Деветокласници 2024/2025 - 2

• 42 069
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
През училищата е кандидатстването. Обявява се на сайта на училището и в Школо.

# 226
  • ВАРНА
Как сте, банда Simple Smile
Всички входни минаха при дъщеря ми и започнаха да се появяват оценки. Голяма радост за 5 по география при положение, че 5-7 клас учебник не е отварян. По математика не е доволна, защото и там очаква 5. Откри си грешка в една от формулите, а за задачата от комбинаторика не е поела по правилния път. Поредното доказателство, че в този раздел е останало нещо някъде неразбрано.
В понеделник ще е пробното изследване по природни науки при дъщеря ми. И след това започват часове по 20 минути.
Предполагам, че всички сме се запознали с казуса в НПМГ. Чудя се само защо Закрила на детето не са се самосезирали. С такава майка си мисля, че е повече от наложително.

# 227
За програмите по Еразъм някой може ли да ме ориентира къде и как се кандидатства? Доколкото разбрах има някакви организации на местно ниво, през които се кандидатства, но нещо не се ориентирам за конкретен сайт или фирма…
През училището е организирано. Може би да попиташ зам. директора на гимназистите, но все още сякаш няма програма за следващата година.
Е, разбира се че чакаме да видим дали в понеделник и вторник ще ги изпитат как се перат вълнени дрехи и дали да се мажат с мас, бронзат или слънцезащита.
За другото - не ми се коментира. Самотерапевтично изполлзвам примера с тази жена как не се постъпва, за да не си видиш сам сметката на своето дете. Иначе вече като майка на деветокласник, може да се появи на бЕл еднорог в тази тема.

# 228
  • ВАРНА
Иначе вече като майка на деветокласник, може да се появи на бЕл еднорог в тази тема.
лелеее, вярно. Изобщо не се сетих, рони.
И за друго си права - това трябва да влезе в учебниците "така не се прави".

# 229
Опазил ни Господ! Имаме опит с нея от темата за ЧУ.
Детето е важно. Детето!

# 230
  • Някъде там...
Ох, Рони, сакън... Joy
Децата въобще не се вълнуват за този тест, повече се интересуват от актуалната ситуация с училището, взели са го присърце. Надявам се, че след изборите ще затихне напрежението... Детето не ходи на училище, от време на време наминава. Като знам кой е класен на деветия клас, в който трябва да повтаря детето, очаквам с болезнен интерес сблъсъка.

# 231
Има слухове, че младежа ще го местят.

# 232
Опазил ни Господ! Имаме опит с нея от темата за ЧУ.
Детето е важно. Детето!
Тази я помня от времето, когато скачаше срещу деца от бившото училище на твоето. После срещу СМГ и плашеше, че ще връща сина си Берон. Даже място се беше освободило и мислех, че е изпълнила заканата. После скочи на бившия директор и ровеше в жълтата преса, че и писма му пишеше. Помним и за съседчето, че не е умно като истинските състезатели и заради тъпото НВО ... Накрая и на директора му се разсърди ... От година насам само заради това, че не го водиха в Сеул стана страшно и започна да измисля някаква самоличност на това момче. Наистина е добре да се погрижат за него.
Часовете за екзорсисти сигурно вече са заети.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 11:18 от рони

# 233
Надявам се, не знам след всичко, което причини семейството му на гимназията, която децата ни обичат, тормозът, който търпят и в момента, страхът на децата да излязат от двора заради хулиганите с камери, обслужващи интереса на конкретна политическа партия, как ще се чувства да продължи в същото училище.

# 234
Аз пък не знам кой ще си вкара таралеж в гащите Simple Smile
Не вярвам за едната такса частно училище да го приюти и да си навлече на главата куп щуротии...

# 235
Аз идея нямам за какво говорите, затова само се включвам, за да кажа, че към утрешния изпит имаме нулев интерес у дома. Освен това никой не се беше сетил, че наближава есенната "ваканция" от ден-два, та добре ми дойде тази новина. И отново имаме учителка, която ще ни занимава и ние ще се занимаваме с нея през цялата година. През вечер ми свети Школо със забележки, които нямат особено дълбока връзка с реалността. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 16:49 от Врабец

# 236
Учи нещо за Пизата нашата ама каза да не очакваме много. Ние я успокоихме, че не е от значение за бъдещето.

# 237
  • София
А пък ние се разболяхме, така че ще пропусне упражнението "елате в осем часа и после пак се върнете в един и половина". Той е много радостен от така стеклите се обстоятелства.

# 238
  • ВАРНА
А пък ние се разболяхме, така че ще пропусне упражнението "елате в осем часа и после пак се върнете в един и половина". Той е много радостен от така стеклите се обстоятелства.

лято, бързо оздравяне на детето! Организацията на училището ви за утре е трепач Close

# 239
При вас казали ли са какъв материал ще обхваща изпитът , от кои класове , кои теми ? Примерни правихте ли ? При нас нищо не са казали , само , че ще е на 3 модула по 30 минути , по 10 въпроса , нищо друго . Не се знае точно в колко часа , нито в кои стаи . А , и че ще е във вторник .

Общи условия

Активация на акаунт