общо взето избутах го 😀
Вие как сте?Украсихте ли елхите?!

# 809
Coral, малко остава. 🙂 На друга химия бях аз, но веждите и миглите така и не опадаха. Разредиха се много, но нямах момент без тях. За разлика от другите всички косми по тялото - като гол охлюв бях, дето се вика. 😁
Елхите е време да ги подхващаме. Мисля днес някоя-друга украса за купя. Нали знаете - всяка година трябва поне по едно нещо ново да се взема.

Общи условия

Активация на акаунт