9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 290
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Оценките от дипломата по ИУЧ влизат в изчислението на средния успех за стипендия, нали?

# 61
Оценките от дипломата по ИУЧ влизат в изчислението на средния успех за стипендия, нали?
Това пише в правилника,  значи би трябвало да влизат

# 62
Само 12 клас ли още нямат програма в Школо или и за другите набори е така?

И понеже тук съм мрънкала на тема математика е редно да кажа и положителен отзив по темата: та тази година вече мат е на ниво, дори има клуб за подготовка на дзи пп мат/изпит по математика за университет. Дано всичко е наред и до края на учебната година.

# 63
8 клас имаме програма в Школо.
А при кой учител е Мат на ниво?

# 64
С Димитрова са на пп и тя прави групата за дзи.

# 65
  • София
10 клас също има програма.

# 66
Здравейте! Дали се очаква родителска среща този месец (октомври)?

# 67
Да, на 17.10. Не зная дали важи и за 8 клас.

# 68
Да, на 17.10. Не зная дали важи и за 8 клас.
Благодаря! Да, мен ме интересува за 8-ми клас, но явно няма да има за тях.
В школо ли се уведомява или се следи на сайта на училището?

# 69
В Школо от класния, та уведомяването е по различно време за всеки клас.

# 70
Здравейте! Дали се очаква родителска среща този месец (октомври)?
Ками, аз ли нещо съм пропуснала,  по график ли трябва да имат през октомври пак родителски срещи? Доста скоро ми се вижда, но може и аз да не съм разбрала. Но със сигурност ще ни уведомят през школо.

# 71
Знам ли, обикновенно в 5 клас и в 8клас има РС преди 15-ти септември и след това веднага след започването на учебната година, за това си чакам. Във всяко училище е различно.
От друга страна на 12.09.2024г. се представиха всички учители и ръководство, така че е логично РС да има чак към края на календарната година.

# 72
Знам ли, обикновенно в 5 клас и в 8клас има РС преди 15-ти септември и след това веднага след започването на учебната година, за това си чакам. Във всяко училище е различно.
От друга страна на 12.09.2024г. се представиха всички учители и ръководство, така че е логично РС да има чак към края на календарната година.
На 27.11. чух, че ще има родителска среща,  но не разбрах точно дали ще е обща за всички и под каква форма ще е.

# 73
Само 12 клас ли още нямат програма в Школо или и за другите набори е така?

И понеже тук съм мрънкала на тема математика е редно да кажа и положителен отзив по темата: та тази година вече мат е на ниво, дори има клуб за подготовка на дзи пп мат/изпит по математика за университет. Дано всичко е наред и до края на учебната година.
Здравейте, интересува ме кой организира тези клубове? Първоначалното ми впечатление от учителка по математика в нашия клас е, че не обяснява достъпно. Преди да потърсим частен учител ми се иска да пробвам с училищен клуб, ако съществува такъв. Благодаря!

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 14:41 от Тода сама

# 74
При нас положението с математиката е плачевно, а детето си обича матаматиката по принци,та може и да е късно вече за записване, но ако има клуб по математика и аз бих била благодарна на повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт