Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 224
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Наскоро си взех това глосче NL BEAUTY GLOSS BOSS Гланц за устни, Mocha magic, има ги в момента в Лили още на промоция. В шишенцето цветът изглежда доста тъмен, но може да се носи както самостоятелно, така и като топинг върху друго червило отгоре. Много приятно ухае!
Подобен топинг ефект може да се постигне с повечето глосове  от дрогериите Лили и ДМ. Вчера разглеждах тези на Катрис и съм приятно изненадана.
Трябва да ги видя тези глосове, наскоро си взех на Кико , но много лепнат, не съм очарована, иначе цвета стои много добре.Обожавам глосовете на Шанел, 119 ми е любимия цвят, много бляскав, разкошен.

# 121
Глосове започнах да нося в последните години, и то заради твърде изсушаващите матови червила. Като започне да ми става твърде сухо на устните, слагам гланц и ги омекотявам .

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 00:42 от Lioness77

# 122
Гланцове за устни изобщо не нося. Правят устните ми да изглеждат по-малки, дори и уж да трябва да увеличават обема им. По-едно време се бях зарибила по тинтове, но много трудно ги свалям.

Любими ми остават матовите червила.

# 123
Някой поръчвал ли е от Cult beauty? С кои куриери идват пратките и имало ли е някакви проблеми с пратките.

# 124
Идват със Спиди. Никога не съм имала проблем, от доста години поръчвам от там.

# 125
Със Sameday идват и то още от лятото. Естествено не си спазват сроковете.

# 126
  • плевен
Новият стик контур на Диор е прелест. За мен е уау е супер лесен за нанасяне. Само цената му е минус. Аз купих най- светлият с -20% и го използвам всеки ден.
А фон дьо тен  стикът дали си заслужава? Мисля го от известно време  и все не мога да се реша.

# 127
Дами, някоя да знае дали в България има възможност да се купят продукти на ELF? Не съм попадала по бг сайтове, в някои физически магазини Дъглас има, но асортиментът е малък... дали няма някоя ИГ страница или група, на която да не съм попаднала до момента?

# 128
Един бърз грим от мен днес, на лампа е снимано, но се вижда идеята:

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 12:41 от ДХ3

# 129
  • В полите на Пирин планина
Много елегантно, Деси 💖

# 130
Прекрасна си, Деси Heart Много ни замря темичката последните месеци Confused

# 131
ДХЗ сияеш. Прекрасно изглеждаш!🍀💓

# 132
  • гр.Пловдив
ДХЗ,много ми допадна за ежедневна визия -какви са сенките ,ако не е тайна?

# 133
Bellapierre, много са приятни.За съжаление на моя паднал клепач никак не се виждат никакви сенки.

# 134
Десинко, предложение от мен (тази мургава кака е рядко талантлива, дай и шанс! Аз я следвам от години, на нейните устни червилата и моливите изглеждат както на моите)

Общи условия

Активация на акаунт