Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 193
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Новият стик контур на Диор е прелест. За мен е уау е супер лесен за нанасяне. Само цената му е минус. Аз купих най- светлият с -20% и го използвам всеки ден.

# 106
Досега не бях ползвала течен руж заради мазната ми кожа, но скоро си взех този на Rare, цвят Bliss,който е матов.Издържлив е,нанасям го или с ББ или с ръце.

# 107
  • София
Стиковете и кремообразните ружове и аз нянасям с ръце. Не че имам много опит с тях, но с четка не ми се получава.

# 108
Кремообразният руж на Хейли Бийбър също е прекрасен. Rare също, той има и минита, а е супер пигментиран.

# 109
  • София
Да. Писала съм и преди, че имам и харесвам много този руж на Селена Гомез. Само с четка на Екотулс го ползвам, когато съм на път. Взимам го на всяко пътуване  мен.
Nearly Mauve -Rare Beauty Stay Vulnerable Melting Cream Blush

С четка с естествен косъм също съм пробвала. Имам на Морфи тази -MORPHE V106 – Precision Blush Brush
Става много хубаво и с нея. Ето я

# 110
Момичета, благодаря на всички включили се! Въпреки че изгледах доста видеа, пак ми дадохте препоръки, които бяха нови за мен, много яко! Simple Smile)

От години не съм правила такава колосална промяна в метода на гримиране, любопитно ми е дали ще ми хареса и дали ще е постижимо за същото време. Имам гъбка на РТ подръка, та първо ще пробвам с нея и ако не става, ще потърся подходяща четка. Но гледам, че с най-разнообразни форми и размери си действат хората, та явно има поле за креативност и лични предпочитания. Не съм против и разнасяне с ръце хич, аз точно така предпочитам да действам с фдт, колкото и да е уж неправилно Grinning

# 111
Кремообразният руж на Хейли Бийбър също е прекрасен. Rare също, той има и минита, а е супер пигментиран.
Аз си взех и от минитата, много са хубави. Наистина си пигментирани и не е нужно голяма количество. От нормалния размер вече втора година няма признаци на свършване.

Момичена да ви питам, ако някой има впечатления за сенки, подобни на тези на Бекка?
Предпочитам единички, но и неголяма палитра може също.
Едни на Диор харесах, но точно тези разцветки, които харесах - свършили. От лимитираната колекция са и надали ще се появт отново.

# 112
  • София
Някой пробвал ли е гримове на Moira cosmetics, дали са на нивото на Есенс примерно или по-ниско? Имат ли продукти, които да стават?

# 113
Включвам се да си кажа вдъхновението за коледните партита и въобще за всякакви партита - глитър гел сенки. Още от лятото се влюбих в този тип продукти. Универсални са - могат да седят супер деликатно, могат да бъдат акцент, да играят ролята на топер върху други сенки, да се нанасят по устните или деколтето. Страстта ми се запали с гелчетата на Unleashia, a сега взех за тест и едни невероятно красиви изкушения на Mon Reve. 😊❤️

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:00 от heydi

# 114
  • Варна
Хейди от къде ги купуваш?

# 115
Хейди от къде ги купуваш?

Daisy_D, Mon Reve имат онлайн магазин, а също така се продават и в магазините на Radiant, ако предпочиташ да ги видиш на живо. По-добре е да се погледнат на живо според мен, защото човек за такива продукти трудно придобива представа от снимки и суочове.

А Unleashia има на сайта на kocos.bg и в магазина им на Графа. Мога да снимам и тях, ако ще е полезно. 😊

# 116
Включвам се да си кажа вдъхновението за коледните партита и въобще за всякакви партита - глитър гел сенки. Още от лятото се влюбих в този тип продукти. Универсални са - могат да седят супер деликатно, могат да бъдат акцент, да играят ролята на топер върху други сенки, да се нанасят по устните или деколтето. Страстта ми се запали с гелчетата на Unleashia, a сега взех за тест и едни невероятно красиви изкушения на Mon Reve. 😊❤

Подкрепям геловете на UNLEASHIA с две ръце! Супер готини са и седят наистина много нежно на окото.

# 117
  • Тук... някъде
Здравейте! Къде е по-вероятно да намеря червила и моливи за устни на Том Форд в Сф - в Делириум или в бутика на Estee Lauder?

# 118
И на двете места.

# 119
  • Тук... някъде
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт