Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 289
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не е ли по лесно да си вземете писалка направо? Аз отдавна оставих бурканчетата и ползвам писалки. Много прецизна линия става.
Най-любимата ми вече трудно я откривам. На Артдеко.
Сега си взех най-обикновена на Есенсе, от ДМ, след като тази на Mac изсъхна от... неползване. Реших, че така или иначе, повече молив слагам по очите, няма защо да ми седи и изсъхва скъпа очна линия. Есенс е топ!

# 181
Привет дами,
като цяло ползвам палитра за сенки на UD, но ми е големичка като размер, когато пътувам.
Имам желание,  да си взема малка и компактна палитра със сенки.
Спряла съм се на една, която като цветове много ми харесва, чуденката ми е дали са наситени пигментите и дали си заслужава стоте лева.
https://douglas.bg/dear-dahlia-blooming-edition-secret-garden-palette-86316?qty=1

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:13 от D.B.

# 182
Добър ден момичетата,
пиша с питане извън темата.
Поръчах си палитри от Colorpop монохром серията , бяха ги намалили и награбих всичко цветно.
От 18.12 не е мръднала от Германия, NURNBERG-FEUCHT IFS.

В стари мнения от тук доста техни пратки се губили, но от 2024 в тази тема момичетата казаха, че всичко е пристигнало нормално.

С доставка до офис на превозвач ли ги поръчахте или директна доставка до БГ?

+1 за очната на Есенс.

# 183
  • Варна
Добър ден момичетата,
пиша с питане извън темата.
Поръчах си палитри от Colorpop монохром серията , бяха ги намалили и награбих всичко цветно.
От 18.12 не е мръднала от Германия, NURNBERG-FEUCHT IFS.

В стари мнения от тук доста техни пратки се губили, но от 2024 в тази тема момичетата казаха, че всичко е пристигнало нормално.

С доставка до офис на превозвач ли ги поръчахте или директна доставка до БГ?

+1 за очната на Есенс.

Директно до България, намерих тракинг към Бг Пощи, но още нищо.

Лореал очната линия ми беше фаворит от бюджетните-черна и плътна и ползеам вече кафява, че ми свиди да я изхабя.

# 184
  • в пералнята
От години, след много проби и грешки, открих очната линия на Есенс и използвам само нея.
Не се размазва и е много трайна.

# 185
  • Бургас
Момичета, Есенс имат няколко очни линии, от коя точно сте доволни?

# 186
  • в пералнята
Тази със сребърната капачка, другите съм ги пробвала и не стават
https://www.dm.de/essence-liquid-eyeliner-ink-01-p4250587705454. … Ev8IaAg27EALw_wcB

# 187
  • При децата ми
Момичета, Есенс имат няколко очни линии, от коя точно сте доволни?

Редактирам се, объркала съм се, очната линия от която съм доволна е всъщност на "Catrice".

Ето тази:

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:47 от Hrispa76

# 188
  • София
На есенс харесвам очнала линия с класическа четка (не знам как се казват този тип) в кафяво - мек цвят и много лесна за употреба. Аз недолюбвам тип писалка за гримиране на ляво око - никога не ми се получава като дясното, но с класическата четка, ако е хубава - чудно става.

# 189
Здравейте 🙂
Няколко години ползвах тази очна линия

И като всичко хубаво го спират 😔та съм в търсене на нещо подобно.
Да не се размазва когато ми се насълзят очите(карам колело и в студено време до работа)
Благодаря ви 🤗
Лек и спокоен ден❤️🍀
Аз също тъгувам по нея. Нищо друго не може да се задържи трайно на моите клепачи.  Поради подобни причини.
Смених я с друга на Л'ореал, която е със шишенце с четчица под формата на писец.

# 190
Някой ползвал ли е лепенки за грим и тук от къде може да се купят онлайн? Аз съм малко с 2 леви и искам да пробвам с такива.

# 191
В нотино има на Catrice

# 192
# 193
Не може да им се отрече изобретелността в именуването на разните им бош лаф тенденции 😁
Истината, обаче е, че ми писна от грима дето всички си правят, ала Хейли Бийбър. Не мога повече с розовите им бузи до слепоочието и отвъд и блестящите им носове.

# 194
Ето тази очна линия ползвам, супер издръжлива е и не ми се размазва, а аз съм с паднали и мазни клепачи.

Онзи ден с Ния се смяхме колко палитри имам, които са чисто нови. И не само палитри… разчиствах козметика тези дни и съм се зарекла, че ще правя така нашумелия тренд да изхабявам продукти. То това не е нормално

И това е след като раздадох три пълни торби продукти на сестра ми и приятелки… След което си разчистих чантите и извадих 34! Червила и моливи от там… с четките положението е същото. Колкото и да ми харесва да пробвам нови неща се спирам. Joy

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 15:55 от petrova17

Общи условия

Активация на акаунт