Май месец си открих кондилом, от горната страна и само един. Отидох на преглед, гинеколожката каза, че това е просто брадавица, да отида на кожен и да ми я премахнат. Цитонамазката беше 2 група. Отивам на кожен - не било кондилом, нямаха азот, изписа ми един разтвор, с който да го мажа, за да падне само. Така и не успях да го махна напълно с него.
Миналата седмица в банята напипах други кондиломи, които вече бяха по-ситни, пръснати и повече на брой. На следващия ден бях при друга гинеколожка, тя ми потвърди, че са кондиломи, обясни ми за ЧПВ и пуснахме изследване към Геника за 33 вида ЧПВ. Онзи ден бях на лазер да ми ги премахнат, а снощи поръчах 9 опаковки Хупавир за мен и приятеля ми да го пием следващите 2 месеца.
Това, което ме обърква е, че днес резултатът от Геника излезе и на всички видове съм отрицателна? Чудесно, много се радвам, ама това сега какво означава? Първо тези кондиломи се появяват само от ЧПВ. Ако резултатът е отрицателен това значи ли, че си го нося в организма, но вагинално нямам? Някоя, която е наясно моля да сподели, защото прегледа ми ще е чак след седмица и ще се побъркам до тогава.
Последни новини - гинеколожката ми каза, че щом резултатите от Геника са отрицателни това значи, че в някакъв момент организмът ми е преборил вируса, нямало нужда от допълнителни прегледи и изследвания сега, чак след 6 месеца. Не я попитах за Хупавира, защото според мен не може да ми даде адекватно мнение при положение, че приятелят ми изобщо не е тестван (лечението е и за двамата). Във вторник сме на дерматолог и двамата и все пак искам мнение има ли някоя, която е взимала имуностимуланти при отрицателен тест, но при наличие на кондиломи?