9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 206
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
И при нас замениха Баларева с Михайлов. Сещам се за една кратка поговорка, но да не ставам груба.

# 676
  • София
МАТ - Кирилка Данчева. Досега ни беше по ИТ, но сега и по математика. Някой може ли да сподели мнения?

# 677
  • Magrathea
И при нас замениха Баларева с Михайлов. Сещам се за една кратка поговорка, но да не ставам груба.
9б май получават Михайлов и като класен....ще е интересна година, дано да си допаднат

# 678
В момента все още добавят в дигиталната раница- за 9б преди секунди въведоха Михайлов по математика... (беше Баларева миналата година), Широва по английски, Даракчиева по БЕЛ, френски- Любенов + фуч Магали, биология- Миленкова, история -  Вихрийски. За момента- биология и музика ще бъдат на френски

Как разбирате кои предмети ще се изучават на френски? В дигиталната раница има само имената на учителите.

# 679
  • София

9б май получават Михайлов и като класен....ще е интересна година, дано да си допаднат

Горките!

# 680
  • Magrathea

Как разбирате кои предмети ще се изучават на френски? В дигиталната раница има само имената на учителите.

виждат се тук:
 https://myaccount.microsoft.com/groups/groups-i-belong-to

Има допълнение в името на предмета:
Биология и здравно образование (на Френски език) - 9 Б - ООП -

# 681
За 8Б:
Философия ИВАН ИВАНОВ
Български ЕЛЕНА ШУМКОВА
Математика ДИМИТЪР ТАТАРЧЕВ
Физическо ВИКТОР ГЕОРГИЕВ
ИТ ПЕТЯ ПЕТРОВА
По френски е класната МАЛИНА СРЕБРИНА

Лелеее като се върнах назад във вашите коментари преди година… Плаче ми се 😆😆😆 За г-жа Шумкова сте писали… “тежко̀ на децата” 😆😆😆
Ами да се оправят! Няма да има отпускане след безумния 7 клас 😉

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:00 от LaRe

# 682

виждат се тук:
 https://myaccount.microsoft.com/groups/groups-i-belong-to

Има допълнение в името на предмета:
Биология и здравно образование (на Френски език) - 9 Б - ООП -

За 9 а клас няма нови предмети. Старите предмети нямат допълнения. Странно, защо в едните паралеки са нанесени, а в други не. Школо и неиспуо все още не са активни за учебната 2025/2026

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:14 от kami13

# 683
  • София
Много странно, че Даракчиева взима 9 клас, а не осми. Тя изведе нашите 12сници тази година. Определено сте с топ учител! ДЗИ БЕЛ само с две оценки под 4,50. Вихрийски по история беше класен на сина ми последните 2 години - много го харесваха, много. Млад учител! История на френски има голяма вероятност да е Елза Садулова. И тя беше класна, но 9-10 клас. Мненията за нея са полярни. Изключителен професионалист, но мега взискателна и с едно много специфично саркастично чувство. Беше любимка на моя. Виксата (В. Георгиев по ФВС) - пригответе се за много, много хора и много, много нормативи. Странични неща почти няма в часовете му. Това беше най-омразният час във ФЕГ и един от най-недолюбваните учители. По испански моят беше с Данов - само хубави неща мога да кажа за него. Понаучиха и испански. Комбинацията Любенов+Мегали по френски е перфектна. Много ,много завладяващи учители.
Това мога да кажа от имената, които срещнах.

# 684
При нас история на френски ще е Силвия Калпакова. Благодаря за мнението за г-на по испански, дано ги запали и да го научат! По френски като чета стари мнения пак имаме късмет с Надежда Петрова-Тончева. Само математиката отново е греда.

# 685
Много странно, че Даракчиева взима 9 клас, а не осми. Тя изведе нашите 12сници тази година. Определено сте с топ учител! ДЗИ БЕЛ само с две оценки под 4,50. Вихрийски по история беше класен на сина ми последните 2 години - много го харесваха, много. Млад учител! История на френски има голяма вероятност да е Елза Садулова. И тя беше класна, но 9-10 клас. Мненията за нея са полярни. Изключителен професионалист, но мега взискателна и с едно много специфично саркастично чувство. Беше любимка на моя. Виксата (В. Георгиев по ФВС) - пригответе се за много, много хора и много, много нормативи. Странични неща почти няма в часовете му. Това беше най-омразният час във ФЕГ и един от най-недолюбваните учители. По испански моят беше с Данов - само хубави неща мога да кажа за него. Понаучиха и испански. Комбинацията Любенов+Мегали по френски е перфектна. Много ,много завладяващи учители.

А може ли мнение за Тосева по математика, ако имате впечатления?

# 686
Нашите имаха с Калпакова история на фе. Според дъщеря ми е 6 от тотото.

# 687

Здравейте, понеже пишете, че Даракчиеве е извела 12 клас, ми е любопитно има ли такава традиция във ФЕГ който поеме децата в 8 клас да им остане до 12 по БЕЛ и мат? Понеже в някои гимназии (знам за НЕГ) наистина се опитват да приложат този подход.

# 688
При нас г-жа Даракчиева беше от 8ми до 12ти клас. Но пък по мат смениха 7 учителя, а съседният клас изкара с г-жа Тосева от 8ми до 12 клас. Подобно беше и с френския - при нас всяка година бяха с различен учител, а съседен клас си изкараха с един учител от 8ми до 12 клас. Май няма правило за тези разпределения, не зная.

# 689
Надявам се новото ръководство да промени нещата и да не се сменят учителите. Някак си повече ангажираност би имало, ако учителят знае, че ще изкара тези деца до 12 клас, а и от страна на учениците би било същото.

Общи условия

Активация на акаунт