Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 259
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Сейфнах я, след като я гледах.Благодаря, Агентче.

# 136
Няма за какво, мило! Надявам се, че съм ти била полезна!

И един бърз и за всички нискоконтрастни красавици в темата:

# 137
Мислех да го постна вчера, но не успях:

Новите трендове за новата 2025:

И отново новото е добре забравено старо:

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 19:02 от Agent Provocateur

# 138
Новата мини палитра на Наташа за мен е топ. Точно такива неутрални матови цветове харесвам, колкото и да са скучни.
Но в последния месец забърсах I Need a Warm и Mini Rose, така че тази няма да е скоро на дневен ред.

# 139
Абсолютна класика, този грим за мен винаги ще е на мода и винаги ще му се намери приложение. На мен лично ми е доста трудна частта с черния молив по долния клепач. Когато аз го правя, самата ми кожа стои сбръчкана и не мога да направя хубава линия, която да не е накъсана. Когато гримьор го прави, ми карат да гледам нагоре за да се изглади, но аз не успявам сама да го направя.

# 140
  • Стара Загора
Честита Коледа, дами! 🎄🎀
Отдавна не съм се включвала тук, въпреки че ви чета редовно. Гримове вече не си купувам много, но любовта ми към тях не е отшумяла. Просто не правя толкова пълни визии напоследък. 🫣 Вчера бяхме на гости и си сложих червеното червило за повече настроение, сенки в зелено и златисто плюс любимия Мери Лу-минайзър. Simple Smile

Скрит текст:

Това червило на YSL е меко и кремообразно с неустоим блясък, приятен аромат и чудесно за сухи устни. Много я харесвам серията Rouge Pur Couture.
Нямам спирала тук, но снощи за излизане си сложих черна + слой блестяща в тъмнозелено и се получи хубава празнична визия.

Скрит текст:

Последните ми покупки през лятото лятото бяха тази палитра на Tarte, три червила на Kat Von D 😍🎀, Urban Decay и Lancôme (не можах да им устоя при цена 50%), а от този месец розовия хайлайтър на Essence.

Скрит текст:

Много съм доволна и от този коректор на марката Tommy G, гръцка професионална - лесно се разнася, има средна покривност и за сухата ми кожа е чудесен. Не се врязва във фините линии, необходимо ми е малко количество за дневен лек грим. Купуван е от Гърция.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:46 от iv4enceto_91

# 141
  • Русе
Ивченцето, прекрасна си. Много харесвам такъв сравнително семпъл грим, който да подчертае най-хубавото. Ти си със синьо-зелени очи, правилно ли виждам?

# 142
  • Стара Загора
Благодаря ти Simple Smile
Да, със сини очи съм.

# 143
Мислех да го постна вчера, но не успях:

Леле...тази жена, сякаш се подмладява😯. Има филтър, нали?
Дали има видеа за рутината си по отношение грижата за кожата? И, преди ми беше много свежа, красива...., но сега- още по- секси млада изглежда, искам и аз така😁

# 144
  • Бургас
Ивче, разкошна си! Радвам се, че се разписа!

Сега и Лъвицата ако се включи ще е супер свежо в темата!

# 145
Новата мини палитра на Наташа за мен е топ. Точно такива неутрални матови цветове харесвам, колкото и да са скучни. Но в последния месец забърсах I Need a Warm
И аз си ги обичам матовите неутрали, връщат ме в едни други години Simple Smile
Есмералдиня, хареса ли ти I need a Warm?!

Гримове вече не си купувам много, но любовта ми към тях не е отшумяла. Просто не правя толкова пълни визии напоследък....
...три червила на Kat Von D 😍🎀,
Прекрасна си, Ивчо, винаги много умело подбираш и съчетаваш цветовете си! А и пълните визии изобщо не са толкова актуални, колкото бяха преди няколко години!

PS И Иве, това не е Kat Von D, a Pat McGrath! Тази серия са с велика консистенция, имам си и аз двечки SatinAllure-чета. Изобщо с продуктите за устни на Пат Макграт грешка няма и въпреки че са в неприятна ценова категория често прави дискаунти на сайта си. Всичко нейно си го ползвам с удоволствие!
https://www.patmcgrath.com/collections/lips
Леле...тази жена, сякаш се подмладява😯. Има филтър, нали?
Дали има видеа за рутината си по отношение грижата за кожата? И, преди ми беше много свежа, красива...., но сега- още по- секси млада изглежда, искам и аз така😁
Андреа я следя от 8 год насам и категорично много задобря за това време (и отслабна!). За филтър категорично не мога да се произнеса, но съпругът и е профи и я заснема добре, определено не се виждат всички детайли, които могат да се видят при съвременните резолюции.
Скрит текст:

vs.

И бялата и козметика:

PS Мислех да не го пиша, че звучи ужасно нравоучително и досадно за пореден път от мен, но пък Андреа е прекрасно доказателство, че по-малкото е повече от една възраст натам!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:54 от Agent Provocateur

# 146
  • Стара Загора
Вярно че беше на Pat, понеже приятелка ми подари и на Kat Von D…. Но и двете са добри попадения. Simple Smile
Конкретно това си го взех лятото от Ross, докато бяхме на ваканция в Щатите. Мисля че за 16 $ си беше добра оферта. Цената в нашата Сефора/Дъглас по спомен е около 90 лв. Изобщо, уцелих в 10-ката. 😍

# 147
Агентче, не съм пробвала още I Need a Warm, буквално я получих на 24-ти Joy
Но мисля тези дни да я пробвам и ще пиша отзив. Ти също я беше поръчала, ако не се лъжа, хареса ли ти?
Mini rose я пробвах преди няколко дни и е много хубава, издръжлива, със стандартното качество на Наташа. Общо взето препоръчвам за хора, които обичат розови тонове.

# 148
  • На изток от Рая
Момичета, препоръчайте ми хубава палитра сенки - четох положителни мнения за много марки и съм объркана коя точно да си взема. Искам палитра, която се разнася лесно, но да няма само базови цветове. Имате ли предложения?

# 149
Палитри има стотици видове. Кажи какъв ти е бюджетът и предпочитани цветове, за да не стреляме на посоки. Също така по-голяма или по-малка палитра търсиш? За ежедневна употреба ли ще е, или по-скоро само за специални случаи?

Общи условия

Активация на акаунт