Деветокласници 2024/2025 - 2

• 42 037
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Специални били, на Клет. И наистина са толкова 29,90 лв е едининият, 24,90 лв е другият. Картите са от 5 до 10 клас, не знам обаче защо им трябват с карти от 5 до 10 клас и не се вземат 2 атласа, един за 9. и един за 10. клас. Историята даже е на немски, та съвсем не виждам смисъла от този атлас за 25 лв на български.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 10:59 от AsitaNew

# 151
Издателство Просвета имат 15% отстъпка до 08.10. При поръчка онлайн.

# 152
Нашите имат 2 помагала, под 20 лв.събраха децата. Доволна съм, че няма аз да се занимавам да ги търся, миналата година доста време ми отне, защото ги нямаше всички на едно място. Иначе учителите им дават разпечатени листа с допълнителни задачки, това е добре, за да не стават много тежко раниците. Но пък дъщеря ми харесва учебни тетрадки и съжалява, че нямат.

# 153
  • София
И Атласа, който аз поръчах беше 8-9 лева.
Ние поръчахме и някои учебници на немски - химия, география и т.н.
Както и граматика на руски.
Не съм смятала колко са парите, но не е нещо голямо като сума.

Класният ли ви е дал списък на помагалата за купуване или учителите казват на децата какво трябва да се купи? От моята девойка нищо не съм чула, ще я разпитам довечера.

# 154
  • София
При нас на родителската среща всеки учител каза дали ще трябват помагала и какви. Предполагам, че и в час са казали, но моят е над тези неща и изобщо не ги отразява.

# 155
Дъщерята каза, че ще й трябват 150 лева за всички допълнителни учебници и помагала. През годините сме купували винаги от книжарницата в подлеза на НДК.

Годината започна забавно с моя грешен спомен, че немския в Алианса започва на 26 септември, съответно днес е пропуснала първия урок.

# 156

Класният ли ви е дал списък на помагалата за купуване или учителите казват на децата какво трябва да се купи? От моята девойка нищо не съм чула, ще я разпитам довечера.
Всеки учител казва директно на децата в клас.
Не мисля, че в 9 клас, трябва да ме информират мен за тези работи Wink
От нас само пари иска….и колко скъпо било да снимат учебника по руски. 13 лева копирането и 8 лева спиралата…..дали не съм могла да сканирам 384 страници Wink

# 157
  • Някъде там...
При нас качиха информацията на сайта на училището преди началото на учебната година и поръчах онлайн. Другото ще е обща поръчка, направо си се разбират с учителя. Аз само давам пари.
Като цяло, почти няма нещо допълнително тази година. Родителската среща ще е другата седмица.

# 158
Децата се оказа, че са си направили организация. Само за атласите по история не бяха разбрали.
Снощи на родителската среща видяхме част от новите учители. Още ваканцията не ги е напуснала съвсем с тази втора смяна, но са направили няколко входни. Някои учители ни казаха каква е логиката на техните входни. За PISA не стана въпрос. Знаят си кога ще ходят на ски. Всичко е под контрол значи.

# 159
  • София

Всеки учител казва директно на децата в клас.
Не мисля, че в 9 клас, трябва да ме информират мен за тези работи Wink
От нас само пари иска….и колко скъпо било да снимат учебника по руски. 13 лева копирането и 8 лева спиралата…..дали не съм могла да сканирам 384 страници Wink
А, извинявай, моя грешка Wink защото каза, че си поръчала Атлас и учебници по немски и тн, та реших, че те е информирал.

# 160
А, извинявай, моя грешка Wink защото каза, че си поръчала Атлас и учебници по немски и тн, та реших, че те е информирал.
[/quote]

Права си! Wink
За толкова години ученически живот имам регистрация във всички възможни сайтове и платформи за доставка на учебници, помагала и книги Wink
Сега съм поръчала две части по нещо на немски от Просвета. Втори ден се боря с куриер от Спиди за да го получа Simple Smile
Но какво е и кои са частите идея си нямам, младежа ми го показа изчака да поръчам и си избра къде да го достави куриера за да си го вземе. На кутия разбира се…. ама кутиите пълни Wink

# 161
  • София
Леле сериозно ли, кутиите пълни? Това не съм предполагала, че е възможно, ама явно има още какво да се види. Тия Спиди направо “превъртат играта” явно… вчера пращах нещо и офисът им в 18:30 беше с опашка 12 човека 🙄

Получих и аз списък. След като попитах 😀 дано ги има в озон, там вече имаме изграден процес за взимаме от магазина им в дъ мол.

# 162
  • ВАРНА
В озон има всичко  Simple Smile И бързо доставят. Пуснах поръчка в събота и вчера я получих.
Само учебника по немски поръчах от друго място. Дъщеря ми иска да си го има, за да може да пише в него. За учебници и книги ли е, желания удовлетворяваме всякакви, защото рядко се появяват  Simple Smile

# 163
  • София
В Озон пробвайте код UWIN7. Даваше 7 % отстъпка на помагала, тетрадки, химикалки... Поръчвах на малката (6кл) седмицата преди 15.09.

# 164
  • ВАРНА
Може да има атласи по 30лв, но има и манги по 60лв Simple Smile
Бърз шопинг вчера в мола и имаме сделка - ако средно аритметично на всички входни оценката е минимум 5, купувам въпросните две манги. Знам, че е супер тъпо подобно материализиране на успех, но просто ми се изплъзна от устата. Оценката никога не е била водеща и детето много се изненада на предложението ми Sweat Smile
И в този ред на мисли - обещавали ли сте подаръци за постигнати цели и свършени задачи?

Общи условия

Активация на акаунт